Часниковий хліб та авокадо зі згущеним молоком: гігант доставки про топ замовлень у 2023 році

Найпопулярнішими замовленнями на Uber Eats у 2023 році були картопля фрі, часниковий хліб наан, тайська смажена локшина Пад Тай та японський місо суп.

Найнезвичнішими замовленнями цього року поєднання стейка з желе, сиру з гірчицею, згущеного молока з авокадо, морської капусти з соусом для макаронів, а також вершкового масла з маринованою цибулею.

Про це свідчить п’ятий щорічний звіт Uber Eats Cravings Report, де гігант доставки їжі поділився спостереженнями, що замовляли споживачі на перекус та до нього.

“У 2023 році наші клієнти покладалися на Uber Eats, щоб отримати все: від туалетного паперу до горілки Tito, від додаткового табаско до тонн і тонн тайської локшини. Як бачите, з Uber Eats ви справді можете отримати *майже* що завгодно”, – йдеться в аналітичному дослідженні.

Uber Eats виділяє відразу кілька тенденцій, що спостерігалися у 2023 році:

  • відмова від цибулі: оскільки все більше і більше з нас повертається в офіс та віддає перевагу свіжому диханню. 
  • жодного рожевого: розе як напій втрачає свій блиск. цього літа продажі вина значно знизилися, популярними стають легкі червоні та білі вина.
  • більше вогню: від легкого до зовсім гарячого, споживачі обирають гострі соуси як головну приправу.
  • яблучний пиріг: найпопулярніший десерт для замовлення. У США Uber Eats доставили 2 млн таких замовлень.
  • не тільки їжа: люди використовують Uber Eats, щоб отримати все, що завгодно. Із нехарчового сегменту найпопулярнішими стали рулони туалетного паперу без запаху, одноетапний засіб екстреної контрацепції і антиген Covid-19 домашні тести.

Також Uber Eats зауважили, що найчастіше у замовленнях поєднують їжу та алкоголь. Наприклад, замовляють стейки рібай з горілкою, чизбургер з Маргаритою або смажену курку з Піна колада.

Нагадаємо, нова функція Uber дозволяє забирати замовлення з ресторанів під час поїздки.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Харчові гіганти та стартапи створюють їжу для сну – шоколад, каші та напої

Американська психологічна асоціація повідомляє про сплеск розладів сну після пандемії: 2 із 3 людей сплять занадто багато або занадто...

Стартап, що виробляє шкіру із грибів для модного бренду, зібрав сотні мільйонів на новий завод

Фінансування піде на розширення виробництва флагманського продукту під назвою Reishi Компанія каже, що її мета – задовольнити попит на екологічно...

Українці відтворюють рецепти зі стародавнім суперфудом

Зокрема, житомирський майстер народної творчості Олег Земнухов під час фестивалю "Майстерний червень" приготував борщ з українських посівних конопель. Насіння конопель...

Компанія, в яку інвестував Ді Капріо, застосує штучний інтелект для здешевлення лабораторних стейків

Aleph Farms – перша і єдина компанія, яка отримала регуляторний дозвіл на комерційне виробництво культивованої яловичини. Промислові обсяги інноваційної продукції...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

В Ізраїлі винайшли, як видаляти цукор у соках та пиві без втрати смаку

Їхня технологія заснована на ультрафільтрації та адсорбції, що дозволяє...

Портативна пляшка для газування води зібрала на Kickstarter потрійний об’єм інвестицій

SPARK+ складається з резервуара для води, портативної камери для...

Трохи технологій і багато творчості: якими будуть успішні ресторани майбутнього

Мінімізація точок дотику у приміщенні між людьми вимагатиме трохи...

Три десятки собак півроку тестуватимуть лабораторне м’ясо на смак

Компанія очікує відповіді від FDA щодо схвалення проєкту протягом...

13 українських сирів отримали бронзу, срібло та золото на найбільшому конкурсі у світі

Оксана Чернова, засновниця ProCheese Academy, говорить, що завдяки міжнародній...

Вибір редактора
В продовження теми