Стартап створив «пігулку» для імунітету із секретного інгредієнта королівського торта

Компанія Carmel Berry створила Eldie – жувальні цукерки для підтримки імунітету, виготовлені з ягід та квітів бузини.

Жувальні цукерки підтримують імунне здоров’я та містять утричі більше органічних ягід бузини, ніж багато провідних брендів. А також не містять доданого цукру чи штучних підсолоджувачів.

Жуйки з бузини приєднаються до вже існуючої лінійки “здорової продукції”, яка включає сиропи для імунітету, консерви, чаї та бальзамічний оцет.

Засновник компанії Carmel Berry – Кеті Ренекер, мама двох підростаючих хлопчиків. Її метою було отримати зручний, портативний і смачний продукт із бузини з потужною концентрацією антиоксидантів. Не знайшовши на ринку варіантів без цукру, штучних підсолоджувачів та з достатнім вмістом бузини, вона створила спочатку сироп, а потім – і решту “здорових” продуктів. 

Нова гумка містить антиоксиданти, вітаміни та мінерали з органічних ягід

“Щоб створити тепер уже легендарний торт «Lemon Elderflower» для весілля принца Гаррі та Меган Маркл у 2018 році, лондонський кондитер Клерд Птак просочила бісквіт сиропом із квітів бузини та прошарувала його лимонним курдом. Він був покритий вершковим кремом зі швейцарської меренги, та наповнений бузиною. Подібно до того, як Гаррі та Меган переписали правила королівської сім’ї, цей «нетрадиційний» торт модернізував кулінарні традиції”, – діляться у Carmel Berry. 

Ягоди бузини мають солодкий та впізнаваний смак. Вони багаті на поліфеноли, що є природними антиоксидантами, та перевершують за їх вмістом навіть чорниці.

Отримувати їх у вигляді цукерок – чи не найкращий спосіб покращити здоров’я всієї сім’ї, вважають у Carmel Berry.

Нагадаємо, із бузини також розробили порошки для соків з пребіотиками. Їх можна їсти й сухими.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Упаковка з бамбуку та соломи розкладається за 84 дні і повністю замінює пластик

В рамках співпраці ABB поставить роботизовані елементи, які дозволять Zume виробляти екологічно чисту упаковку в глобальному масштабі.Зокрема, протягом наступних...

Датський виробник інгредієнтів створив нову культуру, яка підвищує солодкість молочних продуктів без цукру

«Діапазон Sweety є культурою термофільного стрептокока і лактобактерій, які перетворюють галактозу і лактозу молока в глюкозу за допомогою ферментації»,...

Щоденне вживання квасолі знижує вагу та поліпшує імунітет: дослідження

Дорослі, що постійно споживають ці бобові, мають меншу необхідність у доданому цукрі, а також отримують більше дефіцитних поживних речовин...

Названі світові потужності виробництва їжі із мікробів. Де найбільше?

Згідно з даними останнього звіту Інституту доброї їжі (Good Food Institute, GFI) та Integration Consulting, наразі в Європі розміщено...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

Доісторичне печиво: Виробник сумішей для випічки створив лінійку старовинного харчування

Продукти, натхненні аюрведичними принципами, є органічними та не містять...

Лабораторну свинину відтепер зможуть вирощувати у промислових об’ємах

Нова клітинна лінія демонструє найбільш сприятливу реакцію на запатентовану...

Вчені винайшли желатин із гороху, який перетворюється в гель і назад

Відкриття такої можливості відбулося випадково у 2022 році доктором...

Веганські яйця, розроблені штучним інтелектом, виходять у супермаркети

Це допоможе вивести інноваційний замінник яєць у місцеві супермаркети...

“In future, we plan to proceed with the dark store model” — Olexiy Yukhimchuk, the Rocket co-founder

The Rocket, a Ukrainian food delivery business, picks up...

Вибір редактора
В продовження теми