Часниковий хліб та авокадо зі згущеним молоком: гігант доставки про топ замовлень у 2023 році

Найпопулярнішими замовленнями на Uber Eats у 2023 році були картопля фрі, часниковий хліб наан, тайська смажена локшина Пад Тай та японський місо суп.

Найнезвичнішими замовленнями цього року поєднання стейка з желе, сиру з гірчицею, згущеного молока з авокадо, морської капусти з соусом для макаронів, а також вершкового масла з маринованою цибулею.

Про це свідчить п’ятий щорічний звіт Uber Eats Cravings Report, де гігант доставки їжі поділився спостереженнями, що замовляли споживачі на перекус та до нього.

“У 2023 році наші клієнти покладалися на Uber Eats, щоб отримати все: від туалетного паперу до горілки Tito, від додаткового табаско до тонн і тонн тайської локшини. Як бачите, з Uber Eats ви справді можете отримати *майже* що завгодно”, – йдеться в аналітичному дослідженні.

Uber Eats виділяє відразу кілька тенденцій, що спостерігалися у 2023 році:

  • відмова від цибулі: оскільки все більше і більше з нас повертається в офіс та віддає перевагу свіжому диханню. 
  • жодного рожевого: розе як напій втрачає свій блиск. цього літа продажі вина значно знизилися, популярними стають легкі червоні та білі вина.
  • більше вогню: від легкого до зовсім гарячого, споживачі обирають гострі соуси як головну приправу.
  • яблучний пиріг: найпопулярніший десерт для замовлення. У США Uber Eats доставили 2 млн таких замовлень.
  • не тільки їжа: люди використовують Uber Eats, щоб отримати все, що завгодно. Із нехарчового сегменту найпопулярнішими стали рулони туалетного паперу без запаху, одноетапний засіб екстреної контрацепції і антиген Covid-19 домашні тести.

Також Uber Eats зауважили, що найчастіше у замовленнях поєднують їжу та алкоголь. Наприклад, замовляють стейки рібай з горілкою, чизбургер з Маргаритою або смажену курку з Піна колада.

Нагадаємо, нова функція Uber дозволяє забирати замовлення з ресторанів під час поїздки.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Японський шеф-кухар першим зробив суші із вирощеної в лабораторії рідкісної риби

Forsea Foods – єдина відома компанія, яка працює з клітинним вугром. Компанія заявляла про розробку унікальної технології ще минулого...

Coffee with lime. Conceptualist Khudo tells about new restaurants, lockdown delivery, and Instagram chandelier

NEWFOOD talked to the holding's co-founder, Andrii Khudo, about new venues, concepts, dishes, and the post-pandemic restaurant world. Recently, you've...

Виробникам морозива, соків та готових страв роздадуть по 4 тис євро грантів

Гранти надаватимуться задля підтримки відновлення підприємницької діяльності на територіях України, що найбільше постраждали від бойових дій та були окуповані,...

Львів’яни створили унікальний сухий борщ та богач. 24 тисячі порцій відправили військовим

4000 пакетів сухих наборів – це 24 000 порцій або 14 000 літрів готової страви Серед наборів – борщі, горохові...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Британський новатор переробив залишки капусти у високобілкову харчову добавку

Компанія Nutrapharma, що базується в Лінкольні (Англія), навесні запропонує...

Американці першими створили глазур для пончиків, яка продовжує термін придатності

Американський виробник хлібобулочних виробів Dawn Foods розробив нелипку глазур,...

Лабораторний гібрид: Мішленовський ресторан в Іспанії буде продавати надруковане на 3D-принтері м’ясо

Технологію, яка дозволяє фактично «друкувати» рослинні аналоги м'яса розробили...

Каліфорнійці створили перший у світі безлакогольний джин, текілу та бурбон з канабісу

Бренд покликаний створити інноваційні коктейльні напої, використовуючи низькі дози...

IncrEdible Spoon – їстівні ложки замість пластика

Одноразові пластикові прилади - невід'ємна частина великої кількості бізнесів,...

Вибір редактора
В продовження теми