New Food Summit 2023 вперше обʼєднає корпорації, продуктові мережі, інвесторів та Food tech-стартапи

Тема 2023 року – Як українським гравцям не упустити можливостей, що надає світова трансформація ринку їжі.

За тиждень на ключовій події для розвитку українського Agri-Food-сектору — New Food Summit — 21–22 листопада в Києві експерти обговорюватимуть найбільші виклики для аграрної та харчової галузей, спричинені війною, а також найважливіші світові фудтренди, які допоможуть розбудувати в Україні Agri-Food-сектор нового покоління.

Партнерами New Food Summit виступають великі гравці Volia Agri-Food Park (генеральний партнер), Enzym Group (інтелектуальний партнер), MХП (стратегічний партнер), АСТАРТА (Smart Agro-партнер), Modern Expo (інноваційний партнер), Нова пошта (логістичний партнер), Райффайзен Банк (фінансовий партнер), HD Group (партнер), Ланет CLICK (діджитал-партнер).

Про що ми будемо говорити на цьогорічному саміті? 

– Про необхідність побудови Agri-Food-екосистеми в Україні.

– Про світові споживчі та технологічні тренди, які впливатимуть на український ринок – альтернативні протеїни, фортифіковані та функціональні продукти, чесну переробку, clean label і багато іншого.

– Про створення і комерціалізацію проривних продуктів, роботу R&D-центрів, шлях відкритих інновацій.

– Про рекомендації від наших іноземних партнерів стосовно розробки інноваційних смаків і адаптації продуктів для зовнішніх ринків.

– Про розвиток ніші ready to eat/ready to cook в Україні.

– Про перспективи української переробки та пошуки ринків збуту.

– Про виклики різних бізнес-концепцій в умовах війни і створення доданої вартості.

– Про залучення коштів у розвиток українського Agri-Food Tech. 

– Про експортні перспективи українських продуктів доданої вартості на світових ринках.

– Про розбудову індустріальних парків в Україні.

Серед спікерів події наступні експерти:

  • Надія Бігун, заступниця міністра економіки України
  • Олена Вовк, співвласниця біотехнологічної компанії Enzym Group та петфуд-виробника Kormotech
  • Петро Пилипюк, співвласник та генеральний директор міжнародної компанії Modern-Expo Group
  • Борис Шестопалов, засновник та інвестор Volia Agri-Food Park, співвласник та генеральний директор групи компаній HD-group, співвласник GFS Group
  • Дмитро Зозуля, радник голови правління МХП з M&A, голова Наглядової ради фонду MHP Food Invest
  • Вячеслав Чук, комерційний директор компанії “Астарта”
  • Олександр Рибалка, керівник R&D-відділу агрокомпанії Biligrain, доктор біологічних наук
  • Олег Шмуляєв, заступник голови правління МХП з маркетингу 
  • Андрій Усенко, CEO та співзасновник компанії “Мʼясторія”
  • Олена Лемешко, керівниця фуд-напрямів goodwine
  • Олександр Місюренко, власник та СЕО компанії Nonpareil
  • Пилип Гришин, співзасновник та технічний директор компанії “Прайм Снек”
  • Марина Булацька, заступниця комерційного директора “Сільпо”
  • Роман Квашенко, власник Wanted Vegan 
  • Тарас Фітьо, співзасновник компанії “TOM”
  • Василь Мікулін, засновник пивоварні Varvar
  • Ірина Добруцька, співзасновниця та креативна директорка мережі Salateira
  • Олександр Приходько, менеджер з розвитку аграрних ринків Програми USAID АГРО
  • Олександр Печерицин, директор департаменту аналітичних досліджень Райффайзен Банку
  • Вʼячеслав Овечкін, директор департаменту інвестицій Мінекономіки
  • Сергій Цівкач, виконавчий директор UkraineInvest 
  • Андрій Гапук, керівник відділу маркетингу Enzym Group
  • Ярослав Мудрий, team lead із розробки інноваційного пакування Нової пошти
  • Юрій Пульгун, директор CPG Refine
  • Сергій Українець, ​​співзасновник групи компаній “Фруктона”
  • ​​Х’ю Гріффітс (Huw Griffiths), засновник та CEO компанії Besmoke
  • Грехем Робінсон (Graham Robinson), керівник відділу досліджень у міжнародній дослідницькій компанії Giract
  • Сергій Чепець, генеральний директор компанії GFS
  • Роман Черепаха, інвестиційний директор Horіzon Capital
  • Крім того, за підтримки Ukrainian Startup fund відбудеться спеціальна пітчинг-сесія “Food Tech Стартапи”.

New Food Summit – це, передусім, зустріч перших осіб Agri Food-ринку (понад 350 учасників – представників ринку). Але серед учасників ви побачите також Food-Tech-стартапи, інвестиційні фонди, крафтових виробників, тобто всіх учасників ланцюжка “від поля до тарілки”.

На гостей події чекають виступи більш як 70 експертів, інноваційна экспозона, вечірній нетворкінг з благодійним аукціоном та інші цікавинки.

Повна програма New Food Summit 2023 — на сайті:  

Деталі та реєстрація:  

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Екоактивісти створили посуд із відходів цукрових буряків та шукають інвесторів на Kickstarter

Майк і Алекс, засновники стартапу, ставлять за мету зробити світ чистішим, зеленішим та екологічнішим заради життя нащадків. Обоє мають...

23 млн грн на яблуках: український бренд переробляє фрукти на цукерки та чипси

Основний продукт компанії — фруктові цукерки, які приносять 80% доходу. Решту виторгу забезпечують фруктові чипси та цукати.Ідея створення бренду...

Пластична операція. Українці виготовили пакети із кукурудзяного крохмалю

Компанія розпочала діяльність у лютому 2018 року – коли світ набагато менше говорив про необхідність заміни шкідливого пластику.Зараз асортимент...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Брокомоле та їжа лівійських євреїв. Українська «Стодола» виготовила унікальні соуси

У лютому компанія випустила на ринок цілу лінійку незвичайної...

Стартап отримав желатин без корів — допомогли мікроби

Традиційно желатин роблять із колагену корів чи свиней. Він...

Українці придумали альтернативу шкідливим картопляним чіпсам — з моркви та буряку

Здорова їжа представлена безліччю смаків – від нейтрально овочевих...

Автономні роботи з доставки їжі атакують «останню милю»

Останнім часом спостерігається стрімкий прогрес розвитку автономної доставки на...

Повернення вина в пакетах. ТОП-6 свіжих трендів на ринку напоїв

Чим і як тамуватимемо спрагу в 2021 році? Без...

Вибір редактора
В продовження теми