«Міцний» сік з яєчним білком та грибами заспокоює нервову систему

Дві інноваційні компанії Pulp Culture+ і The EVERY Company об’єднали зусилля, щоб створити «перший у своєму роді» продукт майбутнього: BUILD

BUILD – перший у світі “міцний” сік з підвищеним вмістом протеїну, створений для задоволення зростального попиту на функціональні напої.

BUILD виготовлено з білка тваринного походження The EVERY Company. Це – аналог яєчного білка, прозорий і з нейтральним смаком, виготовлений шляхом точної ферментації. 

Щоб підвищити користь напою розробники додали у нього адаптогени та пробіотики

BUILD виготовляється зі смаками ананаса, кокосу, ванілі, ашвагандху та кордицепсу преміумклас. 

Ашвагандха (або “зимова вишня”) відома своїми антистресовими, заспокійливими та снодійними властивостями. Вона покращує нервову систему та допомагає при тривожних розладах. 

Кордицепс – унікальний гриб, який росте на тібетському плато на висоті 4000 метрів. Його використовують для профілактики раку, зниження відчуття болю та підвищення лібідо.

Напій не містить цукру, що також грає на його користь

У компанії говорять, що їхній міцний сік особливо популярний серед працюючих батьків, підприємців та загалом високопродуктивних людей, які хочуть отримати більше користі від того, що споживають.

Артуро Елізондо, співзасновник The EVERY Company

На створення інноваційного соку пішло 7 років досліджень

Заснована Артуро Елізондо та Девідом Анчелом наприкінці 2014 року, The EVERY Company розробляє дріжджові штами для експресії білків, які містяться в яйцях, під час процесу бродіння. Сировиною для виготовлення альтернативного білку виступає цукор.

Нагадаємо, раніше проєкт веганського яйця, яке виготовляється за допомогою штучного інтелекту, зібрав мільйони інвестицій.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Німці будуватимуть біореактори для вирощування лабораторного м’яса у національних масштабах

Компанія стверджує, що закрила найбільший раунд початкового фінансування в індустрії клітинного сільського господарства в Європі. The Cultivated B. виходить із...

Канадський стартап створює морепродукти із грибів енокі та кореня чистотілу

Розробка Seed to Surf базується на дослідженні вподобань споживачів. У компанії говорять, що 71% людей готові платити більше за...

В Україні з’явився інноваційний хліб, який може зберігатися місяцями

Хоча пастеризація поширена у виробництві молочних продуктів, це є одним із методів консервування хліба також. Інші способи подовження зберігання випічки...

Що таке крафт? Чому варто обирати крафтові продукти?

Усі ми чули слово “крафтовий” – це може відноситися як до продуктів харчування, напоїв (крафтове пиво, наприклад, або крафтова...

Стартап створив шкіру із відходів виробництва сидру. Із неї шитимуть брендові ранці

Beyond Leather Materials створює шкіру під назвою Leap, використовуючи яблучні відходи від європейського виробництва соку та сидру.  Альтернативна шкіра на...

У супермаркетах з’явилися низькокалорійні стейки, створені мікробами

Стейк, отриманий без участі тварин, продаватимуть у Швейцарії в мережі Coop та в Німеччині в REWE. Ферментований стейк має неповторний...

Може вас зацікавити

Багет без багів. Французька компанія представила мультиволоконний хліб

Над продуктом науково-дослідна група почала працювати у 2016 році...

Камон, хамон. Індичий мініхамон приваблює «зелених» туристів в українські села

Крафтовий продукт має унікальну рецептуру. Зокрема, його обвалюють у...

Вибір редактора
В продовження теми