Інноваційна кавоварка працює на WI-FI та варить каву з повітря

Цього року на технологічній конференції CES в Лас Вегасі компанія Kara Water представила Kara Pod – бездротову кавоварку, яку навіть не потрібно постійно поповнювати водою.

Натомість Kara Pod використовує технологію, яка перетворює на питну воду вологість із повітря.

Інноваційна кавоварка може виробляти майже галон (3,2 літра) води на день

З неї можна не тільки готувати каву, але й пити, адже Kara Pod виробляє очищену, збагачену мінералами та лужну воду.

Kara Water була заснована в 2017 р. Коді Сооденом, який прожив дитинство з обмеженим доступом до безпечної питної води.

Вперше Сооден почав експериментувати із захопленням води з повітря під час вивчення архітектури. Зрештою він написав дослідницьку статтю про отримання вологи з повітря, яка стала основою технології Kara Water.

Kara Water — не перша компанія, яка демонструє технологію отримання води із повітря. Інший стартап – Zero Mass Water – використовує сонячну енергію для захоплення вологи та перетворення її на питну воду. Однак Kara Water пішла далі і створила машину, яка перетворює повітря відразу на каву.

Kara Pod стане доступною широкій аудиторії споживачів у березні 2024 року. Унікальну кавоварку можна буде придбати за 299 доларів. 

Пристрій може готувати 18 чашок кави на день

Нагадаємо, кава майбутнього допомагає мислити та береже від депресії.

Джерела: , The Spoon, TechHive

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Корінний бельгієць варить на Львівщині французький томет, який весь час перевертають для кращого смаку

Виробництво розташоване у екологічно чистій місцевості, а сама ферма з початку її заснування базувалася на принципах “біо”. Тут створюють велику...

Споживачі активно переходять на рослинні яйця: зростає ринок, з’являються нові продукти

Згідно з даними, зібраними некомерційною організацією Good Food Institute та Plant Based Foods Association, у 2022 році сегмент яєць...

Компанія-виробник рослинного м’яса, яку підтримує Гейтс, готується до IPO за $7 млрд

Таке повідомлення з’явилися після того, як засновник і генеральний директор харчової технології з Кремнієвої долини Пет Браун чітко заявив...

Ізраїльтяни розробили «м’ясний» горох, і прагнуть підкорити ринок рослинної їжі

Зокрема, підрозділ інгредієнтів компанії Meatless Farm буде співпрацювати Equinom для комерціалізації «нових інгредієнтів» з використанням удосконалених сортів жовтого гороху,...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Nestlé створила кашу з побічних відходів своєї фабрики, щоб нагодувати бідні сім’ї

Сорго змішують із злаками, такими як пшениця та кукурудза Зараз...

Стартап створив напої зі спіруліни, що сприяють бадьорості та виводять токсини

Низькокалорійний напій виготовлений з натуральних інгредієнтів і не містить...

Колишній вчений Google та SpaceX перевинайшов сир за допомогою великих даних

Основний технологічний інгредієнт їжі майбутнього від Climax Foods –...

Ізраїльський стартап розробив платформу для виготовлення цільних шматків м’яса з рослин

На відміну від існуючих технік 3D та екструзії, застосовуваних...

Новозеландський стартап після рекордного фінансування випустив веганське в’ялене м’ясо

Розробка ідеальної текстури була результатом річного науково-дослідного проєкту між...

Вибір редактора
В продовження теми