До нової категорії OATSIDE увійшов через рік після отримання інвестицій в розмірі $65 млн.
Морозиво випускається зі смаком шоколаду, печива з арахісовим маслом і кави з міні-шоколадною стружкою.
Інноваційний десерт має кремову текстуру з солодовою основою вівсяного молока
Початкова ціна морозива буде на рівні $9,18 за упаковку розміром 473 мл. Очікується, що це підштовхне споживачів спробувати новий веганський продукт, до яких зазвичай відносяться більш стримано.

«Немолочне морозиво на рослинній основі виготовити технічно складно. Як правило, воно більш крижане порівняно з молочними аналогами, але нам вдалося досягти насиченого вершкового смаку, використовуючи вівсяне молоко OATSIDE як базовий інгредієнт», – розповів засновник і генеральний директор компанії Бенедикт Лім.
Лім – колишній фінансовий директор Kraft Heinz Indonesia, гіганта продуктового ринку. Він створив компанію OATSIDE у 2020 році, і досить успішно просувається з новими продуктами. Альтернативне молоко OATSIDE уже доступне на багатьох ринках Південно-Східної Азії, включаючи Індонезію, Малайзію, Південну Корею, Таїланд, Тайвань, Гонконг і Філіппіни.
«Є щось у вершковому солодовому смаку OATSIDE, що дуже знайоме людям, які ростуть у цьому регіоні, і це створює зв’язок і радість, якою вони охоче діляться з іншими», – зазначив Лім.
Сировиною для переробки OATSIDE є австралійський овес, а саме вівсяне молоко виготовляється в Бандунгу (Західна Ява в Індонезії).
Нагадаємо, раніше стартап розробив замінник тваринного молока з вишневих та персикових кісточок.
Джерела: OATSIDE, The Green Queen