Їстівні ложки зі смаком ванілі на півмільйона доларів — стартап шокував ринок

Американський стартап IncREDIBLE Eats виготовляє їстівні столові прибори із пшениці, кукурудзи, рису та нуту.

Засновник компанії Дінеш Тадепаллі придумав їстівні столові прибори, коли пригощав своїх дітей морозивом. Тепер його улюблена ложка для їжі – ванільна, яка чудово смакує з морозивом з горіхами пекан.

Зараз стартап співпрацює з великими брендами, такими як виробник “бісерного” морозива Dippin Dots, а віднедавна також почав виготовляти смачні їстівні соломинки для напоїв. 

Ложки IncREDIBLE мають легкий аромат і ідеально поєднуються з гарячою та холодною їжею, включаючи суп, йогурт, морозиво, вівсянку, пластівці, макарони, рис і рагу. 

Ложки витримують гарячу або крижану їжу протягом 30 хвилин

Їстівні ложки доступні у солодких і пікантних смаках, включаючи шоколад, ваніль, орегано чилі та чорний перець. Кожна ложка упакована окремо. 

Компанія турбується про навколишнє середовище: кожні 20 коробок їстівних ложок допомагають посадити одне дерево. 

До слова, ложки IncREDIBLE Eats стали популярними після участі Тадепаллі у популярному американському шоу «Shark Tank» у 2021 році, де він намагався знайти перші інвестиції на виробництво інноваційного продукту. Після виходу телешоу в ефір  компанія отримала попередніх замовлень на $50 тис. 

За результатами 2022 року дохід стартапу склав півмільйона доларів.

Нагадаємо, раніше вчені переробили кавову гущу на біорозкладану плівку для упаковки їжі.

Джерела: IncREDIBLE Eats, Mashed

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Китайці навчилися друкувати фрикадельки з лабораторного м’яса у промислових масштабах

Вчені запевняють, що створили «клітинну фабрику», яка може виробляти лабораторно культивоване м’ясо у величезних масштабах. Основа «клітинної фабрики» – 3D-мікроносії...

Світовий лідер ринку харчування вперше замінив коров’яче молоко на мікробне

Це вперше, коли Unilever залучає можливості точної ферментації для виробництва продуктів нетваринного походження.Група висловила свій намір вийти на ринок,...

Стартап із Кембриджа створить промислові біореактори для вирощування «лабораторного» м’яса

Генеральний директор стартапу Джек Рейд вважає, що існуючі зараз установки біореакторів для вирощування клітинного м’яса є недостатньо продуктивними.Вони розроблені...

Пірнути за обідом. ТОП-5 переваг морських овочів як їжі майбутнього

Ресторани, заклади громадського харчування та магазини спеціалізованої здорової їжі проявляють великий інтерес до морських овочів, оскільки споживачі усвідомили їх...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс...

Вчені вперше надрукували товсте філе лабораторного окуня, на черзі – сліпі тести

Спочатку дослідники створювали тонкі скибочки сашимі, але завдяки подальшому...

Батлхантер для PepsiCo: автомат навчили сортувати пляшки

Автомат вміщує 1000 пластикових пляшок, 850 алюмінієвих банок та...

Після вуличної шаурми «король курятини» йде у віртуальні ресторани

Для цього МХП інвестував у Food tech cтартап Foodz...

Доходи із відходів. Упаковка з авокадо збільшує термін зберігання продуктів

Упаковка включатиме бар’єрні етикетки та антиоксидантні добавки, які захищатимуть...

Вибір редактора
В продовження теми