New Food Summit 2023 вперше обʼєднає корпорації, продуктові мережі, інвесторів та Food tech-стартапи

Тема 2023 року – Як українським гравцям не упустити можливостей, що надає світова трансформація ринку їжі.

За тиждень на ключовій події для розвитку українського Agri-Food-сектору — New Food Summit — 21–22 листопада в Києві експерти обговорюватимуть найбільші виклики для аграрної та харчової галузей, спричинені війною, а також найважливіші світові фудтренди, які допоможуть розбудувати в Україні Agri-Food-сектор нового покоління.

Партнерами New Food Summit виступають великі гравці Volia Agri-Food Park (генеральний партнер), Enzym Group (інтелектуальний партнер), MХП (стратегічний партнер), АСТАРТА (Smart Agro-партнер), Modern Expo (інноваційний партнер), Нова пошта (логістичний партнер), Райффайзен Банк (фінансовий партнер), HD Group (партнер), Ланет CLICK (діджитал-партнер).

Про що ми будемо говорити на цьогорічному саміті? 

– Про необхідність побудови Agri-Food-екосистеми в Україні.

– Про світові споживчі та технологічні тренди, які впливатимуть на український ринок – альтернативні протеїни, фортифіковані та функціональні продукти, чесну переробку, clean label і багато іншого.

– Про створення і комерціалізацію проривних продуктів, роботу R&D-центрів, шлях відкритих інновацій.

– Про рекомендації від наших іноземних партнерів стосовно розробки інноваційних смаків і адаптації продуктів для зовнішніх ринків.

– Про розвиток ніші ready to eat/ready to cook в Україні.

– Про перспективи української переробки та пошуки ринків збуту.

– Про виклики різних бізнес-концепцій в умовах війни і створення доданої вартості.

– Про залучення коштів у розвиток українського Agri-Food Tech. 

– Про експортні перспективи українських продуктів доданої вартості на світових ринках.

– Про розбудову індустріальних парків в Україні.

Серед спікерів події наступні експерти:

  • Надія Бігун, заступниця міністра економіки України
  • Олена Вовк, співвласниця біотехнологічної компанії Enzym Group та петфуд-виробника Kormotech
  • Петро Пилипюк, співвласник та генеральний директор міжнародної компанії Modern-Expo Group
  • Борис Шестопалов, засновник та інвестор Volia Agri-Food Park, співвласник та генеральний директор групи компаній HD-group, співвласник GFS Group
  • Дмитро Зозуля, радник голови правління МХП з M&A, голова Наглядової ради фонду MHP Food Invest
  • Вячеслав Чук, комерційний директор компанії “Астарта”
  • Олександр Рибалка, керівник R&D-відділу агрокомпанії Biligrain, доктор біологічних наук
  • Олег Шмуляєв, заступник голови правління МХП з маркетингу 
  • Андрій Усенко, CEO та співзасновник компанії “Мʼясторія”
  • Олена Лемешко, керівниця фуд-напрямів goodwine
  • Олександр Місюренко, власник та СЕО компанії Nonpareil
  • Пилип Гришин, співзасновник та технічний директор компанії “Прайм Снек”
  • Марина Булацька, заступниця комерційного директора “Сільпо”
  • Роман Квашенко, власник Wanted Vegan 
  • Тарас Фітьо, співзасновник компанії “TOM”
  • Василь Мікулін, засновник пивоварні Varvar
  • Ірина Добруцька, співзасновниця та креативна директорка мережі Salateira
  • Олександр Приходько, менеджер з розвитку аграрних ринків Програми USAID АГРО
  • Олександр Печерицин, директор департаменту аналітичних досліджень Райффайзен Банку
  • Вʼячеслав Овечкін, директор департаменту інвестицій Мінекономіки
  • Сергій Цівкач, виконавчий директор UkraineInvest 
  • Андрій Гапук, керівник відділу маркетингу Enzym Group
  • Ярослав Мудрий, team lead із розробки інноваційного пакування Нової пошти
  • Юрій Пульгун, директор CPG Refine
  • Сергій Українець, ​​співзасновник групи компаній “Фруктона”
  • ​​Х’ю Гріффітс (Huw Griffiths), засновник та CEO компанії Besmoke
  • Грехем Робінсон (Graham Robinson), керівник відділу досліджень у міжнародній дослідницькій компанії Giract
  • Сергій Чепець, генеральний директор компанії GFS
  • Роман Черепаха, інвестиційний директор Horіzon Capital
  • Крім того, за підтримки Ukrainian Startup fund відбудеться спеціальна пітчинг-сесія “Food Tech Стартапи”.

New Food Summit – це, передусім, зустріч перших осіб Agri Food-ринку (понад 350 учасників – представників ринку). Але серед учасників ви побачите також Food-Tech-стартапи, інвестиційні фонди, крафтових виробників, тобто всіх учасників ланцюжка “від поля до тарілки”.

На гостей події чекають виступи більш як 70 експертів, інноваційна экспозона, вечірній нетворкінг з благодійним аукціоном та інші цікавинки.

Повна програма New Food Summit 2023 — на сайті:  

Деталі та реєстрація:  

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Парфуми з ароматом картоплі фрі — McDonald випустив чергову інновацію

Як оголосила McDonald's в соціальній мережі X (раніше Twitter), випуск обмеженого тиражу включатиме тріо ароматів, натхненних приправами для смаженої...

Ізраїльський стартап вирощує в лабораторії 700 грамів курячого жиру за раз. Це — найбільше у світі

Технологія стартапу побудована на платформі Peace of Meat, бельгійської компанії з вирощування жиру, яку MeaTech придбала минулого року. MeaTech стверджує,...

Український фудтех-стартап створив веганські страви, що готуються за 10 хвилин

SUSHKA, український виробник здорової їжі швидкого приготування, запустив лінійку здорових веганських страв, які готуються за 10 хвилин. Як розповідають у...

Веганське в’ялене м’ясо для собак — американський виробник енергетиків створив новий продукт

Clif Bar & Company, американський виробник енергетичних закусок та напоїв з 30-річною історією, вперше занурився у ринок веганських кормів...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Події foodtech кінця 2020 року: нові продукти, ринки і китайський завод

СЕРПЕНЬ Beyond Meat запустила новий інтернет-магазин рослинного м'яса. Сайт допоможе...

Компанія, в яку інвестував Ді Капріо, годуватиме тайців яловичиною із лабораторії

Очікується, що процес затвердження триватиме близько 18 місяців, а...

Бокал для робота. Пошуком підробленного вина займеться штучний інтелект

Інноваційне рішення базується на основі двох різних технологій. Перша...

МХП представила власні кулінарні рішення на міжнародній виставці SIAL 2024

Компанія фокусується на продуктах з доданою цінністю — підготовлених...

Український фудтех-стартап створив веганські страви, що готуються за 10 хвилин

SUSHKA, український виробник здорової їжі швидкого приготування, запустив лінійку...

Вибір редактора
В продовження теми