Ринковий гігант створив смачний грецький йогурт, який нарощує м’язи

Бренд Yoplait, що належить General Mills, випустив смачну альтернативу грецькому йогурту та наситив його протеїном.

Таким чином компанія кидає виклик гігантам у сегменті грецьких йогуртів, зокрема Chobani, з якою води давно конкурують за ринок.

Нова лінія General Mills, Yoplait Protein, містить 15 грамів білка та 3 грами цукру на порцію. Йогурт пропонується у різних смаках: ваніль, полуниця, суміш ягід, полуниця-банан, персик, вишня, полуничний чизкейк і пиріг з лаймом.

Бренд націлений на споживачів, які полюбляють текстуру оригінального Yoplait, на відміну від «злегка кислого, крейдяного смаку» інших варіантів йогурту, який інші виробники всіляко намагаються наситити протеїном.

«Щоб отримати додатковий білок у грецькому йогурті, споживачам доводиться йти на компроміси. Вони обирають смак, який не подобається, заради користі. Ми вирішили вжити заходів та змінити такий підхід», – каже Кейлі Полмайер, старший бренд-менеджер General Mills.

Yoplait Protein – перша інновація бренду за багато років

Його конкуренція з Chobani почалася наприкінці 2000-х років, коли бренд грецького йогурту набув широкої популярності серед споживачів. 

Після початку пандемії продажі компанії Chobani різко зросли. Згідно з фінансовою оцінкою Forbes, лише одна ця компанія може зайняти більшу частину всього ринку йогуртів США до 2026 року. Для порівняння, Yoplait мав найбільшу частину ринку у 2011 році, – 25%.

Нагадаємо, раніше General Mills створила інноваційні снеки для тих, хто хоче схуднути.

Джерела: Yoplait, FoodDive

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Молекулярний веганський мед почнуть продавати в Європі з наступного року

Інноваційний продукт американського виробництва просуватиме на новому ринку виробник органічних продуктів Narayan Foods. Зараз продукція компанії представлена в більш...

Одна з найстаріших агрокомпаній США інвестує у сировину для рослинного м’яса

Заснована в 1977 році, сьогодні компанія Sojaprotein має торгові представництва в 65 країнах світу і пропонує широкий асортимент рослинних...

ТОП-5 трендів харчування в найближчому майбутньому

Тренди ми задаємо самі, і робимо це вже зараз. І називаємо трендами те, що не досягло промислових масштабів, та...

Шоколадний гігант випустив перший у світі какао-сік, над яким працював 15 років

Какао-сік Elix, виготовлений із 100% чистого какао-фрукта, має пікантний фруктовий смак.Завдяки природному вмісту флаванолів, «еліксир какао» сприяє покращенню кровотоку...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Німецькі вчені розробили шоколад із квашеного вівса та дріжджів

Planet A Foods заснували німецькі вчені – брат та...

Гігант харчопрому створив алкогольний коктейль зі смаком маринованих огірків

Це перший раз, коли Claussen виходить на ринок напоїв...

Інноваційний сир із картоплі добре плавиться у піці і тягнеться, як справжній

«Ми були жителями Нью-Йорка довше, ніж веганами, – пояснює...

На органічній фермі у горах варять волохатий сир часів вікінгів

Сир, створений із коров’ячого, часто знежиреного молока, проходить тривалий...

Французи виготовили харчову добавку для оздоровлення шкіри з дикої чорниці

Сепітон — це природний інгредієнт, отриманий з ферментованого екстракту...

Вибір редактора
В продовження теми