Мініатюрні букети: у Польщі створили унікальний формат чаю

Польська компанія Dary Natury створила чайні стіки нового формату – у вигляді мініатюрних букетів листкового та трав’яного чаю з сухими квітами та плодами.

Унікальний чай компанія презентувала на виставці Biofach, найбільшій виставці органічної їжі, в Німеччині.

Щоб чай було зручно заварювати, мінібукети кріплять на дерев’яні палички.

«У нас є два різних види чаю на паличці — один виготовлений із сухих трав і квітів, а інший — ліофілізований рослинний чай», — розповідає Магдалена Верчінська, експерт з питань експорту Dary Natury.

Вона додає, що чайні букети дуже деталізовані. Вони створюються вручну, тому це займає багато часу. 

«Цей чай – унікальний на ринку», – ділиться представниця Dary Natury.

Мінібукети виготовляються з органічних інгредієнтів, вирощених у природі та на території ботанічного саду. 

Всі рослини для чаю збирають згідно з біодинамічним календарем.

Квіти та трав’яні суміші тримаються разом за допомогою бамбукової застібки, яка формує бушелі у зручний букет. Щоб заварити такий чай, його достатньо занурити в у гарячу воду.

«Ми продаємо чай у Польщі, а також за кордоном. Зараз у нас небагато дистриб’юторів, але ми націлені на продажі в Європі та, можливо, на інших світових ринках», – зазначила Верчінська.

Нагадаємо, раніше американська компанія Brainjuice запустила лінійку кави та чаю майбутнього під назвою Brainjava. Напої збагачені натуральною дієтичною добавкою, розробленою науковцями для підтримки роботи мозку та кращої концентрації.

Джерела: Dary Natury, foodingredientsfirst

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

З’являться перші молочні продукти на лабораторній сироватці, яка повністю ідентична коров’ячій

Daisy Lab налагодила повний виробничий процес — від мікробів до створення кінцевого продукту — порошку сироваткового протеїну. Продукт виготовляється ферментерах...

Інновації в харчовій промисловості: здобутки та перспективи майбутнього

Новий сорт гороху з високим вмістом білка, морозиво, вирощене в лабораторії, та підсолоджувачі без калорій — усі ці харчові...

Швейцарці створили рослинну качку за технологією, якій уже 60 років

Рослинне м’ясо Planted виготовляється лише з кількох натуральних інгредієнтів. Наприклад, курятину швейцарська компанія створює із води, білку та клітковини...

Барселонський стартап «надрукував» перший у світі блакитний стейк — з клітинним м’ясом, спіруліною та грибами

Це перша у світі альтернатива, яка містить всі п’ять класифікацій царства: клітини тварин, рослинні похідні, гриби, водорості та спіруліну.Синього...

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8 млрд грн, що відповідає довоєнному рівню. Це дозволить IDS Ukraine...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

Може вас зацікавити

Лідери ринку виростили в лабораторії корм для котів, який робить їх розумнішими

У новому кормі виробники поєднали культивований червоний морський люціан...

Вчителька історії пече дизайнерський хліб з картинами на скоринці

Сам хліб майстриня не продає, але навчає пекарському мистецтву...

Задля довіри споживачів: нова фабрика 3D-друку м’яса демонструватиме процес наживо

Відвідувачі матимуть змогу побачити кожен етап створення продукту: від...

Трохи технологій і багато творчості: якими будуть успішні ресторани майбутнього

Мінімізація точок дотику у приміщенні між людьми вимагатиме трохи...

Вибір редактора
В продовження теми