Шоколад для сну, спокою та енергії — розробник поєднав ліки та ласощі

Американська компанія Good Day Chocolate створила шоколадні ласощі для сну, спокою та енергії.

Компанія поєднує інгредієнти фармацевтичного рівня з шоколадом, який допомагає їм краще засвоюватися

Сімеон Марголіс, головний операційний директор і співзасновник Good Day Chocolate, розповідає, що все починалося з того, аби стимулювати дітей приймати ліки.

«Концепція зародилась у медичній практиці, коли мій колишній партнер почав давати дітям ліки для оніміння горла до та після тонзилектомії у формі льодяника», – ділиться він.

Ця ідея солодкого, приємного, але не менш функціонального льодяника була основою, з якого виріс Good Day Chocolate. Льодяники перетворилися на карамель, потім на шоколадні плитки та мінішоколадки. Зрештою компанія зупинилася на маленьких порціях шоколаду у вигляді цукерок.

Такі ліки їсти смачніше та приємніше, говорить Марголіс

Good Day Chocolate зосереджується на сферах, які Марголіс називає «станами потреби» — де людям потрібно щось, щоб заснути, заспокоїтися чи отримати більше енергії.

Основні функціональні інгредієнти — мелатонін, кофеїн і теанін — «краще засвоюються в організмі з шоколадом, ніж, наприклад, у вигляді гумки», говорять розробники. Хоча з шоколадом працювати трохи важче і дорого. 

«Я провів ціле літо, намагаючись зрозуміти, як додати кофеїн у шоколад і залишити його приємним на смак, — розповідає Марголіс. — Кофеїн дуже гіркий, і коли ви поєднуєте його з шоколадом, це смакує жахливо».

Нагадаємо, раніше на полицях сінгапурських магазинів з’явилися шоколадні батончики, створені з повітря.

Джерела: Good Day Chocolate, Food Ingredient First

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Французи розробили паливо для суперкарів із відходів виноробства

Сировиною для виробництва палива стали винний осад та виноградні вичавки. Як запевняє компанія, це може допомогти скоротити викиди вуглекислого газу...

Стартап виготовляє зі спіруліни морозиво, йогурти та навіть консерви

Зі спіруліни виготовляють морозиво, йогурти, сир та навіть консерви.Після отримання сертифікації від міжнародних організацій, яка підтверджує якість та екологічність...

Nestlé модернізує центр, де експерти дегустуватимуть інноваційну їжу для Азії

R&D-центр в Сінгапурі має стратегічне значення для компанії. Саме тут всі розробки продуктів та технологій адаптуються під смакові уподобання...

ТОП-8 суперфудів для зниження стресу та поліпшення настрою

Ми всі знаємо, від поганого настрою може врятувати шматочок чогось смачненького – не панацея, та все ж краще, ніж...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Виробники готової їжі можуть отримати 8 млн грн гранту на модернізацію

Згідно з умовами грантової програми, підприємства можуть отримати грант...

Штучний інтелект розробив іноваційну газовану воду для ринку Швейцарії

Компанія Vivi Kola (створена у 1938 році) заявила, що...

У пиво та шоти доливають кленовий сік: допомагає відновитися після спорту

Якщо у 2021 році обсяг ринку кленового соку становив...

Найбільший виробник канабісу в Ізраїлі розробив харчові добавки з коноплею та грибами. «Веселий перекус».

Спільне пілотне виробництво включатиме дослідницькі групи компаній, які разом...

Мохіто із моцарели. Відходи сироваріння переробили на 80-градусний спирт

Таким шляхом пішла компанія Wheyward Spirit. Вона була заснована...

Вибір редактора
В продовження теми