Молочний гігант годуватиме немовлят веганськими сумішами із гречки

На ринку дитячих сумішей, де домінують пропозиції із коров’ячого молока, з’явилася унікальна пропозиція – суміш для немовлят та дітей, створена із гречки та тапіоки.

Такий продукт створив ізраїльський стартап Else Nutrition, який має публічну реєстрацію та штаб-квартиру в Канаді.

Зараз компанія розпочинає багатоетапну співпрацю з гігантом молочного ринку компанією Danone, яка є власником брендів дитячого харчування Aptamil і Nutricia. 

Else Nutrition виготовляє дитячі суміші з таких інгредієнтів як мигдаль, гречка та тапіока

Згідно з попередніми домовленостями, Danone ліцензуватиме продукти Else Nutrition для продажу під власним брендом.

Перший етап співпраці охоплює ліцензійну угоду, щоб Danone могла виробляти, продавати та комерціалізувати продукти Else у своєму портфоліо. Крім того, сторони обговорять «інші можливості» за межами комерціалізації продукту.

Формула Else – на 100% рослинній основі та багата «здоровим жиром», вуглеводами і не містить глютену. У складі присутні основні вітаміни та мінерали, ділиться співзасновник і генеральний директор Else Nutrition Хамутал Іцхак.

«Ми орієнтуємося на людське молоко в цілому та його переваги. Але не намагаємося відтворити цей інгредієнт, тому що він містить сотні різних речовин, і ми, ймовірно, ніколи не зможемо його повністю імітувати», – додав Іцхак.

Вважається, що 90% харчування для немовлят на ринку – це продукти із коров’ячого молока. Решта 10% – суміші на основі сої та рису. Обсяг першого сегменту аналітики Business Research Insights оцінювали у 2021 році в $21,5 млрд. До 2028 року обсяг ринку сумішей на коров’ячому молоці має сягнути $26,9 млрд.

Нагадаємо, раніше австралійці створили першу у світі веганську суміш для немовлят із рисового крохмалю.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Чи є майбутнє в їжі майбутнього? Про перспективи функціональної та корисної їжі в Україні

Через повномасштабну війну сегмент корисної їжі та напоїв в Україні почав розвиватися швидше — візьмемо, до прикладу, одне з...

В’єтнамці створили унікальні соломинки для напоїв, які після використання можна з’їсти

Вони не містять пластику, паперу та металу, є гігієнічними, екологічними і компостуються.Наразі існує значна кількість рішень, які можна використовувати...

Сто грамів для Вертера. Робот-баріста з комп’ютерним зором уже здатний замінити людину

Роботів-баристів зараз не бракує. Свої розробки виводять на ринок Cafe X, Costa Coffee (раніше — Briggo), Truebird, Crown Coffee,...

Сир із картоплі, замінник рису та текіла без алкоголю: що покаже найінноваційніша виставка в Парижі

Серед інноваційних рішень – безалкогольна текіла, холодний чай на основі африканського ройбушу, високопротеїнове пиво для спортсменів та навіть замінники...

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8 млрд грн, що відповідає довоєнному рівню. Це дозволить IDS Ukraine...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

Може вас зацікавити

Безпечний і якісний стритфуд в Україні: тренди і поради від експертів ринку 

Як розвивається український стритфуд? Які у нього перспективи? На...

В’єтнамці створили унікальні соломинки для напоїв, які після використання можна з’їсти

Вони не містять пластику, паперу та металу, є гігієнічними,...

Французи створили кросівки із кукурудзи, винограду та кактусів. Їсти не можна

Як вихідний матеріал для виготовлення шкіри компанія використовує залишки...

Вчені назвали несподіваний інгредієнт, який покращує рослинне м’ясо

До такого висновку дійшли в Університеті Путра в Малайзії. Дослідники...

Країна, що п’є найбільше кави на душу населення, виростила її в біореакторі

Процес полягає у виробництві недиференційованих кавових клітин (біомаси) у...

Вибір редактора
В продовження теми