Чай та кава майбутнього: допомагає мислити та береже від депресії

Американська компанія Brainjuice запустила лінійку кави та чаю під назвою Brainjava. Напої збагачені натуральною дієтичною добавкою, розробленою науковцями для підтримки роботи мозку та кращої концентрації.

Brainjava — це колекція високоякісної збагаченої кави та чаю, які збуджують та концентрують мозок завдяки включенню в щоденний раціон необхідних вітамінів і мінералів.

Кава та чай підтримує функції мозку та загальне здоров’я

Brainjava доступна в п’яти варіантах: кава “домашньої” заварки Brainjava home brew, три види лате з натурального вівсяного молока (Brainjava mocha latte, Brainjava Vanilla latte, Brainjava Chai tea) і чай Brainjava з лавандою без кофеїну (автентично виготовлений у Франції).

Кава Brainjava містить 90 мг натурального кофеїну, запатентований компанією альфа-гліцерил-фосфорил-холіновий комплекс (Alpha GPC), вітаміни С, B5, B6 і B12, ацетил-L-тирозин і L-теанін.

«Brainjava допоможе максимально “розблокувати мозок” та використовуваи його потенціал наповну», – обіцяють у компанії

Розробники інноваційних напоїв пояснюють, що протягом дня нейромедіатори мозку природним чином виснажуються, оскільки ми концентруємося, зосереджуємося та займаємося повсякденним життям. Додатково їх виснажує дієта, неправильний сон, чи не зовсім здоровий спосіб життя. Це може призвести до тривожності, депресії, труднощів з концентрацією, браку енергії. Щоб протистояти факторам, які “затуманюють” мозок, і були розроблені напої Brainjava.

Кава та чай містять менш як чотирьох грамів натурального цукру, отриманого з органічного кокосового цукру і так званих “чернечих фруктів”. 

До речі, “чернечий фрукт” широко застосовується для підсолодження напоїв. Він походить із південного Китаю, і століттями використовувався у східній медицині як засіб проти застуди та для поліпшення травлення.

Чернечий фрукт

Нагадаємо, раніше бельгійці створили “спортивне” пиво – з вітамінами та додатковим протеїном.

Джерела: BrainJuice, Brainjava

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Новий кулінарний рекорд України встановили в «Музеї Їжі» від родини брендів МХП

Попередньо замариновані курячі гомілки смажили на 30 мангалах досвідчені кухарі. Процес підготовки та грилювання зайняв понад чотири години. Контролювали...

Творець першого в світі молочного протеїну без тварин вийде на ринок спортивного харчування

Нова лінійка Mooless має в основі молекулярно ідентичний звичайній сироватці протеїн від Perfect Day.Його виготовляють шляхом точної ферментації, забезпечуючи...

На створення переробного підприємства можна отримати від уряду 8 млн грн

Розмір гранту, який надається одному отримувачу, складе до 8 млн грн.Гранти надаються за умови обов'язкового співфінансування з отримувачем у...

Нідерландська селекційна компанія створила огірки, які можна смажити

Після приготування огірки лишаються твердим і хрустким Розробник стверджує, що новий продукт дасть західним споживачам абсолютно нове відчуття смаку. Адже...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Багет без багів. Французька компанія представила мультиволоконний хліб

Над продуктом науково-дослідна група почала працювати у 2016 році...

Відштовхує воду та бруд – в Австралії винайшли інноваційний біопластик для пакування

Мехран Гасемлу, науковець PhD RMIT та провідний автор дослідження,...

Сироварня на вогні Formaggio olive робить винний сулугуні та сирні кейк-попси

Так з’явились інновіційні винний сулугуні та сирні кейк-попси Винний сулугуні...

Фінські вчені створили яєчний білок з грибів, якими залатують тріщини в бетоні

Фінський Центр технологічних досліджень VTT спільно з вченими Future...

Українці створили їжу для екстремальних умов. Її беруть на Еверест, в Антарктиду та на фронт

ЇDLO була заснована у 2016 році підприємцями Іваном Кисилицею,...

Вибір редактора
В продовження теми