Інноваційна кавоварка працює на WI-FI та варить каву з повітря

Цього року на технологічній конференції CES в Лас Вегасі компанія Kara Water представила Kara Pod – бездротову кавоварку, яку навіть не потрібно постійно поповнювати водою.

Натомість Kara Pod використовує технологію, яка перетворює на питну воду вологість із повітря.

Інноваційна кавоварка може виробляти майже галон (3,2 літра) води на день

З неї можна не тільки готувати каву, але й пити, адже Kara Pod виробляє очищену, збагачену мінералами та лужну воду.

Kara Water була заснована в 2017 р. Коді Сооденом, який прожив дитинство з обмеженим доступом до безпечної питної води.

Вперше Сооден почав експериментувати із захопленням води з повітря під час вивчення архітектури. Зрештою він написав дослідницьку статтю про отримання вологи з повітря, яка стала основою технології Kara Water.

Kara Water — не перша компанія, яка демонструє технологію отримання води із повітря. Інший стартап – Zero Mass Water – використовує сонячну енергію для захоплення вологи та перетворення її на питну воду. Однак Kara Water пішла далі і створила машину, яка перетворює повітря відразу на каву.

Kara Pod стане доступною широкій аудиторії споживачів у березні 2024 року. Унікальну кавоварку можна буде придбати за 299 доларів. 

Пристрій може готувати 18 чашок кави на день

Нагадаємо, кава майбутнього допомагає мислити та береже від депресії.

Джерела: , The Spoon, TechHive

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Супермаркети вперше почнуть продавати рибу із 3D-принтера

Це буде цільне філе лосося на основі мікропротеїну, розроблене австралійським стартапом Revo Foods у співпраці зі шведською компанією Mycorena. Лосось...

Макаронні монстри: науковці розробили 3D-макарони, які набувають об’єму під час варіння

Технологія «канавок» або «механізм морфінгу» передбачає створення плоских макаронних виробів, поверхня яких має геометричні відступи та під час гідратації...

13 українських сирів визнані найкращими у світі: з бюряком, кавою та митою скоринкою

Цього року на міжнародному конкурсі, який завершився 28 жовтня, було заявлено 4502 сири із 43 країн світу. Українські смаки...

Українцям допоможуть перетворити ідеї інноваційної їжі на бізнес

Go To Business — програма, яка допоможе українцям розвивати та реалізовувати унікальні підприємницькі ідеї.Програма складається з двох буткемпів тривалістю...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

Може вас зацікавити

Один з найбільш епатажних брендів у світі створив кросівки із бананової шкіри

Взуття є екологічною версією популярних кросівок від Balenciaga Triple...

В Ізраїлі представили перший в світі стейк рибай на основі клітин, надрукований на 3D принтері

Технологія 3D-біодруку Aleph Farms поєднує в собі культивування клітин...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана»...

Бельгійський стартап зібрав мільйони на дослідження білків, що роблять несправжню рибу рибою

Стартап з харчових технологій Paleo закрив початковий раунд фінансування...

Інвестиції у foodtech: більше вливають у доставку, на черзі штучне молоко

Сума інвестицій збільшилася в порівнянні з аналогічним періодом 2019...

Вибір редактора
В продовження теми