Заморожену в азоті каву продають разом з канабісом

Американський бренд товарів для дому Houseplant у співпраці із компанією Cometeer почав продажі інноваційної замороженої кави з канабісом

Кава та канабіс є саме тією “ідеальною парою”, яка може якісно покращити початок дня, говорить Еван Голдберг, співзасновник Houseplant.

Продукт доступний у двох варіантах — ефіопська кава середнього обсмаження з цитрусовим смаком Been There Done That і мексиканська темна кава з нотами шоколаду Get Roasted.

Одна порція кави – це одна заморожена шайба з 26 грамами продукту та 180 мг кофеїну

Технологія заварювання кави була розроблена інженером Массачусетського технологічного інституту.  Для збереження смаку та аромату екстракт кави заморожують рідким азотом при температурі -196 градусів за Цельсієм.

Houseplant «народилася з сучасної культури канабісу» та продає продукти преміумкласу, орієнтовані на споживачів марихуани. 

Cometeer виробляє швидкозаморожені кавові «шайби», упаковані в алюмінієві капсули, які розчиняються в гарячій або холодній воді.

Ідея колаборації була в тому, щоб виділитися на ринку та запропонувати ще більше задоволення від споживання двох приємних продуктів разом.

«Подиміти» зранку канабісом допомагає стимулювати нашу творчість та дає відчуття спокою, а чашка кави приносить енергію та зосередженість», – каже Голдберг.

Вартість чашки такої кави стартує від $2. Її пропонують замовляти по підписці – кожні 4 тижні Houseplant відправлятиме додому пакунок з обраними позиціями, огорнений сухим льодом.

Нагадаємо, раніше newfood.ua розповідав про інноваційну кавоварку, яка працює на WI-FI та варить каву з повітря.

Джерела: Houseplant, Cometeer 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Нідерландська компанія вирощує свинину із стовбурових клітин за 8 днів

Meatable може виростити високоякісну свинину із клітин за вісім днів Перший продукт компанії надійде в роздрібну торгівлю в 2025 році,...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Веганська Nutella стане доступною з нового року

З січня 2025 року новий продукт з'явиться на полицях супермаркетів Італії, Бельгії та Франції. Основна зміна у рецепті полягає в...

Вчені взялися надрукувати рибу без кісток — за допомогою водоростей, стовбурових клітин та струму

Команда вчених приступила до розробки інноваційної технології вирощування філе риби без кісток з використанням водоростей та клітин морського окуня.Проект...

Український виробник корисних солодощів виходить на ринки США та Великої Британії

За останні три роки сукупний виторг вінницького виробника зріс у 2,5 рази, а у 2024 році перевищив 1,5 млрд...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Може вас зацікавити

Через два роки перевірити якість їжі можна буде смартфоном

Вчені з Інституту електронних наносистем ім. Фраунгофера (ENAS) працюють...

Мішленівський шеф-кухар готує еко-страви на двох лезах від старого млина

Обід у його ресторані Knystaforsen обійдеться у 2450 шведських...

Американський стартап MeliBio розробив прототип синтетичного меду

Американський стартап MeliBio створив прототип, який «нагадує за смаком,...

В Нідерландах новорічне пиво варять з ялинкових голок

В Нідерландах знайшли застосування ялинкам після новорічних свят. Місцева...

Вибір редактора
В продовження теми