“Морозиво майбутнього” створили за технологією корму для тварин. Зараз його продають по 70 млн порцій на рік

Американський бренд “бісерного” морозива Dippin′ Dots, що належить компанії J&J Snack Foods, за минулий рік продав 70 млн порцій унікального десерту і планує розширювати присутність на ринку.

Окрім розважальних закладів, спортивних заходів, парків розваг “морозиво майбутнього”, як його колись назвав засновник бренду, буде продаватися у роздрібних магазинах та кінотеатрах. 

Dippin’ Dots на ринку уже 35 років. За цей час бренд встиг змінити своє гасло, і тепер воно звучить як “Смакуйте задоволення”.

За даними J&J, продажі Dippin’ Dots сягають $30 млн на квартал

Саме морозиво з’явилося на ринку досить незвично. Засновник компанії Курт Джонс ще наприкінці 1980-х років використовував рідкий азот для швидкого заморожування кормів для тварин. Пізніше він виявив, що цю технологію можна перенести й на створення ласощів для людей. Так народився Dippin’ Dots. 

J&J придбала Dippin’ Dots за $222 млн минулого року, додавши потужний впізнаваний бренд до прибуткового, висхідного бізнесу, і тепер збирається його масштабувати. До того часу у J&J не було широкого асортименту морозива, тому Dippin’ Dots допоміг створити категорію заморожених новинок для компанії.

Зараз окрім розширення збуту, асортименту, удосконалення пакування  J&J планує додати інновації й в сам продукт. Зокрема, морозиво адаптують для того, аби ним можна було поласувати вдома. Досі цього не вдавалося, адже для підтримки необхідної температури потрібне спеціальне обладнання. 

Як саме цього буде досягнуто, компанія тримає в секреті. Але обіцяє показати через рік.

Нагадаємо, на Закарпатті збивають морозиво з пива та сидру та варять варення з гострого перцю.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап розробив ковбасу і котлети із коноплі та рису для високоефективного харчування

Використовуючи інноваційний процес, який максимізує вміст поживних речовин, стартап створює котлети для гамбургерів, ковбаски та навіть крабли із насіння...

З вітамінами, женьшенем та додатковим кофеїном: Nestlé активізувала інновації на ринку кави

Серед найпомітніших новинок Nestlé – холодний концентрат кави Nescafé та система приготування кави Vertuo. Система Vertuo дозволяє споживачам готувати 35...

Інвестори повірили у вафлі з буряків – проєкт профінансовано на 257%

Американець збирає інвестиції на запуск виробництва суперфуду – млинців та вафель на рослинній основі.Продукт не міститиме цукру, молока, сої,...

Українську «п’яну вишню» п’ють у 12 країнах. Скоро там з’являться і реберні

Співзасновник холдингу Андрій Худо зазначає, що розширення за межі України є пріоритетним напрямом розвитку компанії. На сьогодні вже відкрито...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

В Нідерландах збудують завод, де вироблятимуть унікальний білок за допомогою грибів

Очікується, що фабрика запрацює до 2022 року. Початкова потужність...

Усьому Glovo. Інвестор у всесвітньовідомий стартап розповів про принципи інвестування у «єдинорогів»

Максим Філіппов, виконавчий директор венчурного фонду GR Capital, —...

Із бузини та брусниці створять порошки для соків з пребіотиками. Їх можна їсти сухими

Asiros створює суміші, які поєднують в собі переваги клінічно...

Виробники додають у рослинне м’ясо червоні водорості, щоб імітувати кров

Їхня спільна розробка — інгредієнт на основі червоних мікроводоростей...

Інкубатор інновацій шукає стартапи, які вирощують м’ясо найрозумніших безхребетних

Безліч активістів виступили проти вирощування на промислових фермах хижої...

Вибір редактора
В продовження теми