Британці вивели на ринок преміальний сорт меду, який вбиває збудників тифу та загоює рани

У Великобританії з’явився у продажу лімітований тираж баночок меду манука за ціною по 1300 фунтів (приблизно 1500 євро) кожна.

Запущена The True Honey Co пропозиція Rare Harveast містить 2050 мг метилгоксаль (MGO). MGO – це інгредієнт меду манука, який забезпечує його протимікробні властивості. Внаслідок вмісту MGO унікальний мед вбиває бактерії, збудників черевного тифу, паратифу, дизентерії, кишкових паразитів. 

Вважається, що в кілограмі меду манука може міститися від 10 до 1000 мг MGO. Високий показник – понад 250 мг. Тобто 2050 метилгоксаль, що містить Rare Harveast – це у 8 разів більше та у стільки ж разів кращі протимікробні властивості.

Інші пропозиції меду манука від The True Honey стартують зі вмістом MGO від 300 мг.

Рідкісні баночки мають унікальний коефіцієнт UMF – 34, що також вказує на його бактерицидний ефект. 

Rare Harveast дещо пікантний, з присмаком мокко та має солодкість, схожу на іриску

Враховуючи високу вартість, Rare Harveast 2050 продається лише у магазинах преміум-класу.

“Мед манука відомий як найкращий еліксир для здоров’я, і чим вищий MGO, тим сильніші його переваги, – говорять в компанії. – Rare Harveast 2050 має надзвичайно потужні антибактеріальні, антиоксидатні та протизапальні властивості, що робить його природним засобом для боротьби з інфекціями, зменшення запалення та швидшого загоювання ран”.

Нагадаємо, раніше болгарська компанія створила мед для спортсменів у вигляді енергетичного гелю.

Джерела: The True Honey Co, Foodnavigator

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Всесвітньо відома корпорація виводить на ринок сир нового покоління

Цього тижня компанія оголосила про запуск Bold Cultr — безтваринного сиру, створеного із сироватки Perfect Day, яка сама нещодавно...

Сінгапурські вчені друкують їжу із цвіркунів та моркви

Старіння населення призведе до зростання попиту на продукти, багаті білком. Потужним джерелом білку можуть стати комахи та водорості.Виробництво цих...

З апельсином, вершками та коноплею — нові напої захоплюють ринок США

На відміну від конкурентів, Jones Soda використовує у виробництві не марихуану, а саме коноплі. Різниця полягає у вмісті психоактивних...

Алкоголь, протеїн та гриби, які паралізують комах — на ринку з’явився еволюційний сік майбутнього

Еволюційний алкогольний сік Build містить біоідентичний яєчний білок The Every Company EVERY ProteinTM, виготовлений за допомогою технології точного бродіння. EVERY...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Піонер ринку рослинного м’яса випустить стейк, який поверне компанії втрачені мільярди

Новий продукт матиме мінімальний перелік інгредієнтів із високим вмістом...

Вчені переробили кавову гущу на біорозкладану плівку для упаковки їжі

Вчені “витягли” із кавової гущі лігноцелюлозний залишок та переробили...

Пивоварня Carlsberg у Данії запустила технологію, що перероблятиме 90% води

Нова система переробки допоможе щороку економити під час виробництва...

Світовий лідер ринку харчування вперше замінив коров’яче молоко на мікробне

Це вперше, коли Unilever залучає можливості точної ферментації для...

Вибір редактора
В продовження теми