«Міцний» сік з яєчним білком та грибами заспокоює нервову систему

Дві інноваційні компанії Pulp Culture+ і The EVERY Company об’єднали зусилля, щоб створити «перший у своєму роді» продукт майбутнього: BUILD

BUILD – перший у світі “міцний” сік з підвищеним вмістом протеїну, створений для задоволення зростального попиту на функціональні напої.

BUILD виготовлено з білка тваринного походження The EVERY Company. Це – аналог яєчного білка, прозорий і з нейтральним смаком, виготовлений шляхом точної ферментації. 

Щоб підвищити користь напою розробники додали у нього адаптогени та пробіотики

BUILD виготовляється зі смаками ананаса, кокосу, ванілі, ашвагандху та кордицепсу преміумклас. 

Ашвагандха (або “зимова вишня”) відома своїми антистресовими, заспокійливими та снодійними властивостями. Вона покращує нервову систему та допомагає при тривожних розладах. 

Кордицепс – унікальний гриб, який росте на тібетському плато на висоті 4000 метрів. Його використовують для профілактики раку, зниження відчуття болю та підвищення лібідо.

Напій не містить цукру, що також грає на його користь

У компанії говорять, що їхній міцний сік особливо популярний серед працюючих батьків, підприємців та загалом високопродуктивних людей, які хочуть отримати більше користі від того, що споживають.

Артуро Елізондо, співзасновник The EVERY Company

На створення інноваційного соку пішло 7 років досліджень

Заснована Артуро Елізондо та Девідом Анчелом наприкінці 2014 року, The EVERY Company розробляє дріжджові штами для експресії білків, які містяться в яйцях, під час процесу бродіння. Сировиною для виготовлення альтернативного білку виступає цукор.

Нагадаємо, раніше проєкт веганського яйця, яке виготовляється за допомогою штучного інтелекту, зібрав мільйони інвестицій.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Фіни тестують пиво та горілку з вуглекислого газу. Виробництво — з наступного року

Зараз Aircohol разом із фінською алкогольною компанією Brukett розробляються плани промислового виробництва «найбільш екологічно чистого алкоголю у світі» у...

Стартап запускає фуа-гра з кеш’ю та кокосової олії, яка отримала мішленівське визнання

Продукт створений у трьох варіантах — з традиційним смаком, з перцем Espelette та зі смаком трюфелів.Заснована у 2020 році,...

Швейцарці створили першу в світі кавомашину зі штучним інтелектом, яка заварює гарячу та холодну каву

Виробники кавомашин JURA запропонували інноваційне рішення, що подвоює асортимент фірмової кави, яку можна заварити вдома.Установка JURA Z10 готує не...

Сировина для рослинних крабів, м’яса та пластику: як стартапи використовують найменших жителів океану

Різноманітна група фотосинтезувальних організмів стала основою для виготовлення барвників, харчових добавок, добавок омега-3, рослинної риби та м’яса, крабів, котлет,...

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8 млрд грн, що відповідає довоєнному рівню. Це дозволить IDS Ukraine...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

Може вас зацікавити

Американці створили перше в світі справжнє молоко без цукру та вуглеводів

Компанія запустила перше у своєму роді органічне ультрафільтроване молоко...

Роботи краще розуміють смаки людей: Sony обіцяє інтелектуальну машину на кожну кухню

Інвестиційна команда Sony вважає, що технологія AFS може допомогти...

Веганські яйця, розроблені штучним інтелектом, виходять у супермаркети

Це допоможе вивести інноваційний замінник яєць у місцеві супермаркети...

Вдалий стрибок: $6 млн на пельмені з лабораторної кенгурятини

Не яловичиною та свининою єдиною. У січні цього року...

Bunge розробила дитячу суміш, яка імітує материнське молоко китаянок

Згідно із заявою  компанії, новий інгредієнт розроблено на основі...

Вибір редактора
В продовження теми