Цукерки роблять вручну та фарбують натуральним какао-маслом із французькими барвниками.
“Ми використовуємо елітний бельгійський шоколад різних видів: чорний, білий, молочний, рубі”, – говорять засновниці бренду Юлія і Дарина.
Вони розповідають, що створили сет “Квіти України”, аби відобразити українську квітучість. Він містить шість смаків:
- ромашка: лимонний мармелад та ромашковий ганаш з білого шоколаду
- роза: малиновий мармелад та ганаш з розою із шоколаду Ruby 47,3%
- фіалка: ганаш з фіалковим лікером та крустілант з пудрою смородини
- лаванда: лавандовий ганаш з молочного шоколаду
- мак: крустілант з насінням мака, праліне кешʼю та пудрою йогурту
- бузина: ганаш з лікером квітки бузини та мигдалевим праліне
Тонкий шоколадний корпус цукерки виготовляють із шоколаду за традиційною технологією. Та наповнюють різноманітними начинками.
Всередині цукерок може бути поєднання абсолютно різних начинок – із мармеладу, ганашу, маршмелоу, фісташок, кокосу, маракуї, липи та м’яти тощо.
Candy Buffet міксує шоколад навіть з алкоголем, спіруліною, рожевим перцем, зеленою гречкою та овочами, наприклад, буряком та чорною морквою.
Термін придатності цукерок – 45 діб.
Нагадаємо, інша українська кондитерська створює цукерки у вигляді арматури та протитанкових їжаків.