Кондитерська у Києві створює десерти із буряком і зеленою гречкою

Кондитерська Candy Buffet виготовляє у Києві шоколадні цукерки-квіти.

Цукерки роблять вручну та фарбують натуральним какао-маслом із французькими барвниками.

“Ми використовуємо елітний бельгійський шоколад різних видів: чорний, білий, молочний, рубі”, – говорять засновниці бренду Юлія і Дарина.

Вони розповідають, що створили сет “Квіти України”, аби відобразити українську квітучість. Він містить шість смаків:

  • ромашка: лимонний мармелад та ромашковий ганаш з білого шоколаду
  • роза: малиновий мармелад та ганаш з розою із шоколаду Ruby 47,3%
  • фіалка: ганаш з фіалковим лікером та крустілант з пудрою смородини
  • лаванда: лавандовий ганаш з молочного шоколаду
  • мак: крустілант з насінням мака, праліне кешʼю та пудрою йогурту
  • бузина: ганаш з лікером квітки бузини та мигдалевим праліне

Тонкий шоколадний корпус цукерки виготовляють із шоколаду за традиційною технологією. Та наповнюють різноманітними начинками. 

Всередині цукерок може бути поєднання абсолютно різних начинок – із мармеладу, ганашу, маршмелоу, фісташок, кокосу, маракуї, липи та м’яти тощо. 

Candy Buffet міксує шоколад навіть з алкоголем, спіруліною, рожевим перцем, зеленою гречкою та овочами, наприклад, буряком та чорною морквою.

Термін придатності цукерок – 45 діб.

Нагадаємо, інша українська кондитерська створює цукерки у вигляді арматури та протитанкових їжаків.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап розробив реалістичну заміну тунця із пшениці та крохмалю

Альтернативну рибу можна готувати, так само як і оригінальну. Виробник обіцяє ті ж органолептичні відчуття, як і від звичайної...

23 млн грн на яблуках: український бренд переробляє фрукти на цукерки та чипси

Основний продукт компанії — фруктові цукерки, які приносять 80% доходу. Решту виторгу забезпечують фруктові чипси та цукати.Ідея створення бренду...

Відразу кілька світових брендів перейдуть на паперові пляшки у рамках масштабних тестувань

Співпраця розпочалась у травні минулого року з розробки формованого волокна, що біологічно розкладається, переробляється та може використовуватись для заміни...

Сири від “морозостійких корів” можуть представити Україну на World Cheese Awards

Така система утримання широко застосовується в американському штаті Айдахо, за кліматом дуже схожим на крайній південь України. Вона передбачає,...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

«Яготинське» і «Яготинське для дітей» оновили паковання для дев’яти продуктів

Упаковка Tetra Gemina Aseptic поєднує в собі функціональність та екологічність. Нова форма зі скошеним дашком забезпечує легкість використання та...

Може вас зацікавити

Сироватку від йогурту перетворили в ігристий тонік з пробіотиками та кальцієм

Ще з 17-го століття сироватку вважали модним імуностимулюючим напоєм...

Орбітальний ланч. Для космосу розробили ароматну їжу в інноваційній упаковці

Щоб забезпечити збереження смакових якостей, гарантуючи при цьому їхній...

Підзарядись: Tesla готується до відкриття власних ретро-ресторанів

Наразі заявка очікує на розгляд.Сама ідея не є новою....

Покоління Z назвало головним пріоритетом їжу. Половина — за рослинне м’ясо

Цей показник збільшився з 21% восени 2020 року, але...

Портативна пляшка для газування води зібрала на Kickstarter потрійний об’єм інвестицій

SPARK+ складається з резервуара для води, портативної камери для...

Вибір редактора
В продовження теми