Oat Nog Liqueur (14% ABV) виготовлений із вівсяного молока та віскі з імбирними прянощами. Він повністю прийнятний для веганів, і поєднує заспокійливі смаки бурбона та імбирного печива. Також лікер не містить поширених алергенів, таких як яйця, лактоза, горіхи та глютен.
Це не перша розробка компанії. Торік Misunderstood Whisky випустила міцний вівсяний ноголь, який можна вживати у шотах або міксувати для створення коктейлю еспресо мартіні.
Вегани та споживачі із харчовими обмеженнями дійсно мають що випити до свят
Це може бути легендарний Baileys, але на рослинній основі. Випущений ще у 2017 році та виготовлений з ірландського віскі, мигдального молока, цукру та екстракту ванілі, Baileys Almande (13% ABV) має гладку кремову текстуру з ноткою горіха.
На британському ринку також доступна рослинна версія класичного лікеру під брендом Black Lines Oat Nog.
Він виготовлений із вівсяного молока Oatly Barista, кориці, мускатного горіха, ванілі та частки фірмового рому Two Drifters. Насичений маслянистий лікер має вершковий оксамитовий посмак і лише 6,3% ABV.
Абсолютно новий вершковий лікер із текіли на рослинній основі – Cremaura Tequila. Лікер має чотири смаки на вибір – троянда, апельсин, кафе та шоколад.
Cremaura також є екологічно свідомим вибором з огляду на тару, в якій його пропонує британський виробник. Вона створена із переробленого скла, цукрової тростини та картонною та картону.
Нагадаємо, раніше два харчових гіганти створили алкоголь зі смаком легендарного сиру.
Джерела: Black Lines Oat Nog, Baileys Almande, Misunderstood Whisky, Vegconomist, Cremaura Tequila