Молочний гігант годуватиме немовлят веганськими сумішами із гречки

На ринку дитячих сумішей, де домінують пропозиції із коров’ячого молока, з’явилася унікальна пропозиція – суміш для немовлят та дітей, створена із гречки та тапіоки.

Такий продукт створив ізраїльський стартап Else Nutrition, який має публічну реєстрацію та штаб-квартиру в Канаді.

Зараз компанія розпочинає багатоетапну співпрацю з гігантом молочного ринку компанією Danone, яка є власником брендів дитячого харчування Aptamil і Nutricia. 

Else Nutrition виготовляє дитячі суміші з таких інгредієнтів як мигдаль, гречка та тапіока

Згідно з попередніми домовленостями, Danone ліцензуватиме продукти Else Nutrition для продажу під власним брендом.

Перший етап співпраці охоплює ліцензійну угоду, щоб Danone могла виробляти, продавати та комерціалізувати продукти Else у своєму портфоліо. Крім того, сторони обговорять «інші можливості» за межами комерціалізації продукту.

Формула Else – на 100% рослинній основі та багата «здоровим жиром», вуглеводами і не містить глютену. У складі присутні основні вітаміни та мінерали, ділиться співзасновник і генеральний директор Else Nutrition Хамутал Іцхак.

«Ми орієнтуємося на людське молоко в цілому та його переваги. Але не намагаємося відтворити цей інгредієнт, тому що він містить сотні різних речовин, і ми, ймовірно, ніколи не зможемо його повністю імітувати», – додав Іцхак.

Вважається, що 90% харчування для немовлят на ринку – це продукти із коров’ячого молока. Решта 10% – суміші на основі сої та рису. Обсяг першого сегменту аналітики Business Research Insights оцінювали у 2021 році в $21,5 млрд. До 2028 року обсяг ринку сумішей на коров’ячому молоці має сягнути $26,9 млрд.

Нагадаємо, раніше австралійці створили першу у світі веганську суміш для немовлят із рисового крохмалю.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Продовольчий гігант: яскраві кольори та смаки зруйнують кордони на ринку їжі

Це – яскраві кольори, економічні пропозиції, цілісне самопочуття від споживання продуктів та місцеві смаки. Висновки об’єднали штучний інтелект з аналізом...

У цьому році в магазинах Німеччини, Швейцарії та Австрії з’являться рослинні яйця із квасолі

Рослинний замінник яєць - це чудова альтернатива споживанню в їжу яєць тваринного походження, які містять холестерин та жир в...

Одна з найбільш інноваційних компаній українського foodtech отримає €40 млн на завод

Проєкт вартістю €63 млн дозволить компанії збільшити експорт і розширити географічну диверсифікацію, що сприятиме протидії економічним викликам, пов’язаним із...

ТОП-10 екологічних варіантів харчування — рейтинг органічних продуктів

Сучасні тенденції у харчуванні все більше визначаються прагненням до екологічності та здорового способу життя. Використання органічних продуктів не лише...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Coffee with lime. Conceptualist Khudo tells about new restaurants, lockdown delivery, and Instagram chandelier

NEWFOOD talked to the holding's co-founder, Andrii Khudo, about...

$2,5 млрд в національну економіку: Ізраїль стає центром світового foodtech

Згідно зі звітом Ізраїльського управлінням інновацій (IIA), Всесвітнього економічного...

Корейці випустили тунця із зернових відходів, оцту та какао

Компанія виробляє альтернативне м’ясо, використовуючи перероблені інгредієнти (наприклад, зерно),...

На Черкащині печуть спельтовий хліб за 700-літнім рецептом

Старовинний хліб випікається на хмелевій заквасці з додаванням місцевого...

Вибір редактора
В продовження теми