Легендарний виробник фастфуду випустив парфуми з запахом смаженої курки

Компанія KFC випустила лімітовані парфуми Eau D'uardo з класичним ароматом свого надсекретного рецепту культової смаженої курки з 11 спеціями.

Парфуми доступні клієнтам в Іспанії й продаються як додатковий товар у закладах швидкого харчування. 

Назва парфумів Eau D’uardo – це відсилання на вірусний інтернет-мем, створений іспанською маркетинговою командою KFC на Різдво 2021 року, який приписує іспанські імена повсякденним предметам, як-от «Едуардо» курячій гомілці, яка потім стала різдвяною прикрасою.

У вигляді цієї ж гомілки змодельована і баночка парфумів

Реклама Eau D’uardo натякає на аромат, натхненний класичною сумішшю спецій для курочки KFC. Парфум насичений нотами герані, мандарина, бергамоту та має відтінок рожевого перцю.

Запуск Eau D’uardo супроводжує відеокампанія, яка пародіює рекламу розкішних парфумів.

Кадр із реклами парфумів

Реклама, знята в дюнах Макаронезії, показує моделі в золотисто-коричневих костюмах, які грають і танцюють навколо пляшки Eau D’uardo, що виглядає з піску.

До слова, парфуми – це не перший стрибок KFC поза межі фритюрниці. Раніше, пропагуючи SPF-захист від «хрусткої» літньої шкіри, гігант швидкого харчування випустив у 2016 р. обмежену серію протисонцевого крему з запахом смаженої курки Extra Crisp. 

Це мало приголомшливий успіх. Спочатку KFC пообіцяла 3000 пляшок протисонцевого крему, але за дві години розкупили 9000, причому 5000 – за останні 10 хвилин.

«Ми навіть не підозрювали, що буде такий попит на протисонцевий крем із запахом смаженої курки», — сказав під час запуску Кевін Хохман, директор з маркетингу KFC US.

Нагадаємо, раніше KFC поклала в бургери рослинну курятину. Але не для веганів.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап створив інноваційну упаковку із малини, паприки та кави

Запатентована технологія розроблена в лабораторіях Гарвардського університету та Массачусетського технологічного інституту.Для демонстрації розробки на виставці Summer Fancy Food Show...

Виробник їжі з повітря розмістив акції на біржі та хоче закріпитися на світовому ринку

Цей стратегічний крок дозволить компанії розширити свою діяльність і просувати інноваційний білок Solein на світові ринки. Solein — це революційний...

Get Ready: top-3 new trends of the ready meals market from Natalia Shmyghelska

Ukraine follows the global trends, and several companies have already announced about entering the market with innovative replacements of...

Український виробник настоює сир на віскі та змішує з лавандою

“Мукко” у 2015 році заснував Назар Кміль – колишній футболіст, який займався професійним спортом з 8 років, а після...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Компанія Nestlé запускає виробництво рослинного м’яса в Китаї

Харчовий гігант Nestlé намагається не відстати від трендів в...

У Львові виготовляють унікальне морозиво – з кропом, креветками та беконом

Виробництво Ice Cream Shop заснував колишній фінансист Назар Захарій....

Перша інновація за сто років – PEPSI випустила напій, збагачений азотом

Nitro Pepsi буде доступна в банках по всій країні...

Тренди ресторанного бізнесу: ТОП трендів 2022 року

Незважаючи на те, яким важким минулий рік став для...

У легендарному британському стейк-хаусі подають стейки, надруковані на 3D-принтері

Запуск відбувся завдяки численним запитам клієнтів, що дотримуються рослинної...

Вибір редактора
В продовження теми