Бельгійці створили «спортивне» пиво — з вітамінами та протеїном

Бельгійська пивоварна компанія Thrive запускає здорове пиво Thrive Play, яке містить десять вітамінів. Кожна банка включає 50% рекомендованої добової норми вітаміну D3 і всі необхідні вітаміни групи В.

З новим пивом компанія прагне розширити свою цільову аудиторію. 

До цього Thrive уже запустила безалкогольне спортивне пиво для спортсменів з 10 г протеїну на порцію.  

Вітаміни в новому безалкогольному пиві сприяють нормальному функціонуванню м’язів, енергетичному обміну та стійкій імунній системі, знижують втому. 

Нове пиво містить вдвічі менше калорій, ніж звичайне 

Засновник Thrive Лоренс Д’Хор пояснює, що компанія прагне еволюціонувати від бренду спортивного пива до бренду здорового пива — функціонального безалкогольного напою. 

«Наш поточний продукт Thrive Peak — це безалкогольне пиво, збагачене протеїном. Ми запустили це пиво у 2021 році. Зараз воно широко поширюється по всій Бельгії, і ми починаємо виходити на міжнародний рівень», – говорить він. 

Thrive Peak призначений для людей, які займаються спортом, а Thrive Play — для всіх інших моментів, коли ви не займаєтеся інтенсивними вправами. 

Обидві розробки – безалкогольні. «Ми ніколи не будемо робити пиво з алкоголем, тому що для нас це не має сенсу», – каже Д’Хор.

Він додає, що Thrive Play містить вітаміни у «значній кількості». Інноваційне пиво позбавить від необхідності, наприклад, додатково споживання вітаміну D, який організм не може отримати звичайним шляхом – із їжі, а лише під впливом сонця, якого не завжди достатньо.

Нагадаємо, фіни тестують пиво, створене з вуглекислого газу. Повноцінне виробництво має запуститися наступного року.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Американські школи переходять на веганське меню — учні втомилися від традиційної їжі

Нова програма, яку ввели після успішного запуску безм’ясних понеділків і п’ятниць у 2019 та 2021 роках відповідно, є ініціативою...

Піонер рослинного м’яса вийшов у прибуток вперше за три роки

Чистий дохід Beyond Meat за третій квартал склав $81 млн, що на 7,6% більше порівняно з аналогічним періодом минулого...

Шоколадні батончики з протеїном із повітря вперше з’явилися на полицях магазинів

Ласощі доступні від минулого тижня у магазинах Cocoa Tree по всьому Сінгапуру.  Що робить батончики особливим і надає їм смаку...

Divo Maslo давить у Запоріжжі унікальну олію за старовинною технологією

Засновники – Максим та Олена Линник – створювали преси власноручно.  Говорять, що на це знадобилося чимало інвестицій та ще...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Відштовхує воду та бруд – в Австралії винайшли інноваційний біопластик для пакування

Мехран Гасемлу, науковець PhD RMIT та провідний автор дослідження,...

Створили безвідходне вівсяне молоко, яке можна зберігати 9 місяців

Це – концентрат вівсяного молока в упаковці, що піддається...

Danone створила йогурт, який можна їсти виделкою. Поки без ножа

Oikos – це грецький знежирений йогурт. Вміст фруктів у...

Діабетик винайшов із плодів монаха замінник цукру без неприємного післясмаку

Американський стартап B.T. Sweets, заснований у 2019 році, представив...

Вибір редактора
В продовження теми