Coca‑Cola змішає популярний напій з горілкою зі шведської пшениці

Компанія Coca‑Cola та світовий лідер у виробництві спиртних напоїв і вина Pernod Ricard оголосили про глобальну співпрацю для того, щоб вивести на ринок Absolut Vodka & Sprite – готовий до вживання попередньо змішаний коктейль.

Коктейль дебютує на початку 2024 р. в деяких європейських країнах, включаючи Велику Британію, Нідерланди, Іспанію та Німеччину.

Він виготовлятиметься з міжнародної горілки преміум-класу Absolut та найпопулярнішого у світі лимонно-лаймового безалкогольного Sprite. 

Попередньо змішаний коктейль буде доступний у версіях зі Sprite та Sprite Zero Sugar.

Схоже, що для нового продукту глобальні лідери обрали безпрограшну комбінацію. Горілка є однією з найпопулярніших основ для алкогольної готової продукції, а лимонно-лаймові безалкогольні напої – одні з найпопулярніших міксерів у попередньо змішаних коктейлях.

«Sprite — чудова пара для Absolut, і я переконаний, що наші спільні зусилля виведуть всю категорію алкогольних RTD на наступний рівень», — сказав Александр Рікар, генеральний директор Pernod Ricard.

Упаковка готових напоїв Absolut & Sprite буде представлена ​​двома найбільш впізнаваними світовими торговими марками. Absolut була заснована в 1879 році в Швеції. З тих пір вона стала всесвітньо відомим брендом горілки преміум-класу, виготовленої з найкращої шведської озимої пшениці. Sprite був заснований у 1959 році в Німеччині та став одним із найбільших брендів у глобальному портфоліо компанії Coca‑Cola.

Готові напої Absolut & Sprite будуть дотримуватись відповідальної маркетингової практики, зазначають виробники.

Нагадаємо, раніше Coca-Cola випустила лімітовану версію напою, створеного штучним інтелектом.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Новий підсолоджувач не містить калорій та у 300 разів солодший за цукор

Підсолоджувач містить антиоксиданти з понад 20 фруктів, які легко вирощувати. Наприклад, кавунів чи огірків. Elo виробляє складні інгредієнти шляхом генного...

Не підсковзнись. В Нідерландах вироблятимуть підсолоджувачі з бананової шкірки

Компаній Fooditive і Frutco спільно будують завод з виробництва біодизельного палива на основі відходів та залишків харчової промисловості. Одним...

Інгредієнт борщу допомагає спортсменам та полегшує перебіг хвороби легень

Про це свідчить 12-тижневе дослідження, проведене в Королівській лікарні Бромптон у Лондоні.ХОЗЛ – це важке захворювання легень, яке включає...

Корейці випустили тунця із зернових відходів, оцту та какао

Компанія виробляє альтернативне м’ясо, використовуючи перероблені інгредієнти (наприклад, зерно), які б інакше пішли у відходи. Інноваційний рослинний тунець містить DHA...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

«Яготинське» і «Яготинське для дітей» оновили паковання для дев’яти продуктів

Упаковка Tetra Gemina Aseptic поєднує в собі функціональність та екологічність. Нова форма зі скошеним дашком забезпечує легкість використання та...

Пиво та сидр займають понад 90% обсягу на ринку слабоалкогольних напоїв в Україні – дослідження

Моніторинг ринку слабоалкогольних напоїв в Україні свідчить про значні зміни у сфері, що зумовлені як глобальними тенденціями, так і...

Може вас зацікавити

Зефір з сидром та активованим вугіллям — на Kickstarter шукають інвесторів проєкту

Станом на 7 вересня проєкт зібрав понад $2 тис....

Куряча сенсація: чим здивує новий бренд МХП «Супер Філео»?

Потужно працювати, щоб підтримувати економіку країни та годувати людей...

Вуличний фаст-фуд, водорості та гриби — їжа цього року. Дослідження.

Американські аналітики доходять висновку, що найкращі перспективи в поточних...

Курячу грудку чи стейк вирощуватимуть із клітин тварин за три тижні

Такої думки Емі Чен, головний операційний директор UPSIDE Foods,...

Вибір редактора
В продовження теми