Ірландці створили морозиво із легендарного пива

Ірландський гігант ринку напоїв, компанія Guinness, у співпраці з нью-йоркським Tipsy Scoop до Дня Святого Патріка створила морозиво Lucky Sundaes Guinness Draft з кленовим сиропом.

Морозиво містить 5% алкоголю за об’ємом і продається лише тим, хто старше 21 року.

Тим, хто ніколи не чув про морозиво з Guinness, це може здатися дуже дивним. Але насправді у мережі користувачі уже виклали незліченну кількість рецептів для домашнього приготування морозива з легендарним пивом.

Продукт поєднує пікантний смак темного стауту з вершковою солодкістю морозива та кленовим сиропом, що надає йому відтінку умамі.

Це перший випадок, коли міцне темне пиво з’явилося на поличках у вигляді замороженого десерту

Товар доступний у роздрібних магазинах і на Goldbelly, доки він є в наявності. Доставку десерту здійснюють у боксах із сухим льодом. 

Як правильно споживати унікальне морозиво, компанія розповідає тут.

До слова, останніми роками додавання алкоголю в морозиво набуло популярності. Дорослі споживачі прагнуть отримати унікальні смакові пропозиції, і їм це вдається. У 2021 році популярний виробник пива Dogfish Head також заручився співпрацею з Tipsy Scoop та вивів на ринок безмолочне морозиво з вівсяним молоком, наповнене пивом Hazy-O!, також звареним з чотирьох видів вівса. 

Нагадаємо, раніше американська компанія Great Spirits Baking створила пончики із пивом Guinness. А засновник мережі Facebook Марк Цукерберг навіть вирішив поїти пивом корів, аби виростити найсмачнішу у світі яловичину.

Джерела: Goldbelly, tastingtable

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

З мікроводоростей створили веганський чеддер. Він тягнеться, як сир та містить багато В12

Сир не тільки має гострий смак і тягнеться, як справжній, але й багатий вітаміном В12.Одна 28-грамова порція сиру містить...

Пиво та сидр займають понад 90% обсягу на ринку слабоалкогольних напоїв в Україні – дослідження

Моніторинг ринку слабоалкогольних напоїв в Україні свідчить про значні зміни у сфері, що зумовлені як глобальними тенденціями, так і...

Упаковка із відбракованих яєць дозволяє зберігати фрукти та овочі довше та безпечніше

В Університеті Райса придумали як використовувати яйця, які з різних причин не потрапляють на полиці магазинів. Дослідники пропонують виробляти...

Ізраїльський стартап зібрав третину мільярда на розширення виробництва лабораторного м’яса

Ізраїльська компанія Future Meat Technologies зібрала найбільшу у світі суму інвестицій в секторі культивованого м’яса. Раунд серії B за...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Шоколад та кава з молекул — каліфорнійці створили інноваційні продукти

Поєднуючи нові та вже існуючі технології з «архітектурою їжі»,...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються...

Одна з найбільш інноваційних компаній українського foodtech отримає €40 млн на завод

Проєкт вартістю €63 млн дозволить компанії збільшити експорт і...

На Черкащині печуть спельтовий хліб за 700-літнім рецептом

Старовинний хліб випікається на хмелевій заквасці з додаванням місцевого...

Danone поїть українців інноваційним молоком із вівса, кукурудзи та лісових горіхів

Українські споживачі уже можуть знайти широкий асортимент напоїв і...

Вибір редактора
В продовження теми