Світовий лідер ринку їжі купує розробника інноваційних ароматів

Компанія ADM, світовий лідер на ринку їжі, купує розробника інноваційних інгредієнтів Revela Foods, щоб розширити свої можливості у сфері смаку.

Revela, з річним обсягом продажів майже у $240 млн, доповнить глобальне портфоліо ароматів ADM у сегменті молочних ароматизаторів розміром $1,8 млрд, а також сегмент ароматизаторів солоних продуктів, який оцінюють у $3,2 млрд. 

За останні роки Revela показала стрімке зростання завдяки своїй інноваційній технології продукування ензимів, яка забезпечує широкий спектр чистих молочних ароматичних рецептур для різної їжі — від закусок і заморожених страв до соусів, заправок, супів, приправ та десертів. 

Посеред іншого Revela створила інгредієнти, які надають молочного аромату немолочним продуктам, що особливо актуально за розвитку ринку рослинних альтернатив.

Revela має близько 400 співробітників та три найсучасніші заводи у США

Келвін МакЕвой, президент глобального сегмента смаків ADM, звернув увагу, шо Revela уже побудувала потужний бізнес навколо свого унікального асортименту інгредієнтів. Її клієнтами є великі бренди, роздрібні торговці, заклади громадського харчування.

На його думку, поєднання інновацій Revela з глобальними можливостями ADM буде надзвичайно ефективним. 

Придбання Revela ще мають схвалити регуляторні органи. ADM має намір завершити операцію на початку 2024 року.

Нагадаємо, раніше ADM уклала угоду з New Culture, стартапом, що розробляє сир нетваринного походження з використанням точного бродіння, щоб продовжити спільну розробку продукту та подальшу комерціалізацію.

Джерела: ADM, Revela Foods

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Foodtech — усьому голова. Співвласник HD-group Борис Шестопалов про те, як хліб зробити не тільки дешевим, але й корисним

Нашу компанію — HD Group — можна дійсно назвати експертом в хлібобулочній галузі. На власних семи підприємствах ми щорічно...

Шкурне питання. Компанія Holy Cow робить поживні закуски з коров’ячих шкір

Заснована в 2021 році двома друзями з дитинства компанія бере натхнення з індонезійської кухні, де шкуру з яловичини їдять...

Веганська Nutella стане доступною з нового року

З січня 2025 року новий продукт з'явиться на полицях супермаркетів Італії, Бельгії та Франції. Основна зміна у рецепті полягає в...

Готовність №1. ТОП-3 нових трендів на ринку їжі від Наталії Шмігельскої

Україна активно долучається до глобальних трендів, і вже зараз кілька компаній заявили про вихід на ринок з інноваційними замінниками...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Компанія-виробник рослинного м’яса, яку підтримує Гейтс, готується до IPO за $7 млрд

Таке повідомлення з’явилися після того, як засновник і генеральний...

Кавові шкірки зупинять старіння — нова розробка вчених

«Ми вирощуємо рослинні клітини та їх частини в біореакторах»,...

Лідер ринку спортивних напоїв створив вишневий сік, що відновлює м’язи

Продукт преміум-класу, концентрат Черибунді готується на основі терпкої вишні,...

Штучний інтелект розробив іноваційну газовану воду для ринку Швейцарії

Компанія Vivi Kola (створена у 1938 році) заявила, що...

Стартап запускає фуа-гра з кеш’ю та кокосової олії, яка отримала мішленівське визнання

Продукт створений у трьох варіантах — з традиційним смаком,...

Вибір редактора
В продовження теми