На інновації в їжі та релокацію ресторанів можна отримати 100 тис. грн

Благодійний Фонд «МХП-Громаді» за підтримки бренду Kurator оголошує конкурс «Роби Своє» для бізнесу, що працює у сфері Horeca.

Конкурс має на меті підтримку сталого розвитку підприємництва у сфері громадського харчування як відповідь на негативні економічні наслідки війни в Україні.

Підтримка буде здійснюватися шляхом надання мікрогрантів для подальшого започаткування, масштабування та/або релокації існуючого малого та середнього бізнесу. 

В межах проєкту експерти оберуть від 10 переможців.

Кожен з переможців отримає до 100 тис. грн на власну справу

Географія конкурсу включає територію Вінницької, Волинської, Житомирської, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської та Чернігівської областей. 

Взяти участь у проєкті можуть фізичні чи юридичні особи, що вели раніше бізнес у сфері громадського харчування, але втратили його (повністю чи частково) через воєнну агресію зі сторони росії.

Також подаватися на конкурс можуть кухарі, ресторатори, власники закладів громадського харчування, які знаходяться на деокупованих територіях і не зазнали фізичного впливу на заклад та потребують консультаційних послуг для покращення та продовження діяльності. А ще – військові, які мають/мали заклад громадського харчування та планують розвинути або поновити його роботу.

Ідеї грантових проєктів мають бути інноваційними, стосуватися сфери харчування, а також передбачати створення робочих місць і мати соціально-економічний ефект для громади.

Зареєструватися для участі можна за

Дедлайн подачі заявок – 23 жовтня.

Нагадаємо, в Україні роздадуть 2 млн євро грантів на бізнес з виробництва харчів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Шведи створили біо-кришечки з ялини і сосни, які закривають напої зсередини

Зі слів розробників, сучасні пластикові кришечки для напоїв окрім того, що являють собою серйозну екологічну проблему, мають низку проблем...

На честь винахідника штучного м’яса в США вперше приготували лабораторну курку

Історичний обід відбувся у ресторані China Chilcano на честь "хрещеного батька культивованого м'яса" Віллема ван Ілена (Willem van Eelen)....

Вирощене у лабораторії м’ясо з’явилося у паризьких ресторанах Мішлен

Шеф-кухар Жан-Марі Бодік із ресторану Le Ciel de Rennes, відзначений зіркою Мішлена, на демонстрації в Парижі приготував клітинне м’ясо.Інгредієнтом...

$200 млн в майбутнє. Microsoft вкладаєтьcя у виробництво штучних яєць та м’яса.

Інвестиції будуть спрямовані на збільшення виробничих потужностей, формування бренду та стимулювання досліджень і розробок.Новий раунд фінансування Eat Just очолило...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

На вулицях Шанхая з’явилися автономні фудтраки від KFC

Нещодавно в твіттері було розміщено кілька фотографій автономних ресторанів...

Лабораторний гібрид: Мішленовський ресторан в Іспанії буде продавати надруковане на 3D-принтері м’ясо

Технологію, яка дозволяє фактично «друкувати» рослинні аналоги м'яса розробили...

Замінить 100 млн пакетів: В упаковку із водоростей інвестували 24 млн євро

Отримані кошти допоможуть компанії розширити виробничі потужності, збільшити асортимент...

Вчені вперше надрукували товсте філе лабораторного окуня, на черзі – сліпі тести

Спочатку дослідники створювали тонкі скибочки сашимі, але завдяки подальшому...

Крихітні комахи з горіховим смаком: у ресторанах Данії з’явилися бургери з фаршем із жуків

Продукт у вигляді фаршу виготовляється з горохового білка та...

Вибір редактора
В продовження теми