Стартап створив веганський корм для котів, який запобігає раку

Канадська альт-протеїнова платформа Cult Food Science випустила веганські ласощі для котів під суббрендом Noochies. У новому продукті використовується запатентований компанією інгредієнт харчових дріжджів Bmmune.

Нові рослинні ласощі для котів від Cult Food Science висушені заморожуванням і мають «профіль амінокислот, подібний до шматків курки або баранини», а також «високий рівень білка та харчових волокон, і великий вміст вітаміну B». 

Джошуа Ерретт, засновник Noochies та віце-президент із розробки продуктів у Cult Food Science, стверджує, що цей продукт – перший у своєму роді на ринку Північної Америки.

«Я не вірю, що сьогодні у світі є більш здоровий перекус для котів», – говорить він

Крім того, Noochies використовує перероблену упаковку, а все виробництво котячих ласощів – вуглецево нейтральне.

Веганська їжа Noochies виготовляється із запатентованого Cult Food Science інгредієнта Bmmune, який є сумішшю харчових дріжджів і ферментованих грибів. 

Bmmune – це культивовані дріжджі, на відміну від диких або пивних дріжджів

Але культивованого м’яса в котячих частуваннях немає.

Ключовий інгредієнт продукту багатий постбіотичним матеріалом і поліфенолами, які борються із запаленнями, відновлюють здоров’я кишечника котів, зменшують окислювальний стрес і навіть знижують активність бактерій, пов’язаних із раком.

Нагадаємо, раніше лідери ринку виростили в лабораторії корм для котів, який робить їх розумнішими, а інший виробник корму для тварин зібрав мільйони, щоб вирощувати м’ясо у лабораторії.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Хрін, спіруліна, коноплі та гриби-адаптогени: як нас змушують їсти більше морозива

Зростання популярності веганського морозива пов’язане з інноваційними смаками та інгредієнтами, які використовуються в його виробництві, говорять аналітики.До традиційних альтернатив...

Післяпологові бокси та швидкоїжа для студентів — ініціативи, які отримали по $50 тис. від ринкового гіганта

Проєкт забезпечує підтримку жінок протягом восьми тижнів після народження дитини. Протягом цього часу молоді матері, які стикаються з проблемою...

Ізраїльський стартап створив перше у світі рослинне філе лосося, яке копіює справжню рибу

Це стало результатом запатентованої унікальної технології виробництва Згодом філе можна буде виробляти у великих масштабах та за низькою вартістю для...

Стартап змінив гени бактерій, щоб отримати казеїн без тварин

Інноваційний продукт виготовлений із запатентованого бактеріального штаму шляхом точної ферментації. Він є генетично ідентичним молочному казеїну, але виготовляється без...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Перша інновація за 75 років кришка для банок, яка відкривається одним пальцем

Незначним натисканням кнопки в центрі кришки з контейнера вивільняється...

Білл Гейтс інвестував мільйони у сою, з якої варитимуть чеддер та моцарелу

Загальний обсяг фінансування стартапу на сьогодні уже склав $100...

Замовлення в McDonald’s почав приймати штучний інтелект. Точність – 85%

Система базується на голосовій платформі, створеній Apprente, яку McDonald's...

Пластикову упаковку замінить папір, покритий білками та БАДами

Нова упаковка не містить жодного пластику. Більше того, вона...

Вибір редактора
В продовження теми