Ветеран алкогольної індустрії разом з лауреатом Греммі створили міцну комбучу. З персиками

Американська компанія Mate Maker, заснована ветераном алкогольної індустрії Джастіном Медкрафтом та учасниками танцювального гурту Rüfüs Du Sol, який став лауреатом Греммі, створила натуральну міцну комбучу.

Mate Maker виготовляє напій на основі чайного гриба з 6% вмістом спирту. 

Міцна комбуча доступна у трьох смаках: манго-персик, кривавий апельсин та сонячний ананас.

Джастін Медкрафт, співзасновник Mate Maker

Дев’ять років, які Джастін Медкрафт провів на керівних посадах в алкогольних гігантах Diageo та Pabst Brewing, дали йому цінну інформацію про споживчу та географічну динаміку алкогольного простору.

Новий алкогольний бренд Mate Maker пропагує помірність

«Дні, коли Rolling Stones пили Jack Daniels на сцені, минули», — сказав Медкрафт, наголошуючи, що бренд хоче сприяти помірному споживанню. 

«Важко бути супер креативним, якщо ти погано ставишся до свого тіла», — додає співзасновник компанії.

Rüfüs Du Sol

Напої Mate Maker заварюються на основі зеленого чаю, справжніх фруктів і рослинних компонентів з додаванням чайного гриба. 

Бренд дебютував цього літа і позиціює нові напої як альтернативу міцному сельтеру. 

Медкрафт говорить, що пріоритетом компанії було створення привабливого смакового профілю. Тому щоб уникнути оцтового смаку, вони вибрали більш м’який, фруктовий варіант.

Нагадаємо, раніше «чайний гриб» став відкриттям для покоління Z та зараз демонструє неймовірний ріст. Є кілька виробників комбучі й в Україні, наприклад, Kombucha Live, яка на постійній основі виготовляє 6 смаків популярного напою.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Сімейна ферма на Житомирщині вимочує козиний сир у червоному вині — стає делікатесом

Червоний сир має назву Мурсія аль Віно. Щоб отримати необхідний колір, смак та букет аромату, протягом визрівання сир двічі...

Відштовхує воду та бруд – в Австралії винайшли інноваційний біопластик для пакування

Мехран Гасемлу, науковець PhD RMIT та провідний автор дослідження, опублікованого в Science of the Total Environment​, говорить, що новий...

Масло для веганів: на Кіпрі побудують завод з виробництва горохового жиру

Ключовим продуктом компанії є Fatrix — інноваційний жир на основі рослинних білків, створений за безвідходною технологією.Інвестиції, отримані від MoreVC,...

IKEA створила чорну ікру із водоростей

Ікринки Sjörapport є дійсно веганськими, але виглядають і смакують, як справжня чорна ікра.На веб-сайті IKEA ікра представлена у 85-грамовому...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються...

Напої з адаптогенними грибами — американці розробили пробіотичні шоти

Американська компанія So Good So You розробила органічні пробіотичні...

Виробник лабораторної курятини вирощуватиме мільйони кілограмів м’яса на рік

Завод вироблятиме курячі продукти, вирощені на клітинах, з потужністю...

Молоді науковці із Німеччини створили нейропляшку, яка «обманює» смакові рецептори людини

По суті споживачі «обманюють мозок», використовуючи пляшку Air Up.Система...

Вибір редактора
В продовження теми