Першовідкривач альтернативного м’яса створив яловичину четвертого покоління — із авокадо

Піонер ринку рослинної їжі компанія Beyond Meat представила Beyond IV, четверте покоління фірмових бургерів Beyond Burger та яловичини Beyond Beef.

Інноваційне рослинне м’ясо складається з олії авокадо, має знижений вміст насичених жирів, натрію та підвищену кількість білка, а також нові поживні рослинні інгредієнти – червону сочевицю та боби. 

Оновлений рецепт з’явився в міру розвитку категорії рослинних продуктів і запитів споживачів щодо чистіших інгредієнтів у пропонованих альтернативах, говорять у компанії.

З новою розробкою Beyond Meat розраховує «підняти планку для м’ясних продуктів рослинного походження»

«Ми постійно впроваджуємо інновації та удосконалюємо свій продукт, і це наше найзначніше оновлення на сьогодні, мабуть, з того часу, як ми вперше представили його ринку кілька років тому», — говорить головний спеціаліст із комунікацій Шира Закай.

Заміна ріпакової та кокосової олії на олію авокадо надала рослинній яловичині більш м’якого смаку та розкрила м’ясні ноти. У компанії пояснюють, що це вдалося досягти внаслідок вищої точки димлення олії авокадо.

Але оскільки олія авокадо є продуктом преміумклас у порівнянні з ріпаковою чи кокосовою, цінники на оновлену яловичину будуть також вищими. 

Продукт стане доступним широкому колу споживачів цієї весни. 

Нагадаємо, раніше легендарний бренд випустив рослинну котлету, яку не відрізнити від справжнього м’яса.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Яйця навчилися дезинфікувати за мільярдну долю секунди. Прямо в упаковці

Це також допомагає вирощувати здорових курчат-бройлерів з меншою кількістю антибіотиків і сильним імунітетом до вірусних захворювань.Запаковані яйця дезінфікуються за...

Тунець із кавоварки: агрентинці хочуть добувати протеїн із міцелію грибів

Кавоварка, яка виробляє протеїн. Як вам таке? Варто натиснути кнопку, і ви гарантовано отримаєте 300 гр білка. Саме так...

Лазери друкують на продуктах їстівні голограми із солодкого крохмалю

Дослідники звітності в Американському хімічному товаристві ACS Nano пропонують друкувати лазером наноструктуровані голограми на висушених плівках кукурудзяного сиропу. Їх...

Стартап роздає морозиво з молока, яке створюють мікроби

Щоб познайомити споживачів з новим для них продуктом, американська компанія пустила вантажівку, яка їздить узбережжям у спекотні літні вихідні...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

На органічній фермі у горах варять волохатий сир часів вікінгів

Сир, створений із коров’ячого, часто знежиреного молока, проходить тривалий...

Одна з найстаріших агрокомпаній США інвестує у сировину для рослинного м’яса

Заснована в 1977 році, сьогодні компанія Sojaprotein має торгові...

Danone створила спеціальне молоко для дітей із суміші вівса та гороху

Випуск нового продукту відображає зростальний попит на рослинні напої...

Тренди ринку здорового харчування: новинки, тенденції правильного харчування у 2022 році

Сьогодні тренд на здорове харчування перестає бути просто захопленням,...

Німці розширяють вирощування лабораторної риби і планують зробити її масовим продуктом

«Компанія оптимізує свої клітинні лінії для омега-3, вмісту жирів...

Вибір редактора
В продовження теми