Топова стрімерка та коришній керівник Kellogg створили унікальне печиво для геймерів

Дітище ветеранки харчової промисловості Дарсі Макен та топової стримерки ігрової платформи Twitch Іман Аніс прагне захопити сегмент молодих споживачів за допомогою функціональних солодощів.

Дарсі Макен понад 10 років працювала в Kellogg, де обіймала керівні посади. Вона займала позиції президента відділу продажів у США та керівника глобальних продажів. До того Маккен провела 5 років у компанії Noosa Yoghurt, а також обіймала посаду генерального директора Planterra Foods, колишнього підрозділу м’ясного гіганта JBS.

На початку цього року вона почала перемовини з Іман Аніс про заснування окремого спільного бізнесу. Аніс, більш відома як Pokimane, входить в десятку найпопулярніших стримерів на Twitch та має 9,4 млн підписників. Співпраця таких потужних засновників явно обіцяє бути успішною.

Засновниці Myna Snacks Іман Аніс та Дарсі Макен

Макен говорить, що разом вони шукали пробіл у категорії функціональних солодощів та способи того, як подолати розрив між здоровими, корисними пропозиціями і дійсно смачними ласощами, після споживання яких накриває почуття провини.

«Звісно, існують корисні продукти. Настільки “здорові”, що на смак нагадують картон. Це останнє, чого ми прагнемо», —  говорить вона.

Першим продуктом їх нової спільної компанії під назвою Myna Snacks стало міні печиво для геймерів Midnight Mini Cookies. 

Це шоколадне печиво, яке складається із безглютенової суміші мигдалю, маніоки та кокосового борошна, стружки білого шоколаду, морської солі, кокосового цукру та грибного порошку. 

Печиво приємне на смак і його можна з’їсти цілу упаковку за раз, каже Маккен 

Воно підійде не лише для ігроманів, а насправді для всіх, хто цілий день сидить перед монітором та шукає здорову альтернативу перекусити між стандартними прийомами їжі.

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що харчові гіганти та стартапи створюють їжу для сну.

Джерела: Myna Snacks, Food Dive

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Бульба гум. Японська компанія виготовляє чипси зі смаком жувальної гумки

Японська компанія Calbee співпрацює з Lotte для виробництва чипсів зі смаком жувальної гумки. Вони створюють аромати, надихнувшись популярними гумками Blueberry...

Сінгапур інвестує $15 млн у перетворення неїстівних відходів на сучасну їжу

Центр зосередиться на передових технологіях мікробного клітинного інжинірингу для створення "безпечної, поживної та апетитної" їжі.Проект фінансується NRF і буде...

І риба, і м’ясо: учені з Флориди «законсервували» лосось цибулинням

Група вчених на чолі з Сенемом Гюнером досліджували можливості подовження терміну зберігання лосося.На відміну від класичних способів збільшення терміну...

Угандійські жінки створили замінник м’яса із найвонючіших плодів у світі

Насправді за використання джекфрута у створенні альтернативи м’ясу взялося вже чимало компаній – Jack & Annie, Upton’s Naturals, Karana,...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Стартап екс-чемпіона Формули-1 по випуску екологічних шоколадок отримав мільйони венчурних інвестицій

Раунд очолила люксембурзька компанія DLF Venture. У фінансуванні взяли...

Ринковий гігант знайшов «проривний» спосіб скоротити вміст цукру у їжі на 30%

Інноваційна технологія базується на процесах ферментації. Компанія називає її...

Сімейна ферма на Житомирщині вимочує козиний сир у червоному вині — стає делікатесом

Червоний сир має назву Мурсія аль Віно. Щоб отримати...

Аргентинський стартап робить яскраві барвники з ниткоподібних грибів. Раніше для цього мололи комах

Стартап використовує ниткоподібні гриби, які можуть виробляти специфічні кольори...

Вибір редактора
В продовження теми