Часниковий хліб та авокадо зі згущеним молоком: гігант доставки про топ замовлень у 2023 році

Найпопулярнішими замовленнями на Uber Eats у 2023 році були картопля фрі, часниковий хліб наан, тайська смажена локшина Пад Тай та японський місо суп.

Найнезвичнішими замовленнями цього року поєднання стейка з желе, сиру з гірчицею, згущеного молока з авокадо, морської капусти з соусом для макаронів, а також вершкового масла з маринованою цибулею.

Про це свідчить п’ятий щорічний звіт Uber Eats Cravings Report, де гігант доставки їжі поділився спостереженнями, що замовляли споживачі на перекус та до нього.

“У 2023 році наші клієнти покладалися на Uber Eats, щоб отримати все: від туалетного паперу до горілки Tito, від додаткового табаско до тонн і тонн тайської локшини. Як бачите, з Uber Eats ви справді можете отримати *майже* що завгодно”, – йдеться в аналітичному дослідженні.

Uber Eats виділяє відразу кілька тенденцій, що спостерігалися у 2023 році:

  • відмова від цибулі: оскільки все більше і більше з нас повертається в офіс та віддає перевагу свіжому диханню. 
  • жодного рожевого: розе як напій втрачає свій блиск. цього літа продажі вина значно знизилися, популярними стають легкі червоні та білі вина.
  • більше вогню: від легкого до зовсім гарячого, споживачі обирають гострі соуси як головну приправу.
  • яблучний пиріг: найпопулярніший десерт для замовлення. У США Uber Eats доставили 2 млн таких замовлень.
  • не тільки їжа: люди використовують Uber Eats, щоб отримати все, що завгодно. Із нехарчового сегменту найпопулярнішими стали рулони туалетного паперу без запаху, одноетапний засіб екстреної контрацепції і антиген Covid-19 домашні тести.

Також Uber Eats зауважили, що найчастіше у замовленнях поєднують їжу та алкоголь. Наприклад, замовляють стейки рібай з горілкою, чизбургер з Маргаритою або смажену курку з Піна колада.

Нагадаємо, нова функція Uber дозволяє забирати замовлення з ресторанів під час поїздки.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Морепродукти із гороху та водоростей підкорюють найбільший ринок Європи

Hooked Foods виклала веганську рибу на полицях відразу 400 роздрібних магазинів Німеччини Це — рослинний тунець, лосось, а також дві...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Жінки-підприємиці можуть отримати до 100 тис. грн на нове обладнання

Переможці конкурсу отримають гранти в розмірі від 15 тис. до 100 тис. грн на придбання обладнання для розвитку бізнесу...

Вчені створили біопластик з дріжджів з антимікробними властивостями

Такий біопластик має потенціал до використання в «розумній упаковці» з антиоксидантними та антимікробними властивостями.Дослідження тривало більше восьми років. Вченим...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Стартап отримав 6 млн євро на завод, який вироблятиме харчову олію із тирси

Інвесторами стали Voima Ventures, 2C Ventures, Nordic Foodtech VC,...

На перше лабораторне м’ясо в ресторані шикуються черги попри преміальні ціни

Культивовані м’ясні продукти обох компаній доступні лише у преміальному...

Мармурова яловичина, вирощена в лабораторії, стала продуктом року на світовому конкурсі

AgTech Breakthrough Awards — це міжнародна премія, що присуджується...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія...

Найпопулярніший напій у світі змішають з алкоголем, винайденим 150 років тому

Новий продукт буде доступний по всьому світу, а перший...

Вибір редактора
В продовження теми