Ветеран алкогольної індустрії разом з лауреатом Греммі створили міцну комбучу. З персиками

Американська компанія Mate Maker, заснована ветераном алкогольної індустрії Джастіном Медкрафтом та учасниками танцювального гурту Rüfüs Du Sol, який став лауреатом Греммі, створила натуральну міцну комбучу.

Mate Maker виготовляє напій на основі чайного гриба з 6% вмістом спирту. 

Міцна комбуча доступна у трьох смаках: манго-персик, кривавий апельсин та сонячний ананас.

Джастін Медкрафт, співзасновник Mate Maker

Дев’ять років, які Джастін Медкрафт провів на керівних посадах в алкогольних гігантах Diageo та Pabst Brewing, дали йому цінну інформацію про споживчу та географічну динаміку алкогольного простору.

Новий алкогольний бренд Mate Maker пропагує помірність

«Дні, коли Rolling Stones пили Jack Daniels на сцені, минули», — сказав Медкрафт, наголошуючи, що бренд хоче сприяти помірному споживанню. 

«Важко бути супер креативним, якщо ти погано ставишся до свого тіла», — додає співзасновник компанії.

Rüfüs Du Sol

Напої Mate Maker заварюються на основі зеленого чаю, справжніх фруктів і рослинних компонентів з додаванням чайного гриба. 

Бренд дебютував цього літа і позиціює нові напої як альтернативу міцному сельтеру. 

Медкрафт говорить, що пріоритетом компанії було створення привабливого смакового профілю. Тому щоб уникнути оцтового смаку, вони вибрали більш м’який, фруктовий варіант.

Нагадаємо, раніше «чайний гриб» став відкриттям для покоління Z та зараз демонструє неймовірний ріст. Є кілька виробників комбучі й в Україні, наприклад, Kombucha Live, яка на постійній основі виготовляє 6 смаків популярного напою.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Тонни лабораторного м’яса щороку — один з піонерів ринку завершив будівництво заводу

Новий виробничий комплекс, що розташовується в Емервіллі, штат Каліфорнія, буде також відкритий для споживчих екскурсій з метою «демістифікації культивованого...

Ukraine Creates Its First Innovative Food Industry Park

The VOLIA industrial park unites three locations specializing in separate production stages and promotion of its residents' products.A production...

Кулебяка для Кулібіна. Uniliver навчає сім’ї винаходити їжу з відходів

«Харчові відходи — це зростаюча гуманітарна та екологічна криза», — говорить Крістіна Бауер-Планк з Unilever.Компанія взяла за мету боротьбу...

У Сінгапурі будують перший автоматизований завод з виробництва рослинних морепродуктів

Нова фабрика буде служити виробничим майданчиком компанії, де розміщуватиметься центр досліджень, розробок та інновацій альтернатив веганського мяса та морепродуктів.Наразі...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Найвідоміший виробник рослинного молока побудує перший завод у Великобританії

Це буде перший завод Oatly у Об'єднаному Королівстві. Запуск...

Найшвидший протеїн у світі: німці виготовляють білок із мікробів за 24 години

За словами генеральної директорки компанії Кателіньє Бекерс, багато біотехнологічних...

Польська компанія створила м’ясо із конопель та просить не асоціювати його з каннабісом

Hempeat перетворила насіння на функціональні інгредієнти, з яких виготовила...

Вибір редактора
В продовження теми