Молочний гігант годуватиме немовлят веганськими сумішами із гречки

На ринку дитячих сумішей, де домінують пропозиції із коров’ячого молока, з’явилася унікальна пропозиція – суміш для немовлят та дітей, створена із гречки та тапіоки.

Такий продукт створив ізраїльський стартап Else Nutrition, який має публічну реєстрацію та штаб-квартиру в Канаді.

Зараз компанія розпочинає багатоетапну співпрацю з гігантом молочного ринку компанією Danone, яка є власником брендів дитячого харчування Aptamil і Nutricia. 

Else Nutrition виготовляє дитячі суміші з таких інгредієнтів як мигдаль, гречка та тапіока

Згідно з попередніми домовленостями, Danone ліцензуватиме продукти Else Nutrition для продажу під власним брендом.

Перший етап співпраці охоплює ліцензійну угоду, щоб Danone могла виробляти, продавати та комерціалізувати продукти Else у своєму портфоліо. Крім того, сторони обговорять «інші можливості» за межами комерціалізації продукту.

Формула Else – на 100% рослинній основі та багата «здоровим жиром», вуглеводами і не містить глютену. У складі присутні основні вітаміни та мінерали, ділиться співзасновник і генеральний директор Else Nutrition Хамутал Іцхак.

«Ми орієнтуємося на людське молоко в цілому та його переваги. Але не намагаємося відтворити цей інгредієнт, тому що він містить сотні різних речовин, і ми, ймовірно, ніколи не зможемо його повністю імітувати», – додав Іцхак.

Вважається, що 90% харчування для немовлят на ринку – це продукти із коров’ячого молока. Решта 10% – суміші на основі сої та рису. Обсяг першого сегменту аналітики Business Research Insights оцінювали у 2021 році в $21,5 млрд. До 2028 року обсяг ринку сумішей на коров’ячому молоці має сягнути $26,9 млрд.

Нагадаємо, раніше австралійці створили першу у світі веганську суміш для немовлят із рисового крохмалю.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Смажену індичку на святковому столі пропонують замінити молюсками та водоростями

Фактично, 39% респондентів – віком від 18 до 30 років — сказали, що ніколи не їдять індичку, 88% «терпіти...

Вчені переробили дрібний планктон на добавку для здоров’я мозку

Інгредієнт містить пов’язані з лізофосфатидилхоліном (LPC) EPA та DHA. Обидва відіграють важливу роль, регулюючи запальні процеси та підтримуючи клітини...

Штучний інтелект винайшов харчову добавку, яка діє як грудне молоко

Інгредієнти будуть продаватися під торговою маркою Maolactin. Вони є біофункціональними білковими сумішами, подібними до грудного молока.«В обох продуктах поєднання...

Uber Eats з нового року доставлятиме їжу безпілотними автомобілями Hyundai

Платформа доставки їжі Uber Eats та технологічна компанія Motional, що спеціалізується на автономному водінні, оголосили про співпрацю у пілотному...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Доходи із відходів. Упаковка з авокадо збільшує термін зберігання продуктів

Упаковка включатиме бар’єрні етикетки та антиоксидантні добавки, які захищатимуть...

В Україні з’явився інноваційний хліб, який може зберігатися місяцями

Хоча пастеризація поширена у виробництві молочних продуктів, це є...

Вирощений у лабораторії блакитний тунець потрапить в тисячі ресторанів Японії, Кореї та Гонконгу

Стартап займається вирощуванням клітинних морепродуктів для суші – блакитного...

Колишні керівники мережі, яка скоро зайде в Україну, випустять веганські яйця

Юрген Ахенбах, Мартін Гессе, Олександр Вільчек і Дітер Лампрехт...

ТОП-5 трендів харчування в найближчому майбутньому

Тренди ми задаємо самі, і робимо це вже зараз....

Вибір редактора
В продовження теми