Триатлоніст створив інноваційне пиво для відновлення м’язів після фітнесу

Після літрів вітамінної води та протеїнових коктейлів любителі фітнесу нарешті можуть завершити тренування безалкогольним пивом, збагаченим поживними речовинами та мінералами.

Такий напій розробив стартап Goxoa. Після досліджень компанія зварила зволожувальне пиво для спортсменів – воно збагачене мінеральними солями, ізотонічне та містить 0% алкоголю. 

Goxoa – перше пиво, яке поєднує смак крафтового напою з продуктивністю

Напій втамовує спрагу та містить на 50% менше калорій, ніж класичне пиво, і в 10 разів більше електролітів. 

Пиво рекомендують споживати, щоб відновити м’язові волокна, pH-баланс і, перш за все, забезпечити гідратацію після втрати води під час фізичних вправ.

Творець пива – тріатлоніст Джонатан Дюбуа, він варить свій спортивний світлий ель у Монпельє, на півдні Франції.

Goxoa вимовляється як «гочоа», що баскською означає «смачний». Виробництво напою – повністю інноваційне, воно поєднує секретні дріжджі та кустарний процес пивоваріння для зменшення кількості молекул, відповідальних за «неприємний смак безалкогольного сусла».

Інноваційний та енергоефективний процес дає змогу контролювати всі показники, починаючи від смаку та аромату, і закінчуючи поживністю. 

Для гідрації та відновлення м’язів до пива додають мінеральні солі

До речі, спортивне пиво почали продавати на ринку лише пів року тому. Зараз його можна знайти у 260 торгових точках французької мережі супермаркетів Casino та ще у сотні барів, спеціалізованих магазинів, ресторанів. 

Нагадаємо, раніше олімпійський чемпіон створив біле пиво із бичачого колагену, яке контролює вагу.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

«Протягом 10 років альтернативне м’ясо стане повноцінною галуззю» — топменеджер Cargill

“Глобальне споживання білка продовжуватиме зростати. Щоб задовольнити цей попит, знадобляться тварини, рослини, ферментація, культивовані інгредієнти, гібриди та нові інноваційні...

Ізраїльський стартап виготовлятиме спортивне харчування на основі білків грудного молока

Грудне молоко цінується за його імуностимулюючі властивості, протизапальну, зміцнюючу та лікувальну дію.Стартап встановив, що в грудному молоці міститься понад...

Виробник лабораторного лосося відкриє завод потужністю 90 тонн на рік

Новітні потужності, розміщені в Сан-Франциско будуть включати в себе не лише виробничий цех, а й приміщення для дегустацій та...

Європа готується до дегустацій лабораторної їжі. В меню — сосиски, пельмені і риб’ячий жир

Згідно з даними Нідерландського фонду клітинного сільського господарства, заявки на схвалення клітинного м’яса та морепродуктів подали відразу три місцеві...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Стартап екс-чемпіона Формули-1 по випуску екологічних шоколадок отримав мільйони венчурних інвестицій

Раунд очолила люксембурзька компанія DLF Venture. У фінансуванні взяли...

Уже в продажу: Рослинне м’ясо Beyond Meat в мережі супермаркетів «Сільпо»

Beyond Meat називають справжньою їжею майбутнього, адже всі продукти...

Найбільший у світі переробник м’яса вирощуватиме лабораторну свинину в Іспанії

Компанія оголосила про плани щодо придбання BioTech Foods, іспанського...

За прилавок магазину з морозивом поставили ввічливих роботів-кондитерів

Технічно Brown Bana — це скоріше ко-ботична установка, оскільки...

Солодка карамель з маринованою рибою: виробник консервів створив унікальні протеїнові закуски

Снеки мають зручний формат, і солодкий та солоний смаки. Нові...

Вибір редактора
В продовження теми