Ветеран алкогольної індустрії разом з лауреатом Греммі створили міцну комбучу. З персиками

Американська компанія Mate Maker, заснована ветераном алкогольної індустрії Джастіном Медкрафтом та учасниками танцювального гурту Rüfüs Du Sol, який став лауреатом Греммі, створила натуральну міцну комбучу.

Mate Maker виготовляє напій на основі чайного гриба з 6% вмістом спирту. 

Міцна комбуча доступна у трьох смаках: манго-персик, кривавий апельсин та сонячний ананас.

Джастін Медкрафт, співзасновник Mate Maker

Дев’ять років, які Джастін Медкрафт провів на керівних посадах в алкогольних гігантах Diageo та Pabst Brewing, дали йому цінну інформацію про споживчу та географічну динаміку алкогольного простору.

Новий алкогольний бренд Mate Maker пропагує помірність

«Дні, коли Rolling Stones пили Jack Daniels на сцені, минули», — сказав Медкрафт, наголошуючи, що бренд хоче сприяти помірному споживанню. 

«Важко бути супер креативним, якщо ти погано ставишся до свого тіла», — додає співзасновник компанії.

Rüfüs Du Sol

Напої Mate Maker заварюються на основі зеленого чаю, справжніх фруктів і рослинних компонентів з додаванням чайного гриба. 

Бренд дебютував цього літа і позиціює нові напої як альтернативу міцному сельтеру. 

Медкрафт говорить, що пріоритетом компанії було створення привабливого смакового профілю. Тому щоб уникнути оцтового смаку, вони вибрали більш м’який, фруктовий варіант.

Нагадаємо, раніше «чайний гриб» став відкриттям для покоління Z та зараз демонструє неймовірний ріст. Є кілька виробників комбучі й в Україні, наприклад, Kombucha Live, яка на постійній основі виготовляє 6 смаків популярного напою.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Виробник корму для тварин зібрав мільйони, щоб вирощувати м’ясо у лабораторії. Вклалися знаменитості.

У фінансуванні приймала участь група інвесторів, включаючи Марка Кубана, який власне й допоміг просунути концепцію веганського корму у 2020...

Danone інвестує у повноцінне молоко, яке виробляється в процесі точного бродіння

Завдяки новим виробничим і технологічним потужностям компанія продаватиме молочні аналоги за такою ж ціною, як і традиційні тваринні продукти.Imagindairy...

Перша риба з 3D-принтера йде у маси. Зараз можна стати її інвестором

Цільне філе лосося виготовляють на основі мікропротеїну за технологію екструзії. Це дозволяє поєднати різні типи пластів та волокон та...

Філіппінський стартап створив холодильник з кокосового лушпиння

Інвестиційний раунд пройшов під керівництвом ADB Ventures та Katapault Ocean Fund. Фінансові деталі поки не розголошуються. Первісним наміром створення контейнерів...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Побачення за яйця: виробник сніданків знайшов унікальний спосіб підтримати фермерів

Споживачі, які купують набір для приготування яєчні скрамбл Just...

Планктон для офісів. Снеками майбутнього будуть низькокалорійні чіпси з медуз

Команда данських дослідників розробила метод перетворення медуз, які багаті...

Індонезійські ферментовані коржі можна смажити як шашлик або котлети

Традиційна індонезійська страва — темпе — це веганське джерело...

Легендарний виробник фастфуду випустив парфуми з запахом смаженої курки

Парфуми доступні клієнтам в Іспанії й продаються як додатковий...

Хумус із квасолі та снеки з гороху: український шеф-кухар запустив новий бренд автентичної їжі

Продукцію виготовляють із локальних інгредієнтів, серед яких ключову роль...

Вибір редактора
В продовження теми