Сироварня на Львівщині варить індійський сир зі смаженою цибулею

Реміснича сироварня Lemberg Cheese (ТОВ «Крафт Фуд Факторі», Львівська область) виготовляє традиційні, авторські та сири нестандартної рецептури.

Серед них – індійський сир з волоським горіхом та смаженою цибулею, сир в копченій олії та джеми, які можна поєднувати з сиром.

Оксана Прокопенко, генеральний директор «Крафт Фуд Факторі», розповідає, що сири виготовляють із молока, яке постачають локальні ферми. Кожну партію перевіряють на жир, білок, бактеріологію та соматичні клітини. На підприємствах-постачальниках також проводять щомісячні аудити, тому що гарний сир можна зварити тільки з якісного молока.

У Lemberg Cheese є як звичайні сири – класичний адигейський класичний та адигейський зі спеціями або злаками, бринза, сулугуні, халумі для грилю, рікота у пряній олії, так і створені за оригінальними італійськими рецептами – бурата, страчатела, моцарела.

Сироварня варить індійський сир панір зі смаками дикої паприки, волоського горіха, смаженої цибулі. 

Панір зі смаженою цибулею має ніжний вершковий смак, його можна свіжим як універсальний сир – до сніданку, обіду чи вечері.

Ідеальним гарніром до винної вечері буде копчений сир в олії. Копченість надає сиру чудовий димний присмак, що грає на всіх нотах смаку, а прянощі додають пікантний акцент. В олії сир стає м’яким та ніжним, ділиться виробник.

Також у Lemberg Cheese є авторські рецепти. Це “Карпатський трюфель”, “Димний”, “Рубіновий” та “Смарагдовий”.

Раніше newfood.ua повідомляв, що на Закарпатті варять сири та загортають у кропиву – як у давні часи.

Джерела: harch.tech, Lemberg Cheese

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Лондонський стартап створив їстівну упаковку з матеріалу, який за добу виростає до метра

Стартап пропонує замінити пляшки, пластикові бокси та поліетиленові пакети на пакування з революційного матеріалу, який можна їсти.Пакування Oohos виготовляється...

Nestlé інвестувала $0,2 млрд у нові лінії виробництва «безвідходної» кави

Згідно із заявою Nestlé, на місці вже розпочаті роботи з першими виробничими лініями, які, очікується, повністю запрацюють до червня...

80% жителів мегаполісів замовляють їжу через доставку. В лідерах — Glovo

Як свідчать дані свіжого дослідження «Делойт», у трійці лідерів — Glovo (18%), власні служби доставки ресторанів (12%) та Raketa...

«Активовані» чіпси із пророщеного проса – британці створили корисну закуску із простих інгредієнтів

Activated Chips мають на меті «зробити перекус легким» і потурбуватися про здоров’я широкої верстви населення.Пророщене, зібране, перероблене на чіпси...

Один завод замінить 30 тис. корів: інвестори вкладають шалені гроші в їжу з мікробів

Компанія очікує отримати дозвіл на нову їжу від ЄС до 2026 року. Завод буде побудований у 2025-му.Останній раунд фінансування...

Новий кулінарний рекорд України встановили в «Музеї Їжі» від родини брендів МХП

Попередньо замариновані курячі гомілки смажили на 30 мангалах досвідчені кухарі. Процес підготовки та грилювання зайняв понад чотири години. Контролювали...

Може вас зацікавити

Корона з сіна. Corona створила упаковку для пива з ячмінної соломи

Таким чином компанія AB InBev, яка володіє правами на...

Ізраїльський стартап створив перше у світі рослинне філе лосося, яке копіює справжню рибу

Це стало результатом запатентованої унікальної технології виробництва Згодом філе можна...

Вибір редактора
В продовження теми