Чай, каву та пиво з канабісом — піонери ринку напоїв створили нові продукти

The Drinkable Company, новий американський бренд від двох ветеранів індустрії напоїв Марка Махоні та Лі Броуді, запропонувала споживачам чай та каву з канабісом, безалкогольне пиво, а також низькокалорійні газовані напої з вмістом канабідіолу.

spot_img

Марк Махоні, досвідчений інвестор з 35-річним досвідом у сегменті “хаотичного стартап-світу напоїв” розповідає, що перш ніж запустити відразу кілька брендів на висхідний ринок розміром у $426 млн, вони найняли аналітиків. Після того, як ті зробили дамп даних, виявилось, що сегмент напоїв із канабісом матиме неабиякий потенціал у наступні 5 років. 

Махоні бачить ціллю новою компанії допомогти споживачам відмовитися від алкогольних напоїв ТГК (тетрагідроканабінол) мейнстрімом

Для цього The Drinkable Company вивела на ринок відразу три бренди – чай Tiger Tea, каву Zenith Cold Brew та напої Swivel Handcrafted soda.

Чай з канабісом виготовлений зі свіжозавареного справжнього зеленого чаю, злегка підсолоджений. Він є у двох варіантах – з полуницею і гібіскусом. Напій освіжаючий та багатий антиоксидантами.

Zenith Cold Brew Coffee – це ретельно зварена, з насиченим смаком і нульовою калорійністю кава. Разом з доданим ТГК від її споживання можна підбадьоритися вранці або підзарядитися вдень. 

Напої Swivel Cannabis Infused Craft Soda “створені для споживачів, які готові змінити ситуацію в будь-якому соціальному середовищі, не відчуваючи наслідків похмілля”. Напій доступний у чотирьох варіантах. Це – кола, дієтична кола, безалкогольне апельсинове пиво та кореневе пиво (рутбір).

Усі напої містять 5 мг ТГК на 12 унцій банки – це законна межа для дозування рекреаційного продукту канабісу.

Виробник застерігає новачків спочатку спробувати ½ напою, а потім почекати 15-30 хвилин, щоб побачити ефект, адже кожен організм має різну толерантність.

Нагадаємо, раніше британці змішали канабіс з чайним грибом — це допомагає кишківнику та заспокоює.

Джерела: The Drinkable Company, BeverageDaily, BevNet

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У 2021 році буде складено Глобальний індекс продовольства

Глобальний індекс харчових інновацій дозволить порівняти фактори, що сприяють інноваціям у харчовій, алкогольній та агропродовольчій галузях у 10 провідних...

Ветеран алкогольної індустрії разом з лауреатом Греммі створили міцну комбучу. З персиками

Mate Maker виготовляє напій на основі чайного гриба з 6% вмістом спирту. Міцна комбуча доступна у трьох смаках: манго-персик, кривавий...

Канадський стартап створює морепродукти із грибів енокі та кореня чистотілу

Розробка Seed to Surf базується на дослідженні вподобань споживачів. У компанії говорять, що 71% людей готові платити більше за...

Китай будує гігантську фабрику для промислового вирощування лабораторної свинини

Зараз CellX готується подати заявку на схвалення інноваційної їжі до регуляторів у Сінгапурі та США з метою. Запуск виробництва очікується...

Австралійці створили дитячу суміш із кокоса. Майже як материнське молоко

Співпраця з Університетом Квінсленду, батьками та медичними фахівцями дозволила створити продукт, що максимально наближений до материнського молока та забезпечує...

Запорізький виробник варить із кизилу дропси та фарширує ягоди анчоусами

Кизилові дропси виготовляють з кизилового та яблучного пюре з додаванням меду та йогурту.  Солодощі не містять цукру, але багаті на...

Може вас зацікавити

Інноваційна упаковка сигналізує, чи є в їжі всередині інфекція

Нова технологія дозволить виробникам, роздрібним торговцям і споживачам у...

Вибір редактора
В продовження теми