Легендарний бренд випустив рослинну котлету, яку не відрізнити від справжнього м’яса

Піонер ринку рослинного м’яса компанія Beyond Meat стверджує, що створила котлету, яка за смаком “ще ближча до справжньої яловичини”.

З новими котлетами Beyond Meat дебютує ексклюзивно в американській роздрібній мережі Costco.

Інноваційне рослинне м’ясо містить 19 грамів білка в розрахунку на порцію

Продукт має на 35% менше насичених жирів у порівнянні зі стандартною яловичиною для гамбургерів. А також не містить жодного холестерину, антибіотиків чи гормонів.

«Початок Нового року стимулює почати нове життя, вибравши більш здорове харчування. Це вікно дає нам можливість запропонувати оновлений продукт у той час, коли покупці шукатимуть смачні, зручні та поживні варіанти їжі», – говорять у Beyond Meat. 

Оновлені котлети продаються замороженими в упаковках по 10 штук. 

До слова, 2023 рік виявився дещо складним для Beyond Meat. У листопаді компанія повідомила про спад продажів шостий квартал поспіль. Тоді генеральний директор Ітан Браун заявив, що Beyond Meat планує вийти з певних продуктових ліній, переробити стратегію ціноутворення, скоротити оборотний капітал і зосередитися на регіонах і ринках, які демонструють зростання.

Нагадаємо, раніше дистриб’ютор Beyond Meat в Україні розповів про те, як рослинне м’ясо рятує світ.

Джерела: Food Dive, Beyond Meat 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

В Україні вперше випустили мікрофільтроване молоко. Смакує як парне

Мікрофільтрація — це інноваційний ефективний метод очистки молока, який застосовують у світі.«Сире молоко, яке ми ретельно підбираємо у фермерських...

Стартап отримав мільйон євро на харчову добавку, що рятує від перевтоми

Протеїни Ironic виробляються шляхом прецизійної ферментації та використовуються як інгредієнти для харчових продуктів чи як добавка. Залучені кошти спрямують на...

Тайська компанія створила вишукану шинку із кореня лотоса

Шинку під брендом готової їжі Sun N Moon нещодавно продемонстрували на першій виставці THAIFEX-HOREC у столиці Таїланду.“Наша головна мета...

В Україні створили круасан з начинкою зі списку спадщини ЮНЕСКО

Основою страви став зерновий круасан, вперше представлений у меню Lviv Croissants, а начинкою — свинина в томатно-сливовому соусі з...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

Яйця із дріжджів та молоко без корів: Стартапи отримали рекордні інвестиції на нову їжу

За перші шість місяців 2024 року їм вдалося залучити...

Індонезійська компанія розробила стейк з шиїтаке та водоростей за $5

Стейки без м’яса готуються шляхом поєднання соєвого білка, грибів...

Бренд «бісерного» морозива завдяки роботам виріс до $150 млн

Якщо у 2005 р. Mini Melts мала один кіоск...

На створення нових робочих місць можна отримати 800 тис. грн від Швейцарії

Фінансування передбачає до 800 тис. грн для релокованих та...

Південна Корея створює Кремнієву долину для вирощування м’яса із стовбурових клітин

Уряд очікує, що усунення регулювання допоможе швидшому росту інновацій...

Вибір редактора
В продовження теми