В Україні роздадуть 2 млн євро грантів на бізнес з виробництва харчів

Благодійний фонд «Повір у себе», німецька компанія «ДЕГ» (Deutsche Investitions- und Entwicklungsgesellschaft mbH) та агропромисловий холдинг «Астарта-Київ» започаткували конкурс грантів «Курс на Незалежність».

За умовами конкурсу, організатори збираються виділити 2 млн євро грантів на розвиток власної справи підприємцям, які офіційно зареєстровані в Україні (Полтавська, Вінницька, Житомирська, Харківська, Тернопільська, Чернігівська та Хмельницька області).

Перевага у відборі грантоотримувачів надаватиметься вразливим категоріям населення, зокрема, особам з інвалідністю, внутрішньо переміщеним особам, родинам військовослужбовців тощо. Або підприємцям, які готові працевлаштувати ці категорії.

Буде обрано 100 переможців

Всі вони отримають до 20 тис. євро (приблизно 800 тис. грн) на необхідне обладнання для ведення власного бізнесу.

Крім того, грантоотримувачі пройдуть тренінги й поглиблену програму навчання у Київській школі економіки та бізнес-школі MIM. Очікується, що в результаті вони матимуть дієві інструменти для виходу на стабільні ринки збуту своєї продукції чи послуг.

Анкету учасника конкурсу можна заповнити за лінком, а з переліком громад-учасників – ознайомитися тут.

Дедлайн подачі заявок на участь у конкурсі – 12 жовтня 2023 року

За умовами конкурсу, грантоотримувачі повинні створити 3 додаткових робочих місця, а також передати громадам 10% від суми гранту у вигляді виробленої харчової продукції.

Зв’язатися з організаційним комітетом можна за допомогою пошти: [email protected]

Нагадаємо, на підтримку жіночого підприємництва можна отримати $5000 гранту.

Джерело

1 коментар

  1. […] Благодійний фонд «Повір у себе», німецька компанія «ДЕГ» (Deutsche Investitions- und Entwicklungsgesellschaft mbH) та агропромисловий холдинг «Астарта-Київ» започаткували конкурс грантів «Курс на Незалежність». Пише newfood.ua. […]

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Перше у світі баночне безалкогольне вино отримало мільйони інвестицій від відомих інвесторів

Раунд очолив Rockies Venture Club. У фінансування взяли участь відомі інвестори, включаючи Філа Донна, попереднього генерального директора Campbell Soup...

Слава моху: у морозиво та цукерки почали додавати ірландський мох — сприяє зниженню ваги

Відомий також як ірландський мох, цей вид червоних водоростей (Chondrus crispus) росте на скелястих узбережжях Північної Атлантики.  Морський мох відзначається...

Щось шкварчить. Українці створили цукерки з чилі і без жодних підсолоджувачів

Це далеко не повний асортимент YARO, яка спеціалізується на виробництві здорових солодощів та десертів на основі рослинних інгредієнтів. Своєю аудиторією...

Снікерс по-українськи: українські шокоснеки виготовляють з какао та меду

Солодкі плитки містять лише три інгредієнти — власне мед, терті какао-боби та какао-масло.У деякі вироби додають начинки з сушених...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Бджолярі на Закарпатті зброджують оцет із меду. У складі – лише два продукти

Компанія позиціонує себе як перший в Україні дегустаційний зал...

Стартап, що вирощує молоко в лабораторії, зібрав десятки мільйонів інвестицій з усього світу

Раунд знаменує собою одне з найбільших капіталовкладень у секторі...

Крихітні комахи з горіховим смаком: у ресторанах Данії з’явилися бургери з фаршем із жуків

Продукт у вигляді фаршу виготовляється з горохового білка та...

Прориви ринку foodtech: від найшвидшого протеїну до передачі ароматів на відстані

Німці, які навчились за допомогою мікробів виробляти найшвидший протеїн...

В Нідерландах збудують завод, де вироблятимуть унікальний білок за допомогою грибів

Очікується, що фабрика запрацює до 2022 року. Початкова потужність...

Вибір редактора
В продовження теми