Українці варять пиво з ароматом свіжоспеченого хліба та витримують дикий саур у дубових бочках

Українські крафтові пивоварні випускають унікальні новинки. “Ципа” разом з листопадовими холодами запропонувала кислий, сухий, “дикий” саур, витриманий протягом року у дубових бочках, а пивоварня “Правда” презентувала відразу чотири пива, зварені у потужних колабораціях.

Пиво випущено у лімітованій версії, розповідають у компанії. “Хліб” варили спільно з пекарнею для людей з ментальною інвалідністю Good Bread. Це – stout на бельгійських дріжджах, темний елевий сорт пиво верхнього бродіння. 

Пиво “Хліб” зварене на бленді солодів, що створюють аромат житнього свіжоспеченого хліба

West Coast Hazy IPA броварня створила разом з ірландськими пивоварами з The White Hag. Класичному West Coast IPA вони надали ароматичних нот, які характерні для Hazy IPA, завдяки бленду хмелів Citra, Simcoe та Сentennial. Це пиво має гармонійний баланс між гіркотою та солодовим тілом.

Спільно з португальцями з Dois Corvos українські пивовари створили Water your Freedom. Це – NEIPA, де добре приховані 6,3% алкоголю, а бленд хмелів Falconers Flig, Simcoe, Talus та Cryo Mosaik наповнює келих ароматом білих квітів, спілого абрикосу, трохи винограду та відтінком хвої з мʼякою та соковитою текстурою в смаку.

Ще одне пиво пивоварня “Правда” зварила у співпраці з PUNISHER . Triple IPA – дуже міцне та насичене. 

Для варки використали 40 кг хмелів: Cascade, Chinook та Columbus 

Днями новим релізом похвалилася похвалилася і броварня “Ципа”, яка випустила SOUR BEER – солодко-кислий купаж світлого пива у бельгійському стилі, попередньо витриманого рік в дубовій бочці. 

Нагадаємо, раніше піонери ринку напоїв створили нові продукти, додавши до пива, кави та чаю каннабіс.

Джерела: Пивоварня “Правда”, “Ципа”

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

«Сміливці, які працюють на перемогу»: переможці конкурсу «Роби своє з Kurator» презентували власні ініціативи

Десять переможців конкурсу «Роби своє з Kurator» із Київської, Дніпропетровської, Полтавської та Черкаської областей отримали свої нагороди та розповіли...

Розробник веганського меду з квітковим пилком отримав $1 млн на просування

Vegan Un-Honey виготовлений з натуральних рослинних інгредієнтів та збагачений органічним квітковим пилком. Розробники називають його справжнім суперпродуктом.«Наша модель повністю...

Рослинна їжа вийде за рамки імітації м’яса — тренди з останньої виставки інноваційної їжі

Рослинні продукти майбутнього вийдуть за рамки імітації їжі тваринного походження. Зі зростанням кількості споживачів, для яких м’ясо не є...

Австралійці створили дитячу суміш із кокоса. Майже як материнське молоко

Співпраця з Університетом Квінсленду, батьками та медичними фахівцями дозволила створити продукт, що максимально наближений до материнського молока та забезпечує...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Український бренд зімітував лосось із пшениці та гороху — містить лише 40 калорій

За словами засновника компанії Романа Квашенка, його команда ставила...

Штучний інтелект приймає замовлення їжі за телефоном

Стартап розробляє голосові інтерфейси для автоматизації прийому телефонних дзвінків...

Індонезійський стартап створив веганський чеддер — з картоплі та рису

Новий рослинний сир стартапу випускається у форматі шматків вагою...

В Європі створять велику мережу комашиних ферм на штучному інтелекті

Завдяки фінансуванню компанія створить велику міжнародну мережу комахоферм.Заснована у...

Французи створили риб’ячий жир з мікроводоростей, який входитиме у спортивне харчування

Водоростева олія містить менше 3% насичених жирних кислот Клінічні випробування...

Вибір редактора
В продовження теми