Британці вивели на ринок преміальний сорт меду, який вбиває збудників тифу та загоює рани

У Великобританії з’явився у продажу лімітований тираж баночок меду манука за ціною по 1300 фунтів (приблизно 1500 євро) кожна.

Запущена The True Honey Co пропозиція Rare Harveast містить 2050 мг метилгоксаль (MGO). MGO – це інгредієнт меду манука, який забезпечує його протимікробні властивості. Внаслідок вмісту MGO унікальний мед вбиває бактерії, збудників черевного тифу, паратифу, дизентерії, кишкових паразитів. 

Вважається, що в кілограмі меду манука може міститися від 10 до 1000 мг MGO. Високий показник – понад 250 мг. Тобто 2050 метилгоксаль, що містить Rare Harveast – це у 8 разів більше та у стільки ж разів кращі протимікробні властивості.

Інші пропозиції меду манука від The True Honey стартують зі вмістом MGO від 300 мг.

Рідкісні баночки мають унікальний коефіцієнт UMF – 34, що також вказує на його бактерицидний ефект. 

Rare Harveast дещо пікантний, з присмаком мокко та має солодкість, схожу на іриску

Враховуючи високу вартість, Rare Harveast 2050 продається лише у магазинах преміум-класу.

“Мед манука відомий як найкращий еліксир для здоров’я, і чим вищий MGO, тим сильніші його переваги, – говорять в компанії. – Rare Harveast 2050 має надзвичайно потужні антибактеріальні, антиоксидатні та протизапальні властивості, що робить його природним засобом для боротьби з інфекціями, зменшення запалення та швидшого загоювання ран”.

Нагадаємо, раніше болгарська компанія створила мед для спортсменів у вигляді енергетичного гелю.

Джерела: The True Honey Co, Foodnavigator

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап із Кембриджа створить промислові біореактори для вирощування «лабораторного» м’яса

Генеральний директор стартапу Джек Рейд вважає, що існуючі зараз установки біореакторів для вирощування клітинного м’яса є недостатньо продуктивними.Вони розроблені...

Австрійський джин з коноплями та спіруліною отримав міжнародну премію

До цього 2B Double Hemp Gin був визнаний найкращим австрійським джином під час World Gin Awards 2021 міжнародним жюрі...

Харчування 2050: яким буде наше меню в майбутньому?

Харчова індустрія стрімко змінюється під впливом нових технологій та інновацій, які покликані задовольнити потреби сучасного суспільства у безпечних, екологічних...

Україна відновила рекорд з експорту замороженої малини

За даними аналітиків EastFruit, у жовтні 2024 року український експорт замороженої малини зріс майже на 19% порівняно з вереснем...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

«Яготинське» і «Яготинське для дітей» оновили паковання для дев’яти продуктів

Упаковка Tetra Gemina Aseptic поєднує в собі функціональність та екологічність. Нова форма зі скошеним дашком забезпечує легкість використання та...

Може вас зацікавити

Фінські вчені створили яєчний білок з грибів, якими залатують тріщини в бетоні

Фінський Центр технологічних досліджень VTT спільно з вченими Future...

Британці створили магнієвий напій, що допомагає зосередитися та перемогти депресію

У магнієвій воді використовується унікальна формула компанії, TripleMg, що...

Суші з риби трирічної витримки: в Японії відродили 400-річний рецепт

У невеликому автентичному магазинчику з власним виробництвом протягом 18...

Німецька компанія створила ціле рослинне яйце: з білком, жовтком та шкарлупою

У 2022 році стартап зібрав на свою розробку 5...

Попит на рослинне м’ясо настільки виріс, що основний інгредієнт подорожчав у 2 рази

Для порівняння, традиційне м’ясо свиней та ВРХ у США...

Вибір редактора
В продовження теми