Nestlé за допомогою мікробів створила продукт для нарощування м’язів

Nestlé анонсувала розробку одного із перших продуктів, які їй вдалося отримати завдяки точній ферментації.

Це – сироватковий білок Orgain Better Whey, без лактози та нетваринного походження. 

У Nestlé зазначають, що цей продукт також є більш екологічним, ніж традиційний сироватковий протеїн, оскільки для його виробництва використовується менше води, енергії та продукується менше викидів парникових газів. 

Orgain Better Whey продається як продукт функціонального харчування, який підтримує здоров’я м’язів і травлення, з 21 г білка, 5 г BCAA і 1,5x лейцину на порцію.

Експерти оцінюють Orgain Better Whey як захоплюючу розробку для сталого харчового простору, оскільки вона демонструє здійсненність і масштабованість технології точної ферментації. 

Це і сигнал того, що точна ферментація перестає бути полем діяльності одних лише стартапів. Гіганти ринку почали розробляти продукти внаслідок власних досліджень та розробок.

«Продукт, розроблений у нашому науково-дослідному центрі Nestlé Health Science у партнерстві з Orgain (контрольний пакет акцій Orgain Nestlé придбала у 2022-му – ред.), містить прецизійний ферментований сироватковий інгредієнт, який біоідентичний сироватковому протеїну, він не містить лактози й легше засвоюється», – описує інновацію сама компанія.

Зараз Orgain’s Better Whey можна купити на вебсайт компанії, також буде проведене невелике регіональне тестування офлайн.

Продукт має смак вершково-шоколадної помадки. Серед інших інгредієнтів – алкалізоване какао, органічна гуарова камедь і органічна вершкова основа Orgain, виготовлена з акації, соняшникового лецитину та соняшникової олії.

Нагадаємо, раніше Nestlé запустила відразу кілька рослинних морепродуктів.

Джерела: LinkedIn, Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Pepsi вперше випустила лімітовану серію фірмових пончиків

Бокс включає в себе унікальний пончик Pepsi ColaCream Donut та півлітровий напій Pepsi. Шанувальники можуть скуштувати новинку в магазині...

Найкращим джерелом рослинного білка виявився чайот, який культивували ще інки

На поживні властивості чайоту звернув свою увагу еквадорець, спортсмен світового класу Рікі Ечаніке (Ricky Echanique). Коли у нього розвинулись...

У Києві печуть ремісничий хліб зі спельтою: рецептура розроблялася два роки

У рецептурі хліба лише чотири інгредієнти — борошно, сіль, вода і жива закваска.«Цей хліб створювався два роки, протягом яких...

Виробник крекерів із цвіркунів запускає франчайзинг. Вхід у бізнес – 300 тис. євро

Вхід у новий бізнес коштуватиме 300 тис. євро За ці кошти Origen Farms забезпечить початківців обладнанням та навчить їх технології...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Бренд «бісерного» морозива завдяки роботам виріс до $150 млн

Якщо у 2005 р. Mini Melts мала один кіоск...

Стартап створив олію, яку можна нагрівати до інопланетних градусів за Цельсієм

Заявлена як перша у своєму роді мікроводорослева олія на...

Насіння ацтеків лікує все — від гіпертонії до раку. Дослідження

Глобальний попит на другорядні культури, такі як чіа, просо...

Сінгапурський виробник продає закуски із стародавніх зерен, що покращують психіку

Флагманські закуски Zenko виготовляються з «стародавніх зерен»: сорго та...

Австралійці створили першу у світі веганську суміш для немовлят

Sprout Organic стверджує, що після п’яти років розробки високоякісних...

Вибір редактора
В продовження теми