Колишній топ-менеджер Kraft Heinz створив веганське вершкове морозиво із вівса

Сінгапурський виробник вівсяного молока OATSIDE представив лінійку веганського морозива у трьох смаках. Нові продукти можна буде знайти в усіх великих роздрібних магазинах міста-країни.

До нової категорії OATSIDE увійшов через рік після отримання інвестицій в розмірі $65 млн. 

Морозиво випускається зі смаком шоколаду, печива з арахісовим маслом і кави з міні-шоколадною стружкою.

Інноваційний десерт має кремову текстуру з солодовою основою вівсяного молока

Початкова ціна морозива буде на рівні $9,18 за упаковку розміром 473 мл. Очікується, що це підштовхне споживачів спробувати новий веганський продукт, до яких зазвичай відносяться більш стримано.

Бенедикт Лім, засновник і генеральний директор OATSIDE

«Немолочне морозиво на рослинній основі виготовити технічно складно. Як правило, воно більш крижане порівняно з молочними аналогами, але нам вдалося досягти насиченого вершкового смаку, використовуючи вівсяне молоко OATSIDE як базовий інгредієнт», – розповів засновник і генеральний директор компанії Бенедикт Лім.

Лім – колишній фінансовий директор Kraft Heinz Indonesia, гіганта продуктового ринку. Він створив компанію OATSIDE у 2020 році, і досить успішно просувається з новими продуктами. Альтернативне молоко OATSIDE уже доступне на багатьох ринках Південно-Східної Азії, включаючи Індонезію, Малайзію, Південну Корею, Таїланд, Тайвань, Гонконг і Філіппіни.

«Є щось у вершковому солодовому смаку OATSIDE, що дуже знайоме людям, які ростуть у цьому регіоні, і це створює зв’язок і радість, якою вони охоче діляться з іншими», – зазначив Лім.

Сировиною для переробки OATSIDE є австралійський овес, а саме вівсяне молоко виготовляється в Бандунгу (Західна Ява в Індонезії). 

Нагадаємо, раніше стартап розробив замінник тваринного молока з вишневих та персикових кісточок.

Джерела: OATSIDE, The Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Мобільна пекарня 60-х років нагодує німецьких політиків українським хлібом

Пекарня – одна із трьох подібних, що лишилися в Україні. Один із волонтерів розповідає, що під час Карибської кризи швейцарці...

Nestle будує центр за $52 млн для доставки готових страв

Новий розподільчий центр працевлаштує 665 робітників. Будівнитцво обійдеться компанії в $52 млн Компанія оголосила про проект в Атланті через чотири місяці...

Hyperbite Energy створила жувальний енергетик. У складі — 7 суперпродуктів

Компанія поставила на меті здійснити революцію на ринку енернетиків, створивши швидкодіючий енергетичний продукт, який на відміну від існуючих рідин...

Зірка «Форсажу» створив енергетик з амазонських ягід та отримав на них мільйони

«Це — надзвичайно інноваційна компанія, яка продовжує рости», — сказала Дженніфер Палмер, генеральний директор Gerber Finance.ZOA Energy, створена колишнім...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Уряд профінансує ветеранам до 1 млн грн на сировину та обладнання

Грантова програма створена для учасників бойових дій, осіб з...

Вчені перетворили звичайні гази на їжу, поживнішу за яловичину

Дослідники з Університету Тюбінгена в Німеччині розробили процес, у...

Технологи розклали ріпак на складові для інноваційного м’яса. Раніше це були відходи

Технологія допомагає розділяти насіння ріпаку на олію, білок та...

Майже Силіконова: В Дубай з’явиться Долина харчових технологій

Проєкт має на меті створення цілісного сучасного містечка, що...

Стрес, ціни та блекаути змінили харчові звички половини українців – опитування

Ключовими факторами, що впливають на харчову поведінку українців, стали...

Вибір редактора
В продовження теми