Рослинне м’ясо для собак — штучний інтелект створив принципово новий продукт

PawCo Foods, бренд рослинного корму для собак, заснований колишнім науковцем Impossible Foods доктором Махсою Вазіном, залучив $2 млн початкового фінансування.

Компанія використає частину фінансування, щоб відкрити уже друге виробниче підприємство. Решту інвестують в розвиток, дослідження і розробки, нові рецепти та маркетинг.

PawCo стверджує, що є першим брендом рослинного корму для собак, який використовує технологію штучного інтелекту (ШІ) для покращення поживності та смакових якостей своїх продуктів. 

Компанія розробила GreenMeat – свіже рослинне м’ясо для собак, яке використовується у всіх рецептах її кормів.

Дохід PawCo на кінець 2023 року оцінюється в $1 млн

Заснована компанія була у 2022 році. Тоді вона розпочала свою діяльність із випуску асортименту свіжозаморожених страв, виготовлених із GreenMeat. Вони називаються GreenBites і доступні в чотирьох смаках — морква, арахісове масло та яблуко, чорниця та овочі та гарбуз та журавлина.

На початку цього року PawCo представила першокласний корм під назвою LuxBites, призначену для покращення здоров’я кишечника та збалансування імунної системи. Паралельно бренд випустив InstaBites – перший рослинний корм, який імітує свіже м’ясо.

Нагадаємо, раніше стартап створив веганський корм для котів, який запобігає раку.

Джерела: Vegconomist, PawCo Foods

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

В Україні створили перший рослинний стейк. Він схожий на мармурову яловичину

Паралельно з запуском виробництва рослинного стейка, компанія вже налагодила виготовлення бургерних котлет GreenFish, GreenBeef та фаршу GreenFarsh.За властивостями продукти...

Не якась там торба. Німецькі студенти створили еко-сумки із фруктових шкірок

Sonnet155 являють собою невеликі пакети з ручками, позиціонуються більше як одноразові, але можуть використовуватись до зносу. Полотно для сумок складається...

В Амстердамі показали березовий сироп. На варку йдуть сотні літрів березового соку

Хоча березовий сироп містить багато природних цукрів (глюкози й фруктози), на смак він кисло-солонуватий і скоріше нагадує соєвий соус...

Рибні консерви з жовтого гороху стали найкращою смаковою інновацією 2021 року

Альтернативні морепродукти будуть представлені у трьох типах продуктів: рибний салат, шматочки та спред.На їх розробку пішло більше року та...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

Може вас зацікавити

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля...

Вчені поселили буру гниль на вичавки смородини, і отримали новий ароматизатор

Результати дослідження вони опублікували в ACS’ Journal of Agricultural...

Йогурт з кісточок абрикосів — інноваційний продукт нового року

Продукт має горіховий, вершковий смак та вже перевірений на...

Естонський стартап створив перше у світі молоко із насіння соняшнику

Ця інновація відповідає вимогам сучасного ринку щодо екологічності та...

Вибір редактора
В продовження теми