Молочний гігант годуватиме немовлят веганськими сумішами із гречки

На ринку дитячих сумішей, де домінують пропозиції із коров’ячого молока, з’явилася унікальна пропозиція – суміш для немовлят та дітей, створена із гречки та тапіоки.

Такий продукт створив ізраїльський стартап Else Nutrition, який має публічну реєстрацію та штаб-квартиру в Канаді.

Зараз компанія розпочинає багатоетапну співпрацю з гігантом молочного ринку компанією Danone, яка є власником брендів дитячого харчування Aptamil і Nutricia. 

Else Nutrition виготовляє дитячі суміші з таких інгредієнтів як мигдаль, гречка та тапіока

Згідно з попередніми домовленостями, Danone ліцензуватиме продукти Else Nutrition для продажу під власним брендом.

Перший етап співпраці охоплює ліцензійну угоду, щоб Danone могла виробляти, продавати та комерціалізувати продукти Else у своєму портфоліо. Крім того, сторони обговорять «інші можливості» за межами комерціалізації продукту.

Формула Else – на 100% рослинній основі та багата «здоровим жиром», вуглеводами і не містить глютену. У складі присутні основні вітаміни та мінерали, ділиться співзасновник і генеральний директор Else Nutrition Хамутал Іцхак.

«Ми орієнтуємося на людське молоко в цілому та його переваги. Але не намагаємося відтворити цей інгредієнт, тому що він містить сотні різних речовин, і ми, ймовірно, ніколи не зможемо його повністю імітувати», – додав Іцхак.

Вважається, що 90% харчування для немовлят на ринку – це продукти із коров’ячого молока. Решта 10% – суміші на основі сої та рису. Обсяг першого сегменту аналітики Business Research Insights оцінювали у 2021 році в $21,5 млрд. До 2028 року обсяг ринку сумішей на коров’ячому молоці має сягнути $26,9 млрд.

Нагадаємо, раніше австралійці створили першу у світі веганську суміш для немовлят із рисового крохмалю.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Шоколадні батончики з протеїном із повітря вперше з’явилися на полицях магазинів

Ласощі доступні від минулого тижня у магазинах Cocoa Tree по всьому Сінгапуру.  Що робить батончики особливим і надає їм смаку...

Українські виробники морозива та соків прямого віджиму випустили інноваційне морозиво

Galicia «яблуко-груша» має приємний фруктовий смак та аромат, який доповнюється м'якою консистенцією морозива. Цей новий смак став чудовим доповненням...

Котлета для планети. Beyond Meat готує глобальне розширення в Європі

На сьогодні продукція компанії вже присутня приблизно в 122 тис. торгових точках та пунктах громадського харчування у більш ніж...

«Ковбойський» стартап хоче повторити процес поїдання коровою трави за допомогою мікробів та перевинайти сир

Засновники стартапу — підприємці Яап Кортевег і Ніко Коффеман. Вони звернули увагу на сегмент веганського молока після того, як...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

Може вас зацікавити

Китайці першими в світі налагодили вирощування в лабораторії пантів оленя

Це відбулося через кілька місяців після того, як Jimi...

Вінницький медобар приборкав бджіл, і тепер створює унікальні медово-ягідні пасти

Вінничани створюють солодкі десерти, поєднуючи натуральні інгредієнти з медом...

Компанія, в яку інвестував Ді Капріо, годуватиме тайців яловичиною із лабораторії

Очікується, що процес затвердження триватиме близько 18 місяців, а...

Здорова їжа має межу витрат, а закуски стають повсякденними. ТОП-6 трендів в області харчування

Такі висновки зробили аналітики Pollock Communications та Today's Dietitian...

Вчені взялися надрукувати рибу без кісток — за допомогою водоростей, стовбурових клітин та струму

Команда вчених приступила до розробки інноваційної технології вирощування філе...

Вибір редактора
В продовження теми