Стартап створив напої зі спіруліни, що сприяють бадьорості та виводять токсини

Американська компанія FUL Foods представила ігристий блакитний напій зі спіруліни – суперпродукту, який підтримує імунітет, забезпечує енергією, зменшує запалення, зволожує організм і покращує роботу мозку.

Низькокалорійний напій виготовлений з натуральних інгредієнтів і не містить кофеїну.

Він насичений поживними речовинами та еквівалентний за їх вмістом здоровим продуктам, таким як яблука, чорниця, броколі, йогурт, кокосова вода, мигдаль, шпинат або морква. 

Виробник акцентує, що спіруліна – це повноцінний білок рослинного походження, який містить ключові амінокислоти для сили та сприяє нормальному імунному функціонуванню, засвоєнню заліза, здоров’ю кісток і травлення, перетворенню їжі в паливо, а також функції м’язів і нервів.

Інноваційні напої FUL позиціонує як такі, що сприяють детоксикації організму та фізичній бадьорості

Напої представлені у ніжно солодкій версії, з нотами смачного білого персика, лимона та імбиру, а також грейпфрута та огірка.

Вирощування спіруліни

Упаковка напою з 6 банок на сайті компанії коштує 22 євро. 

Нагадаємо, раніше розробники зі США заявили, що спіруліна стане їжею майбутнього. Вони розробили власну формулу білкового напою зі спіруліною, і збирають інвестиції на випуск продукту.

Тим часом барселонський стартап першим у світі «надрукував» блакитний стейк зі спіруліни та клітинного м’яса, а в Ізраїлі створили курячий шніцель із вмістом спіруліни.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

А інструкція є? IKEA у Канаді випустила книгу рецептів страв із залишків їжі

IKEA Канада випустила нову кулінарну книгу IKEA ScrapsBook. Це спільний проект із 10 північноамериканськими кухарями, що представляють унікальні рецепти,...

ТОП-10 екологічних варіантів харчування — рейтинг органічних продуктів

Сучасні тенденції у харчуванні все більше визначаються прагненням до екологічності та здорового способу життя. Використання органічних продуктів не лише...

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

Інвестори вкладають $0,2 млрд у м’ясо з «пробірки» — завод збудують у Перській затоці

Зараз Eat Just культивує курятину на потужностях в Сінгапурі та співпрацює з сервісом foodpanda, аби доставляти інноваційну їжу відразу...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Датський виробник інгредієнтів створив нову культуру, яка підвищує солодкість молочних продуктів без цукру

«Діапазон Sweety є культурою термофільного стрептокока і лактобактерій, які...

Україна відновила рекорд з експорту замороженої малини

За даними аналітиків EastFruit, у жовтні 2024 року український...

Азійський тигр. Сингапур розширює ринок альтернативних білків в обмін на фінансування

Зараз Сингапур імпортує понад 90% їжі. Це спонукало до...

Американці створили ячмінну воду для оздоровлення організму та зміцнення імунітету

«Це один з оригінальних функціональних напоїв, який протягом століть...

Вибір редактора
В продовження теми