На інновації в їжі та релокацію ресторанів можна отримати 100 тис. грн

Благодійний Фонд «МХП-Громаді» за підтримки бренду Kurator оголошує конкурс «Роби Своє» для бізнесу, що працює у сфері Horeca.

Конкурс має на меті підтримку сталого розвитку підприємництва у сфері громадського харчування як відповідь на негативні економічні наслідки війни в Україні.

Підтримка буде здійснюватися шляхом надання мікрогрантів для подальшого започаткування, масштабування та/або релокації існуючого малого та середнього бізнесу. 

В межах проєкту експерти оберуть від 10 переможців.

Кожен з переможців отримає до 100 тис. грн на власну справу

Географія конкурсу включає територію Вінницької, Волинської, Житомирської, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської та Чернігівської областей. 

Взяти участь у проєкті можуть фізичні чи юридичні особи, що вели раніше бізнес у сфері громадського харчування, але втратили його (повністю чи частково) через воєнну агресію зі сторони росії.

Також подаватися на конкурс можуть кухарі, ресторатори, власники закладів громадського харчування, які знаходяться на деокупованих територіях і не зазнали фізичного впливу на заклад та потребують консультаційних послуг для покращення та продовження діяльності. А ще – військові, які мають/мали заклад громадського харчування та планують розвинути або поновити його роботу.

Ідеї грантових проєктів мають бути інноваційними, стосуватися сфери харчування, а також передбачати створення робочих місць і мати соціально-економічний ефект для громади.

Зареєструватися для участі можна за

Дедлайн подачі заявок – 23 жовтня.

Нагадаємо, в Україні роздадуть 2 млн євро грантів на бізнес з виробництва харчів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Європейський Союз дозволив закусувати сараною. На черзі ще дев’ять комах

Сарану додали до списку дозволених продуктів харчування європейців в рамках розвитку стійкого сільського господарства та дієтичного харчування.У Брюсселі визнали,...

Борошно майбутнього молотимуть із нуту. Британці розробили унікальну технологію

Білий хліб із нутового борошна є таким же смачним, як і з пшеничного, та знижує можливість виникнення діабету 2...

Збудували перший у світі завод для виробництва білка з каноли. З нього отримають яйця та морепродукти

Раніше компанія створила «ідеальний» білок з гороху, що має більш нейтральний смак за відомі аналоги, тому може застосовуватись для...

Бутерм’яс: із пшеничного глютену створили в’ялене рослинне м’ясо

Перший із них, Spicy Kung Pao Jerky, виготовляється зі знаковими смаками провінції Сечуань — пряного імбиру та припеченого на...

Пиво та сидр займають понад 90% обсягу на ринку слабоалкогольних напоїв в Україні – дослідження

Моніторинг ринку слабоалкогольних напоїв в Україні свідчить про значні зміни у сфері, що зумовлені як глобальними тенденціями, так і...

Кондитерська мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи

Власна кондитерська» мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи у пакованні, дизайн якого створили українські ілюстраторки —...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Може вас зацікавити

Українці запустили перше у світі промислове виробництво харчового паперу із опалого листя

Завод, розташований у Парижі, є першим у своєму роді...

З’явилося перше у світі пиво з листям коки – слабоалкогольне, зі “смаком пригод”

Ідея інноваційного пива виникла у телевізійного шеф-кухаря Джеремі Вермолена,...

Українці відтворюють рецепти зі стародавнім суперфудом

Зокрема, житомирський майстер народної творчості Олег Земнухов під час...

Сир із горіхів. Після камамберу із кеш’ю виробник рослинних сирів взявся за овес

Виробництво традиційного сиру – нестійке в екологічному плані. «Сир...

Інноваційні жувальні цукерки покращують м’язи, мозок та імунітет

Все більше ринкових гравців розробляють креатинові жувальні цукерки та...

Вибір редактора
В продовження теми