Це вже другий сезонний запуск рослинної фуа-гри. Нова версія – результат більш тривалих досліджень і розробок, говорять в Nestlé. Зокрема, Voie Gras має покращену рецептуру і смак.
Торік попередній подібний продукт компанії Garden Gourmet викликав позитивні відгуки споживачів в Іспанії та Швейцарії.
Voie Gras готується з пасти місо та морської солі і має соєву основу
Це знано краще за традиційну фуа-гру, для отримання якої качок і гусей примусово перегодовують, щоб ті мали значні жирові відкладення в печінці. Цей спосіб виробництва викликає занепокоєння у багатьох споживачів. Тож останніми роками споживання фуа-гра демонструє скорочення.
Рослинна фуа-гра Nestlé має «автентичну текстуру, смак і зовнішній вигляд, який підходить для всіх видів страв — гарячих і холодних, солодких і солоних».
Її можна комбінувати з іншими інгредієнтами, щоб приготувати закуски, канапе чи солодко-гострі десерти.
До речі, замінник м’яса розроблявся та виготовляється в науково-дослідному центрі Nestlé у Зінгені (Німеччина). Там працює велика команда кулінарних експертів, розробників продуктів та науковців, які створюють інноваційні продукти для компанії, включаючи охолоджені, заморожені та стійкі до зберігання альтернативи рослинного м’яса.
Нагадаємо, раніше виходець із Nestlé поєднав каву з канабісом для потужного заряду енергією.