Baileys для веганів — на ринку з’явилися рослинні лікери

Американська компанія Misunderstood Whisky, яка займається виробництвом міцного алкоголю, створила рослинну альтернативу традиційному яєчному лікеру – Oat Nog Liqueur.

Oat Nog Liqueur (14% ABV) виготовлений із вівсяного молока та віскі з імбирними прянощами. Він повністю прийнятний для веганів, і поєднує заспокійливі смаки бурбона та імбирного печива. Також лікер не містить поширених алергенів, таких як яйця, лактоза, горіхи та глютен.

Це не перша розробка компанії. Торік Misunderstood Whisky випустила міцний вівсяний ноголь, який можна вживати у шотах або міксувати для створення коктейлю еспресо мартіні.

Вегани та споживачі із харчовими обмеженнями дійсно мають що випити до свят

Це може бути легендарний Baileys, але на рослинній основі. Випущений ще у 2017 році та виготовлений з ірландського віскі, мигдального молока, цукру та екстракту ванілі, Baileys Almande (13% ABV) має гладку кремову текстуру з ноткою горіха. 

На британському ринку також доступна рослинна версія класичного лікеру під брендом Black Lines Oat Nog.

Він виготовлений із вівсяного молока Oatly Barista, кориці, мускатного горіха, ванілі та частки фірмового рому Two Drifters. Насичений маслянистий лікер має вершковий оксамитовий посмак і лише 6,3% ABV. 

Абсолютно новий вершковий лікер із текіли на рослинній основі – Cremaura Tequila. Лікер має чотири смаки на вибір – троянда, апельсин, кафе та шоколад.

Cremaura також є екологічно свідомим вибором з огляду на тару, в якій його пропонує британський виробник. Вона створена із переробленого скла, цукрової тростини та картонною та картону.

Нагадаємо, раніше два харчових гіганти створили алкоголь зі смаком легендарного сиру.

Джерела: Black Lines Oat Nog, Baileys Almande, Misunderstood Whisky, Vegconomist, Cremaura Tequila

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап зібрав $10 млн на оцифровку смакових рецепторів людини

Стартап зібрав $10 млн інвестицій під керівництвом Rabo Food & Ag Innovation Fund та SOZO Ventures. У фінансовому раунді...

На Kickstarter збирають фінансування на черевики, з яких виростають яблуні

Концепт кросівок від північноамериканського бренду Houle зовні нічим не відрізняється від звичної пари черевиків, але по закінченню терміну експлуатації...

Компанія, в яку вклався Білл Гейтс, спільно з китайським гігантом фаст-фуду виводить страви з рослинною яловичиною

Новинки можна буде скуштувати в Panda Express Innovation Kitchen в Пасадені (Каліфорнія) уже в лютому.Дві нові страви Beyond Meat...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Тренди foodtech: екологія, персоналізація та конопля

У топ угод за обсягом інвестицій все частіше потрапляють...

Канабіс, дизайнерський буряк та розмариновий дим: харчові тренди 2025 року

Прогнози щодо тенденцій у харчуванні у 2025 році передбачають...

Бельгійці створили «спортивне» пиво — з вітамінами та протеїном

З новим пивом компанія прагне розширити свою цільову аудиторію. До...

Більше комбучі та квашеної капусти: продажі їжі для зміцнення імунітету зросли на 50%

Щоб зробити такий висновок, дослідники проєкту Packaged Facts проаналізували...

Стартап створив перший ростер, який обсмажує каву радіохвилями

Кошти підуть на комерціалізацію розробки на ринку Північної Америки. CoffeeTech...

Вибір редактора
В продовження теми