Фермери створили молоко для покращення розуму

Organic Valley, найбільший в Америці органічний молочний кооператив, випустив унікальне молоко New Organic Valley Family First, додавши туди “яскравий” інгредієнт.

Молоко містить стандартних 12 основних поживних речовин, як і інша лінійка продуктів Organic Valley. Щоб зробити його більш корисним, виробник додав у напій DHA Omega 3 – для підтримки здоров’я мозку та підвищення розумового потенціалу. 

Молоко можна вживати людям будь-якого віку

Його доять від “щасливих та здорових корів”, які випасаються на невеликих сімейних фермах, що входять до кооперативу Organic Valley.

Фермери спираються на дослідження 2019 року, опубліковане Національним інститутом охорони здоров’я США. В ньому йдеться, що американці всіх вікових груп не дотримуються рекомендованої добової норми споживання омега-3.

Згідно з іншим дослідженням, опублікованим NIH, омега-3 жирні кислоти також позитивно впливають на когнітивні функції.

Нова лінія органічного молока містить 50 мг DHA Omega 3 на порцію

«Organic Valley Family First таке ж свіже і смачне, як і інше наше органічне молоко, але має додаткові переваги», — ділиться Жаклін Кардін, головний бренд-офіс Organic Valley. 

Вона також додала, що молоко на фермах кооперативу – органічне, і виробляється без антибіотиків, синтетичних гормонів, токсичних пестицидів чи ГМО. 

Нагадаємо, раніше нідерландська компанія Vivici, що базується в інноваційному біотехнологічному кампусі у м. Делфт, та бостонська Ginkgo Bioworks залучили штучний інтелект для розробки молока майбутнього. Очікується, що воно матиме кращі характеристики, ніж природне тваринне молоко.

Джерела: Organic Valley, PRNewswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Усьому Glovo. Інвестор у всесвітньовідомий стартап розповів про принципи інвестування у «єдинорогів»

Максим Філіппов, виконавчий директор венчурного фонду GR Capital, — один із тих, хто серед безлічі проєктів відразу розпізнає ті,...

Європейські компанії об’єднуються, щоб здешевити вирощування морепродуктів в лабораторії

Здешевлення поживного середовища, яке займає основну частку собівартості альтернативного білку (від 50 до 90%), є метою обох компаній у...

Mitsubishi вклала мільйони у японські «диво-чіпси» з пророщеної сої

Інвестиційний раунд очолили Mitsubishi UFJ Capital, Roquette, Miyoshi Oil & Fat і Kagoshima Bank.Разом з останнім грошовим вливанням загальний...

Рибні консерви з жовтого гороху стали найкращою смаковою інновацією 2021 року

Альтернативні морепродукти будуть представлені у трьох типах продуктів: рибний салат, шматочки та спред.На їх розробку пішло більше року та...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Інноваційний робот-бармен міксує коктейлі за допомогою штучного інтелекту

У новій розробці Barsys поєднала досвід міксування коктейлів з...

Ізраїльська інновація знизить вартість лабораторного м’яса в рази — до $13 за кіло.

Ця технологія стала значним проривом на тлі занепокоєнь щодо...

Український бренд експортує до ЄС снеки за стародавніми рецептами індіанців

У 2022 році, попри війну, продажі компанії зросли майже...

Курячу грудку чи стейк вирощуватимуть із клітин тварин за три тижні

Такої думки Емі Чен, головний операційний директор UPSIDE Foods,...

Французи створили риб’ячий жир з мікроводоростей, який входитиме у спортивне харчування

Водоростева олія містить менше 3% насичених жирних кислот Клінічні випробування...

Вибір редактора
В продовження теми