Кава зі смаком свинини та алкогольний лате: китайці готуються до свята

Starbucks China до китайського Нового року створив унікальний напій – каву лате зі смаком свинини.

Напій під назвою «Abundant Year Savory Latte» поєднує соус зі смаком тушкованої свинини Dongpo з еспресо та молочною пінкою.

Додатково каву прикрашає капля темно-червоного соусу та шматок свинячої грудинки поверх піни.

Кава коштує $9,45 та нагадує класичну китайську страву зі свинини, яка особливо популярна у південному Янцзи.

«У 25 магазинах і барах Starbucks, включаючи Reserve Roastery в Шанхаї, споживачі можуть насолоджуватися смаками сезону зі спеціальними кавовими продуктами, натхненними традиціями», — йдеться в офіційній заяві компанії.

Напій продається як «приголомшливий ф’южн, який принесе смакове задоволення» 

Це не єдина позиція, яку Starbucks China приготував до святкового сезону. У меню, наприклад, з’явилося мигдальне макіато з прихованим на дні желе.

Далі ніж Starbucks зайшла хіба що мережа Luckin Coffee, яка минулого сезону об’єдналася з китайським виробником алкоголю Kweichow Moutai та представила алкогольний лате. 

Це відразу привернуло увагу не тільки любителів ф’южн-напоїв, але й алкоголю

Цього року компанії продовжили співпрацю і вийшли на ринок з “інноваційним алкогольним лате для святкового сезону”, який являє собою обмежений випуск кави Moutai зі смаком шоколаду.

Нагадаємо, раніше була створена перша у світі кава з адаптогенними грибами, яка підтримує здоров’я мозку. Іншою інновацією стали кульки кави, загорнуті у водорості.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Світовий лідер з офісом в Україні запустив рослинне молоко з високим вмістом протеїну

Бренд дебютував із лінійкою несолодких напоїв рослинного походження з високим вмістом білка, що включає шість артикулів: вівсяні, мигдальні напої...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Британці розробили воду, яка укріплює кістки та робить шкіру пружною

Напій без цукру та містить 20 г білка колагену в кожній пляшці Вода має втамовувати від спраги в теплу пору...

Що їсти веганам на Різдво: 12 страв для святкового столу

Якщо ви хочете влаштувати святкову вечерю без продуктів тваринного походження, ось 12 ідей, які обов’язково сподобаються найзатятішим веганам та...

Дніпровська пивоварня MOVA випускає власну версію Ukrainian Golden Ale

Це перший сорт, представлений у межах нової мистецької лінійки MOVA ART."У нашої країни не існувало свого власного стилю пива...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

Може вас зацікавити

Стартап виростив жир без тварин та збирає $24 млн на його виробництво

Серед інвесторів компанії — Lever VC, Gullspang Re: Food,...

DaVinci Kitchen будує роботизований паста-кіоск

Індустрія робототехніки активно заходить в сферу ресторанного бізнесу. Мінімізація...

Господарство на Чернігівщині плавить шоколадну моцарелу та варить сир з шафраном

Засновник фермерського господарства та сироварні Григорій Ткаченко говорить, що...

Коктейль з левовою гривою. Енергетичний шот на травах та грибах знижує стрес та навіть вагу

Енергетичний напій виготовляється на рослинній основі та має смак...

Українських виробників навчать торгувати на Amazon та eBay

Навчання електронній комерції дозволить українським підприємцям налагодити зв’язки з...

Вибір редактора
В продовження теми