Чай та кава майбутнього: допомагає мислити та береже від депресії

Американська компанія Brainjuice запустила лінійку кави та чаю під назвою Brainjava. Напої збагачені натуральною дієтичною добавкою, розробленою науковцями для підтримки роботи мозку та кращої концентрації.

Brainjava — це колекція високоякісної збагаченої кави та чаю, які збуджують та концентрують мозок завдяки включенню в щоденний раціон необхідних вітамінів і мінералів.

Кава та чай підтримує функції мозку та загальне здоров’я

Brainjava доступна в п’яти варіантах: кава “домашньої” заварки Brainjava home brew, три види лате з натурального вівсяного молока (Brainjava mocha latte, Brainjava Vanilla latte, Brainjava Chai tea) і чай Brainjava з лавандою без кофеїну (автентично виготовлений у Франції).

Кава Brainjava містить 90 мг натурального кофеїну, запатентований компанією альфа-гліцерил-фосфорил-холіновий комплекс (Alpha GPC), вітаміни С, B5, B6 і B12, ацетил-L-тирозин і L-теанін.

«Brainjava допоможе максимально “розблокувати мозок” та використовуваи його потенціал наповну», – обіцяють у компанії

Розробники інноваційних напоїв пояснюють, що протягом дня нейромедіатори мозку природним чином виснажуються, оскільки ми концентруємося, зосереджуємося та займаємося повсякденним життям. Додатково їх виснажує дієта, неправильний сон, чи не зовсім здоровий спосіб життя. Це може призвести до тривожності, депресії, труднощів з концентрацією, браку енергії. Щоб протистояти факторам, які “затуманюють” мозок, і були розроблені напої Brainjava.

Кава та чай містять менш як чотирьох грамів натурального цукру, отриманого з органічного кокосового цукру і так званих “чернечих фруктів”. 

До речі, “чернечий фрукт” широко застосовується для підсолодження напоїв. Він походить із південного Китаю, і століттями використовувався у східній медицині як засіб проти застуди та для поліпшення травлення.

Чернечий фрукт

Нагадаємо, раніше бельгійці створили “спортивне” пиво – з вітамінами та додатковим протеїном.

Джерела: BrainJuice, Brainjava

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Із відходів пивоваріння створили штучну шкіру для гаманців та сумок

Arda започаткувала випуск картхолдерів із відпрацьованих відходів пивоваріння як крок до розвитку сталої моди та практик циркулярної економіки.Картхолдери прикрашені...

На Львівщині підприємці труть варення із троянд та акацієвого меду

Соломія Братах, яка заснувала бренд зі своїм чоловіком Ігорем Ревою, розповідає, що варення із троянд не варять, а труть....

Родина військового пече на Сумщині бельгійські вафлі з українським салом

Кафе створив зі своєю родиною 45-річний військовослужбовець Дмитро Пасічнюк. Для запуску бізнесу йому вдалося отримати грант за програмою «Власна...

Microsoft відсвяткував випуск Windows 11 унікальним морозивом — зі шпалерами робочого столу

Bloom Windows 11 офіційно випустили вчора, 5 жовтня. Її вже можна безкоштовно завантажити в Центрі оновлень. Серед нововведень –...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Желе з біореактора: стартапи шукають нові способи створення желатину

Textura Tempo позиціонується як «новий тип желатину», може використовуватися...

Вуличний фаст-фуд, водорості та гриби — їжа цього року. Дослідження.

Американські аналітики доходять висновку, що найкращі перспективи в поточних...

13 українських сирів отримали бронзу, срібло та золото на найбільшому конкурсі у світі

Оксана Чернова, засновниця ProCheese Academy, говорить, що завдяки міжнародній...

Хумус із квасолі та снеки з гороху: український шеф-кухар запустив новий бренд автентичної їжі

Продукцію виготовляють із локальних інгредієнтів, серед яких ключову роль...

Kellogg розробила рослинну курятину для тих, хто ще не відмовився від м’яса

Новий продукт Kellogg запустила у вигляді курячих тендерів (шматочків,...

Вибір редактора
В продовження теми