Топова стрімерка та коришній керівник Kellogg створили унікальне печиво для геймерів

Дітище ветеранки харчової промисловості Дарсі Макен та топової стримерки ігрової платформи Twitch Іман Аніс прагне захопити сегмент молодих споживачів за допомогою функціональних солодощів.

Дарсі Макен понад 10 років працювала в Kellogg, де обіймала керівні посади. Вона займала позиції президента відділу продажів у США та керівника глобальних продажів. До того Маккен провела 5 років у компанії Noosa Yoghurt, а також обіймала посаду генерального директора Planterra Foods, колишнього підрозділу м’ясного гіганта JBS.

На початку цього року вона почала перемовини з Іман Аніс про заснування окремого спільного бізнесу. Аніс, більш відома як Pokimane, входить в десятку найпопулярніших стримерів на Twitch та має 9,4 млн підписників. Співпраця таких потужних засновників явно обіцяє бути успішною.

Засновниці Myna Snacks Іман Аніс та Дарсі Макен

Макен говорить, що разом вони шукали пробіл у категорії функціональних солодощів та способи того, як подолати розрив між здоровими, корисними пропозиціями і дійсно смачними ласощами, після споживання яких накриває почуття провини.

«Звісно, існують корисні продукти. Настільки “здорові”, що на смак нагадують картон. Це останнє, чого ми прагнемо», —  говорить вона.

Першим продуктом їх нової спільної компанії під назвою Myna Snacks стало міні печиво для геймерів Midnight Mini Cookies. 

Це шоколадне печиво, яке складається із безглютенової суміші мигдалю, маніоки та кокосового борошна, стружки білого шоколаду, морської солі, кокосового цукру та грибного порошку. 

Печиво приємне на смак і його можна з’їсти цілу упаковку за раз, каже Маккен 

Воно підійде не лише для ігроманів, а насправді для всіх, хто цілий день сидить перед монітором та шукає здорову альтернативу перекусити між стандартними прийомами їжі.

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що харчові гіганти та стартапи створюють їжу для сну.

Джерела: Myna Snacks, Food Dive

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Два європейські проєкти з’ясували, як вирощувати м’ясо в космосі

Команди складаються з німецької компанії Yuri та Reutlingen University, а також британських фірм Kayser Space, Cellular Agriculture і Campden...

Нідерландський стартап створює протеїн із стебел помідорів та трави

Grassa отримала фінансування в рамках участі у змаганні для стартапів з перероблення побічних потоків садівництва на цінні протеїни, ферменти...

Візажист створила цукерки з колагеном, які покращують волосся, шкіру та нігті. Вже на Amazon.

«Beauty Bites — це не просто корисні продукти, це шоколад виготовлений вручну з додаванням колагену, біотину та гіалуронової кислоти...

Україна має всі можливості побудувати інноваційний та прибутковий foodtech — Борис Шестопалов, HD-group

Об’єднання та кластеризація для забезпечення масштабів виробництва, спільний вихід на зовнішні ринки й розширення географії — це можливість працювати...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Українці створили їжу для екстремальних умов. Її беруть на Еверест, в Антарктиду та на фронт

ЇDLO була заснована у 2016 році підприємцями Іваном Кисилицею,...

Найбільша бійня Європи відступає перед альтернативним м’ясом

Також компанія визнає, що недооцінила можливості розвитку сегменту рослинної...

Стартап змінив гени бактерій, щоб отримати казеїн без тварин

Інноваційний продукт виготовлений із запатентованого бактеріального штаму шляхом точної...

Європейський інвестбанк вперше виділив 20 млн євро на альтернативне м’ясо

Компанія підписала кредитну угоду на 20 млн євро, що...

Новий кулінарний рекорд України встановили в «Музеї Їжі» від родини брендів МХП

Попередньо замариновані курячі гомілки смажили на 30 мангалах досвідчені...

Вибір редактора
В продовження теми