“Морозиво майбутнього” створили за технологією корму для тварин. Зараз його продають по 70 млн порцій на рік

Американський бренд “бісерного” морозива Dippin′ Dots, що належить компанії J&J Snack Foods, за минулий рік продав 70 млн порцій унікального десерту і планує розширювати присутність на ринку.

Окрім розважальних закладів, спортивних заходів, парків розваг “морозиво майбутнього”, як його колись назвав засновник бренду, буде продаватися у роздрібних магазинах та кінотеатрах. 

Dippin’ Dots на ринку уже 35 років. За цей час бренд встиг змінити своє гасло, і тепер воно звучить як “Смакуйте задоволення”.

За даними J&J, продажі Dippin’ Dots сягають $30 млн на квартал

Саме морозиво з’явилося на ринку досить незвично. Засновник компанії Курт Джонс ще наприкінці 1980-х років використовував рідкий азот для швидкого заморожування кормів для тварин. Пізніше він виявив, що цю технологію можна перенести й на створення ласощів для людей. Так народився Dippin’ Dots. 

J&J придбала Dippin’ Dots за $222 млн минулого року, додавши потужний впізнаваний бренд до прибуткового, висхідного бізнесу, і тепер збирається його масштабувати. До того часу у J&J не було широкого асортименту морозива, тому Dippin’ Dots допоміг створити категорію заморожених новинок для компанії.

Зараз окрім розширення збуту, асортименту, удосконалення пакування  J&J планує додати інновації й в сам продукт. Зокрема, морозиво адаптують для того, аби ним можна було поласувати вдома. Досі цього не вдавалося, адже для підтримки необхідної температури потрібне спеціальне обладнання. 

Як саме цього буде досягнуто, компанія тримає в секреті. Але обіцяє показати через рік.

Нагадаємо, на Закарпатті збивають морозиво з пива та сидру та варять варення з гострого перцю.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Для людей, що шукають додаткової енергії, фіни створили каву з грибами

В основі кави — якісна органічна арабіка, вирощена в Гондурасі, гриби Чага та гриби Левова Грива.Два нових види кави...

Компанія, в яку вклався Білл Гейтс, спільно з китайським гігантом фаст-фуду виводить страви з рослинною яловичиною

Новинки можна буде скуштувати в Panda Express Innovation Kitchen в Пасадені (Каліфорнія) уже в лютому.Дві нові страви Beyond Meat...

Glovo планує працювати на ринку B2B Східної Європи

Сервіс доставки їжі Glovo розширює асортимент послуг і пропонує доставку для корпоративних клієнтів. Компанія представила спеціальний додаток Q-Commerce, за...

Samsung створила робота, який прибере речі, сервірує стіл, завантажить посудомийку та принесе вино

Робот має один маніпулятор з трьома шарнірами (умовно в плечі, лікті і на зап'ясті) — з клешнею, яка здатна...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Пломбір із козячого молока та сири в кропиві — на Прикарпатті створюють незвичайні продукти

Морозиво з козячого молока — експеримент “Ми зупинилися тільки на...

Тонна щогодини. Німці створили промислове обладнання для рослинного м’яса

Обладнання позиціонується як промислове. Компанія розраховує, що воно стане...

Аромат землі та поту: українці готують унікальний сир у попелі

Це — оригінальна інтерпретація рецепта сиру «реблошон» у сучасному...

Початок тунця. Рослинний тунець з’явиться на ринку з наступного року

Тунець буде продаватися через канали продовольчого обслуговування з початку...

Австрієць виготовив в Україні преміальний делікатес, якому дві тисячі років

Засновник бренду – австрійський бізнесмен Томас Бруннер, який у...

Вибір редактора
В продовження теми