Світовий лідер ринку їжі купує розробника інноваційних ароматів

Компанія ADM, світовий лідер на ринку їжі, купує розробника інноваційних інгредієнтів Revela Foods, щоб розширити свої можливості у сфері смаку.

Revela, з річним обсягом продажів майже у $240 млн, доповнить глобальне портфоліо ароматів ADM у сегменті молочних ароматизаторів розміром $1,8 млрд, а також сегмент ароматизаторів солоних продуктів, який оцінюють у $3,2 млрд. 

За останні роки Revela показала стрімке зростання завдяки своїй інноваційній технології продукування ензимів, яка забезпечує широкий спектр чистих молочних ароматичних рецептур для різної їжі — від закусок і заморожених страв до соусів, заправок, супів, приправ та десертів. 

Посеред іншого Revela створила інгредієнти, які надають молочного аромату немолочним продуктам, що особливо актуально за розвитку ринку рослинних альтернатив.

Revela має близько 400 співробітників та три найсучасніші заводи у США

Келвін МакЕвой, президент глобального сегмента смаків ADM, звернув увагу, шо Revela уже побудувала потужний бізнес навколо свого унікального асортименту інгредієнтів. Її клієнтами є великі бренди, роздрібні торговці, заклади громадського харчування.

На його думку, поєднання інновацій Revela з глобальними можливостями ADM буде надзвичайно ефективним. 

Придбання Revela ще мають схвалити регуляторні органи. ADM має намір завершити операцію на початку 2024 року.

Нагадаємо, раніше ADM уклала угоду з New Culture, стартапом, що розробляє сир нетваринного походження з використанням точного бродіння, щоб продовжити спільну розробку продукту та подальшу комерціалізацію.

Джерела: ADM, Revela Foods

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Лідери ринку створили глазуровані пончики для нарощування м’язів

Популярна мережа Dunkin' Donuts у співпраці з Bellring Brands, яка виготовляє харчові добавки для бодибілдингу, створила інновацію, від якою...

Великий банк та виробник шоколаду вклали мільйони у какао із пробірки

Інвесторами стартапу у початковому раунді стали четвертий за величиною банк у Швейцарії Zürcher Kantonalbank, виробник шоколаду Max Felchlin, а...

В Ізраїлі винайшли, як видаляти цукор у соках та пиві без втрати смаку

Їхня технологія заснована на ультрафільтрації та адсорбції, що дозволяє вибірково видаляти дисахариди, такі як сахароза, лактоза та мальтоза, зі...

Попереджає рак та діабет: ринковий гігант заробить більше мільярда на інноваційній рослинній їжі

Одна з найбільших у світі харчових компаній опирається на науку про кишечник У компанії акцентують, що харчові волокна та ферментована...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Желе з біореактора: стартапи шукають нові способи створення желатину

Textura Tempo позиціонується як «новий тип желатину», може використовуватися...

Морський мох стане новим трендом їжі наступного року — його популярність виросла вчетверо

Ізраїльські аналітики Tastewise заявили, що новий суперфуд — морський...

Готується до відкриття найбільша у світі фабрика з виробництва лабораторного м’яса

Підприємство матиме інноваційний центр та дегустаційну кухню, і зможе...

Замовлення в McDonald’s почав приймати штучний інтелект. Точність – 85%

Система базується на голосовій платформі, створеній Apprente, яку McDonald's...

Фермерка на Львівщині виготовляє масло, яке можна гріти до 250 градусів

Юлія Малекс, разом із чоловіком, у 2018 році переїхала...

Вибір редактора
В продовження теми