Nestlé інвестує у фуа-гру з древньої японської приправи

Протягом святкового сезону компанія Nestlé продаватиме у Бельгії, Іспанії та Нідерландах Voie Gras – альтернативу фуа-гра, що не містить тваринних інгредієнтів.

Це вже другий сезонний запуск рослинної фуа-гри. Нова версія – результат більш тривалих досліджень і розробок, говорять в Nestlé. Зокрема, Voie Gras має покращену рецептуру і смак.

Торік попередній подібний продукт компанії Garden Gourmet викликав позитивні відгуки споживачів в Іспанії та Швейцарії. 

Voie Gras готується з пасти місо та морської солі і має соєву основу 

Це знано краще за традиційну фуа-гру, для отримання якої качок і гусей примусово перегодовують, щоб ті мали значні жирові відкладення в печінці. Цей спосіб виробництва викликає занепокоєння у багатьох споживачів. Тож останніми роками споживання фуа-гра демонструє скорочення.

Рослинна фуа-гра Nestlé має «автентичну текстуру, смак і зовнішній вигляд, який підходить для всіх видів страв — гарячих і холодних, солодких і солоних».

Її можна комбінувати з іншими інгредієнтами, щоб приготувати закуски, канапе чи солодко-гострі десерти.

До речі, замінник м’яса розроблявся та виготовляється в науково-дослідному центрі Nestlé у Зінгені (Німеччина). Там працює велика команда кулінарних експертів, розробників продуктів та науковців, які створюють інноваційні продукти для компанії, включаючи охолоджені, заморожені та стійкі до зберігання альтернативи рослинного м’яса.

Нагадаємо, раніше виходець із Nestlé поєднав каву з канабісом для потужного заряду енергією.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Вчені переробили дрібний планктон на добавку для здоров’я мозку

Інгредієнт містить пов’язані з лізофосфатидилхоліном (LPC) EPA та DHA. Обидва відіграють важливу роль, регулюючи запальні процеси та підтримуючи клітини...

В Ізраїлі створили секретний інгредієнт, який покращить веганське м’ясо та яйця

Для цього розташований у Тель-Авіві стартап використав ферментацію та штучний інтелект. Mush Foods обіцяє зробити веганську їжу смачнішою, здоровішою та...

Стартап створив білок з пива та картоплі. Технологія може стати промисловою

Аналітики підрахували, що до 2050 року завдяки світовому приросту населення, виробництво продовольства має зрости орієнтовно на 60%, а це...

Українська пивоварня варить крафтові напої в колаборації з музикантами

“Після перемоги буде велике свято, на якому проллється багато пива. Ми дуже цього чекаємо і відкладаємо сорти на той...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

Добрі гени: ТОП-5 тенденцій, які формуватимуть інновації у світі їжі

Якщо торік головною тенденціїєю  у сфері харчових продуктів була...

На відходах деревини вчені виростили їжу австралійських аборигенів

До комерційного виробництва цього альтернативного джерела білку ще далеко,...

Морський коктейль: виробники білка з водоростей отримали $10 млн інвестицій

Інвестиції Qualitas Health направить на розширення географії діяльності, наукові...

Світовий виробник в’яленого м’яса замінив корів на королівські гриби і додав диму

Закуски створюють з королівської гливи. Ці гриби мають волокна,...

Українка створює шоколад на гречаному чаї з амарантом

Юлія – кондитер. Говорить, що створювати десерти вручну почала,...

Вибір редактора
В продовження теми