Триатлоніст створив інноваційне пиво для відновлення м’язів після фітнесу

Після літрів вітамінної води та протеїнових коктейлів любителі фітнесу нарешті можуть завершити тренування безалкогольним пивом, збагаченим поживними речовинами та мінералами.

spot_img

Такий напій розробив стартап Goxoa. Після досліджень компанія зварила зволожувальне пиво для спортсменів – воно збагачене мінеральними солями, ізотонічне та містить 0% алкоголю. 

Goxoa – перше пиво, яке поєднує смак крафтового напою з продуктивністю

Напій втамовує спрагу та містить на 50% менше калорій, ніж класичне пиво, і в 10 разів більше електролітів. 

Пиво рекомендують споживати, щоб відновити м’язові волокна, pH-баланс і, перш за все, забезпечити гідратацію після втрати води під час фізичних вправ.

Творець пива – тріатлоніст Джонатан Дюбуа, він варить свій спортивний світлий ель у Монпельє, на півдні Франції.

Goxoa вимовляється як «гочоа», що баскською означає «смачний». Виробництво напою – повністю інноваційне, воно поєднує секретні дріжджі та кустарний процес пивоваріння для зменшення кількості молекул, відповідальних за «неприємний смак безалкогольного сусла».

Інноваційний та енергоефективний процес дає змогу контролювати всі показники, починаючи від смаку та аромату, і закінчуючи поживністю. 

Для гідрації та відновлення м’язів до пива додають мінеральні солі

До речі, спортивне пиво почали продавати на ринку лише пів року тому. Зараз його можна знайти у 260 торгових точках французької мережі супермаркетів Casino та ще у сотні барів, спеціалізованих магазинів, ресторанів. 

Нагадаємо, раніше олімпійський чемпіон створив біле пиво із бичачого колагену, яке контролює вагу.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

$1,1 млрд за мівіну: локшина швидкого харчування породить нового мільярдера

У разі успіху це стане найбільшим IPO в історії країни та принесе засновниці компанії Бетті Енг чистий капітал у...

Білл Гейтс інвестував мільйони у сою, з якої варитимуть чеддер та моцарелу

Загальний обсяг фінансування стартапу на сьогодні уже склав $100 млн. У 2021 році Nobell Foods залучив $75 млн у...

Зірки Голлівуду інвестують у рослинне преміум-м’ясо

Нове фінансування, сума якого не розголошується, спрямують на розширення присутності бренду у сферах громадського харчування та роздрібної торгівлі, а...

Українці почали пити в 14 разів більше рослинного молока: домінує вівсяне й соєве

Ринок рослинного молока в Україні сформувався відповідно до світових тенденцій, які прийшли зі США та Великобританії, вважають в аналітичній...

Сир із картоплі, замінник рису та текіла без алкоголю: що покаже найінноваційніша виставка в Парижі

Серед інноваційних рішень – безалкогольна текіла, холодний чай на основі африканського ройбушу, високопротеїнове пиво для спортсменів та навіть замінники...

Відкрили найбільшу у світі фабрику для 3D-друку м’яса та риби

Нова фабрика під назвою “TASTE FACTORY” використовує власну розроблену технологію 3D Structuring, що дозволяє створювати продукти з рослинних інгредієнтів...

Може вас зацікавити

Стародавня цвіль перетворює відходи на страви, гідні Мішлена

Вони пропонують перетворювати відходи на гастрономічні страви, гідні ресторанів...

В Україні з’явився інноваційний хліб, який може зберігатися місяцями

Хоча пастеризація поширена у виробництві молочних продуктів, це є...

Вибір редактора
В продовження теми