Лідери ринку створили глазуровані пончики для нарощування м’язів

Споживачі, які хочуть наростити м’язову масу, незабаром зможуть знайти відповідь у несподіваному місці – кав’ярні.

Популярна мережа Dunkin’ Donuts у співпраці з Bellring Brands, яка виготовляє харчові добавки для бодибілдингу, створила інновацію, від якою тече слина – глазурований пончик для нарощування м’язів Dunkin’ Glazed Donut ISO100.

Кожен пончик містить 25 грамів надшвидкого засвоюваного протеїну 

Смаколик був розроблений, щоб допомогти фітнесистам та любителям легендарних пончиків Dunkin’ нарощувати м’язи та досягти інших фітнес-цілей. 

«У Dymatize ми завжди шукаємо нові смаки й захоплюючі партнерства, але ніколи не жертвуємо відданістю науково обґрунтованому харчуванню», — говорить Метт Ехав, заступник директора Dymatize. 

Смак легендарного глазурованого пончика Dunkin’, що тане у роті, розробники поєднали з гідролізованим ізолятом сироваткового протеїну.

Це також позбавляє фітнесистів необхідності знову і знову змішувати протеїнові порошки для споживання у їжу. Набагато смачніше поласувати пончиком, ніж робити черговий протеїновий коктейль.

“Останнє, чого хочуть спортсмени після тривалого тренування, — це винагородити свою наполегливу роботу протеїновим порошком”, – каже Ехав

Інноваційний пончик містить лише 1 грам цукру та має 120 калорій.

Пончики уже доступні для замовлення в інтернеті та окремих роздрібних точках Dunkin’ Donuts.

Нагадаємо, раніше бельгійці створили «спортивне» пиво — з вітамінами та протеїном.

Джерело: Dymatize

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

У Нідерландах за допомогою мікробів створили замінник риби та м’яса

Білковий продукт може бути отриманий з маніоки, кукурудзи, картоплі, цукрового очерету та навіть буряка.Багатий на протеїн Fermotein виготовляється методом...

Вчені поселили буру гниль на вичавки смородини, і отримали новий ароматизатор

Результати дослідження вони опублікували в ACS’ Journal of Agricultural and Food Chemistry. Там вчені зазначають, що суниця лісова цінується...

Сири від “морозостійких корів” можуть представити Україну на World Cheese Awards

Така система утримання широко застосовується в американському штаті Айдахо, за кліматом дуже схожим на крайній південь України. Вона передбачає,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Стартап розробив рослинне молоко з вишневих кісточок

Себастіон Єщко, один із співзасновників Kern Tec, розповів, що...

Ізраїльтяни розробили «м’ясний» горох, і прагнуть підкорити ринок рослинної їжі

Зокрема, підрозділ інгредієнтів компанії Meatless Farm буде співпрацювати Equinom...

Борис Шестопалов, співвласник компанії HD-group про майбутнє харчової галузі і foodtech

Борис Шестопалов — український підприємець у сфері агріфуд, віце-президент...

Стартап створив інноваційний цукор із відходів яблук та груш

Наразі цей продукт проходить оцінку безпеки в Управлінні з...

Heineken створив робота зі штучним інтелектом, що приносить пиво. Холодне

Останнім часом все більша кількість пивних компаній випробовує унікальні...

Вибір редактора
В продовження теми