Заморожену в азоті каву продають разом з канабісом

Американський бренд товарів для дому Houseplant у співпраці із компанією Cometeer почав продажі інноваційної замороженої кави з канабісом

Кава та канабіс є саме тією “ідеальною парою”, яка може якісно покращити початок дня, говорить Еван Голдберг, співзасновник Houseplant.

Продукт доступний у двох варіантах — ефіопська кава середнього обсмаження з цитрусовим смаком Been There Done That і мексиканська темна кава з нотами шоколаду Get Roasted.

Одна порція кави – це одна заморожена шайба з 26 грамами продукту та 180 мг кофеїну

Технологія заварювання кави була розроблена інженером Массачусетського технологічного інституту.  Для збереження смаку та аромату екстракт кави заморожують рідким азотом при температурі -196 градусів за Цельсієм.

Houseplant «народилася з сучасної культури канабісу» та продає продукти преміумкласу, орієнтовані на споживачів марихуани. 

Cometeer виробляє швидкозаморожені кавові «шайби», упаковані в алюмінієві капсули, які розчиняються в гарячій або холодній воді.

Ідея колаборації була в тому, щоб виділитися на ринку та запропонувати ще більше задоволення від споживання двох приємних продуктів разом.

«Подиміти» зранку канабісом допомагає стимулювати нашу творчість та дає відчуття спокою, а чашка кави приносить енергію та зосередженість», – каже Голдберг.

Вартість чашки такої кави стартує від $2. Її пропонують замовляти по підписці – кожні 4 тижні Houseplant відправлятиме додому пакунок з обраними позиціями, огорнений сухим льодом.

Нагадаємо, раніше newfood.ua розповідав про інноваційну кавоварку, яка працює на WI-FI та варить каву з повітря.

Джерела: Houseplant, Cometeer 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Через високий попит на ікру стародавньої риби її тепер роблять з водоростей

Інноваційна ікра на основі морських водоростей має такий же розкішний смак, але є доступною альтернативою звичному делікатесу, говорять у...

Релоковані виробники їжі можуть отримати майже 1 млн грн гранту

Фінансування передбачає до 20 тис. євро (приблизно 800 тис. грн у національній валюті) для релокованих та місцевих підприємств, а...

Часниковий хліб та авокадо зі згущеним молоком: гігант доставки про топ замовлень у 2023 році

Найнезвичнішими замовленнями цього року поєднання стейка з желе, сиру з гірчицею, згущеного молока з авокадо, морської капусти з соусом...

Грибна бастурма. Гавайський стартап в’ялить яловичину із грибів

Генеральний директор Moku Foods Метт Фельдман почав розробляти в'ялене м'ясо з грибів на своїй домашній кухні з метою створення...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Ізраїльський стартап масштабує виробництво преміальної риби із пробірки

Компанія стверджує, що її культивований блакитний тунець вироблений відповідно...

Стартап розробив ковбасу з плодів хлібного дерева – робити бутерброди більше не потрібно

Джекфрут служить основним інгредієнтом у широкому асортименті рослинних альтернатив...

Перше у світі баночне безалкогольне вино отримало мільйони інвестицій від відомих інвесторів

Раунд очолив Rockies Venture Club. У фінансування взяли участь...

Українці варять пиво з ароматом свіжоспеченого хліба та витримують дикий саур у дубових бочках

Пиво випущено у лімітованій версії, розповідають у компанії. “Хліб”...

Вибір редактора
В продовження теми