Сироварня на Львівщині варить індійський сир зі смаженою цибулею

Реміснича сироварня Lemberg Cheese (ТОВ «Крафт Фуд Факторі», Львівська область) виготовляє традиційні, авторські та сири нестандартної рецептури.

Серед них – індійський сир з волоським горіхом та смаженою цибулею, сир в копченій олії та джеми, які можна поєднувати з сиром.

Оксана Прокопенко, генеральний директор «Крафт Фуд Факторі», розповідає, що сири виготовляють із молока, яке постачають локальні ферми. Кожну партію перевіряють на жир, білок, бактеріологію та соматичні клітини. На підприємствах-постачальниках також проводять щомісячні аудити, тому що гарний сир можна зварити тільки з якісного молока.

У Lemberg Cheese є як звичайні сири – класичний адигейський класичний та адигейський зі спеціями або злаками, бринза, сулугуні, халумі для грилю, рікота у пряній олії, так і створені за оригінальними італійськими рецептами – бурата, страчатела, моцарела.

Сироварня варить індійський сир панір зі смаками дикої паприки, волоського горіха, смаженої цибулі. 

Панір зі смаженою цибулею має ніжний вершковий смак, його можна свіжим як універсальний сир – до сніданку, обіду чи вечері.

Ідеальним гарніром до винної вечері буде копчений сир в олії. Копченість надає сиру чудовий димний присмак, що грає на всіх нотах смаку, а прянощі додають пікантний акцент. В олії сир стає м’яким та ніжним, ділиться виробник.

Також у Lemberg Cheese є авторські рецепти. Це “Карпатський трюфель”, “Димний”, “Рубіновий” та “Смарагдовий”.

Раніше newfood.ua повідомляв, що на Закарпатті варять сири та загортають у кропиву – як у давні часи.

Джерела: harch.tech, Lemberg Cheese

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Українська миля. Вітчизняна компанія створила концепт робота-кур’єра

Mebius — нова розробка української компанії. Являє собою робота постачальника з автоматизованим керуванням, створена для забезпечення швидкої та зручної...

Жіночі сімейні підприємства отримають до 1,3 млн грн на інновації та розширення

Грантова допомога спрямована на виробників товарів і надавачів послуг. Кошти надаватимуться на релокацію бізнесу, відкриття нового напрямку бізнесу, масштабування бізнесу...

Вчені створили костюм, у якому власник вирощує собі обід теплом свого тіла

Костюм виготовлений із пластику з низьким вмістом вуглецю та має спереду куполоподібний тераріум з борошняними черв’яками. Коли власник костюму...

Дегустація допомогла шанхайському стартапу зібрати мільйони на просування лабораторної свинини

Раунд очолив ZhenFund, створений китайськими технологічними гігантами (на ранніх термінах фонд також підтримував Apple, Google та Instagram). Серед інших...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Українці питимуть на Новий рік пиво із шоколадом, який здобув світове золото

Для напою використали чорний шоколад із домініканської какаовели, а також ялівцеві ягоди та вишневий сік. У результаті вийшов молочний...

Майстриня із Закарпаття поєднала “дубайський шоколад” із начинкою з сала

Серед них — шоколад зі сливовим лекваром, що нагадує смак Закарпаття, а також шоколад із в'яленим м’ясом та салом...

Може вас зацікавити

Попит на рослинне м’ясо настільки виріс, що основний інгредієнт подорожчав у 2 рази

Для порівняння, традиційне м’ясо свиней та ВРХ у США...

Добрі гени: ТОП-5 тенденцій, які формуватимуть інновації у світі їжі

Якщо торік головною тенденціїєю  у сфері харчових продуктів була...

Сінгапур інвестує $15 млн у перетворення неїстівних відходів на сучасну їжу

Центр зосередиться на передових технологіях мікробного клітинного інжинірингу для...

Український виробник створив веганський мармелад з чорної моркви та спіруліни

Один з найкращих смаків, які вдалося створити за останній...

Вибір редактора
В продовження теми