Nestlé інвестує у фуа-гру з древньої японської приправи

Протягом святкового сезону компанія Nestlé продаватиме у Бельгії, Іспанії та Нідерландах Voie Gras – альтернативу фуа-гра, що не містить тваринних інгредієнтів.

Це вже другий сезонний запуск рослинної фуа-гри. Нова версія – результат більш тривалих досліджень і розробок, говорять в Nestlé. Зокрема, Voie Gras має покращену рецептуру і смак.

Торік попередній подібний продукт компанії Garden Gourmet викликав позитивні відгуки споживачів в Іспанії та Швейцарії. 

Voie Gras готується з пасти місо та морської солі і має соєву основу 

Це знано краще за традиційну фуа-гру, для отримання якої качок і гусей примусово перегодовують, щоб ті мали значні жирові відкладення в печінці. Цей спосіб виробництва викликає занепокоєння у багатьох споживачів. Тож останніми роками споживання фуа-гра демонструє скорочення.

Рослинна фуа-гра Nestlé має «автентичну текстуру, смак і зовнішній вигляд, який підходить для всіх видів страв — гарячих і холодних, солодких і солоних».

Її можна комбінувати з іншими інгредієнтами, щоб приготувати закуски, канапе чи солодко-гострі десерти.

До речі, замінник м’яса розроблявся та виготовляється в науково-дослідному центрі Nestlé у Зінгені (Німеччина). Там працює велика команда кулінарних експертів, розробників продуктів та науковців, які створюють інноваційні продукти для компанії, включаючи охолоджені, заморожені та стійкі до зберігання альтернативи рослинного м’яса.

Нагадаємо, раніше виходець із Nestlé поєднав каву з канабісом для потужного заряду енергією.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Лабораторне м’ясо вперше з’явилося у супермаркетах – по 200 гривень за упаковку

Вперше з моменту затвердження три з половиною роки тому культивоване м’ясо можна купити, щоб приготувати у себе вдома.«Це історичний...

Польська компанія створила м’ясо із конопель та просить не асоціювати його з каннабісом

Hempeat перетворила насіння на функціональні інгредієнти, з яких виготовила рослинне м’ясо, котлети для гамбургерів та фрикадельки. Продукти також містять пшеничний...

Вчені розробили чай та каву з пробіотиками. Напої вживають після бродіння

Вчені Національного університету Сінгапуру розробили чай та каву з пробіотиками. Обидва напої мають чудовий смак та відтепер є корисними...

Лабораторну свинину відтепер зможуть вирощувати у промислових об’ємах

Нова клітинна лінія демонструє найбільш сприятливу реакцію на запатентовану технологію спільного культивування Mewery, яка включає клітини свинини, а також...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

PepsiCo запустила енергетик з коноплі, що містить кофеїну, як чашка кави

Енергетик виготовляється з олії конопляного насіння, вітамінів групи В,...

Легендарний бренд випустив рослинну котлету, яку не відрізнити від справжнього м’яса

З новими котлетами Beyond Meat дебютує ексклюзивно в американській...

Найвідоміший виробник вівсяного молока відкриває власні магазини морозива

Рослинні молочні ласощі продають у екологічних стаканах із картону...

Німецька компанія створила ціле рослинне яйце: з білком, жовтком та шкарлупою

У 2022 році стартап зібрав на свою розробку 5...

Вибір редактора
В продовження теми